精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
8.Did you know that many people today are getting extra work by taking translating jobs online?
It's true!And you can do it too.Many companies in the USA need translators now to translate simple documents online from Chinese to English,such as emails,website content,movie subtitles and more.
Companies like Real Translator Jobs are actively seeking translators from China to fill demand.There are more translation jobs than people to complete them.This leaves a big opportunity for anyone to start doing this and earn extra money.
Do you have to speak perfect English?No!Even basic knowledge of English is OK.This is really a job for anyone from China who wants to do it.
We spoke to one student from Beijing,Harris,who has been doing this for 2years now and is earning between﹩150and﹩225every day.He completes about 3to 4jobs per day which takes him about 3hours.It's an incredible amount of money to earn on your spare time!
It is great that we now live in the"Information Age"and opportunities like this are available to people in China to earn extra money working from home over the Internet.It's something that our parent's generation could have never imagined.This type of work is surely to do great things for young people in China.
If you would also like to do this,it's easy to get started.Just follow these steps:
1.Sign up at Real Translator Jobs (where Chinese translators are needed now),or a similar service.
2.Review the job posting and complete the ones you like.
3.Get paid once per month by cheque,PayPal or bank wire transfer.
I hope you enjoyed this information and good luck earning extra money online translating documents.

9.What's the best title of the passage?C
A.How to find a job on the Internet
B.How to earn extra money
C.Getting extra work by taking translating jobs online
D.How to find a friend on the Internet
10.Which of the following is not mentioned about the documents online translated?A
A.Articles.
B.Emails.
C.Website content.
D.Movie subtitles.
11.If one company in the USA needs a translator,he or sheB.
A.should speak perfect English    
B.can speak basic English
C.must come from China         
D.must come from Beijing
12.Which step is not followed if you get started the translating job online?D
A.Signing up at Real Translator Jobs.
B.Reviewing and completing the job posting.
C.Getting paid once per month by cheque.
D.Getting paid once a month in cash.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了在网上通过为一些公司翻译一些简单的文件来赚外快的方式.

解答 9.C.主旨大意题.根据文章内容可知,本文主要介绍了在网上通过为一些公司翻译一些简单的文件来赚外快的方式,故选C.
10.A.细节理解题.根据第一段中的"to translate simple documents online from Chinese to English,such as emails,website content,movie subtitles and more."可知,在网上所翻译的文件不包括成篇的文章(articles),故选A.
11.B.细节理解题.第三段中的"Even basic knowledge of English is OK."可知,只要会一些基础的英语就可以成为网上的翻译家,故选B.
12.D.细节理解题.根据第六段中的"1.Sign up at Real Translator Jobs (where Chinese translators are needed now),or a similar service.2.Review the job posting and complete the ones you like.3.Get paid once per month by cheque,PayPal or bank wire transfer."可知如果你在网上开始翻译工作的话,你不遵循每月支付一次现金,故选D.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

17.Shirley dreamed of becoming a writer when she was young.Who        she'd end up dancing for a living?(  )
A.thoughtB.had thought
C.would thinkD.would have thought

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Dennis Sinar,51,a doctor from New York,is quick to explain why he took a year-long break from his job."I was pretty burned out after practicing medicine for 26 years.I needed a recharge."So he took a"gap year",from July 2011 to June 2012,to explore things like ancient buildings,and traditional Eastern medicine,in locations including Alaska,Nepal and Romania.
"Taking a break from work is an excellent way for adults to go into a new career or refresh an old one,"said Holly Bull,president of Princeton,N,J."In recent years,mid-career breaks have been gaining more interest,"she said.A report on adult gap years published this year by a market research company also described the potential American market for gap years as a"sleeping giant."
"A gap year is a challenge for the older individual to step out of a comfort zone and take a risk.I enjoyed that side most."said Dr.Sinar,who kept a daily blog about his experience.His time studying Eastern medicine"assured the reasons I went into health care,"said Dr.Sinar,who returned to practice medicine at his old job,although he works fewer days."I use those experiences to provide my patients with more care,"he added."And I listen better than I did before."
   George Garritan,chairman of the Department of Leadership and Human Capital Management at New York University,certainly agrees with Dr.Sinar.He said a gap-year experience could be worthwhile for employees and companies.For employees,investing in themselves and improving skill sets is a move that will benefit throughout their career.He added that returning employees feel refreshed and have given more thought to their career.For companies,offering unpaid leaves makes good sense for attracting and keeping talented employees.
29.Dr.Sinar took a gap year because heB.
A.had lost his old job                
B.wanted to refresh after 26 years'work
C.had a desire for travelling             
D.became interested in historical research
30.The phrase"sleeping giant"(in 2nd paragraph) indicates thatD.
A.it's too early for people to accept the concept of gap year
B.the effect of gap year policy remains to be seen
C.it's difficult to foresee the gap year market
D.more American people will accept the gap year policy
31.What's George Garritan's attitude toward the"gap year"?A
A.Positive.B.Doubtful     C.Uninterested.D.Uncertain.
32.What's the passage mainly about?B
A.How an adult plans a mid-career gap year.
B.Why a gap year is worthwhile for adults.
C.Whether a gap year is popular with adults.
D.Why a gap year is challenging for individuals.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

16.The girl as well as the boys have learned to drive a car.have改为has.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.Sorry,you can't have the answer now,because your application for this postis being considered.( consider)

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

13.To enjoy a relaxing holiday,he rented a luxury suite overlooking the bay and the beaches for 3000pounds a week in high season.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

20.In high spirits,many a spectator poured into the football court to cheer for the home team when the match was to start.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

17.我在看电视,而他一直在专心致志的准备明天的考试.(while,be buried in)I am watching TV,while he is buried in preparing for the exam tomorrow.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Giacomo Puccini's Turandot (《图兰朵》) Tuesday,April 14,2015 New Orleans Theater
  Answer three riddles to win her heart or lose your head.
  Puccini's final masterpiece,the legend of the blood-thirsty princess,Turandot,will be presented in a very special semi-staged gala performance.Among its wonderful choruses (合唱) and impressive musical treasures is the extremely beautiful aria (咏叹调) Nessun Dorma (《今夜无人入睡》).
  Last seen locally in The Flying Dutchman and now considered"The Turandot of our time",Lise Lindstrom returns to excite audiences as he brings to life the role of the icy princess.
  Sung in Italian with English translations projected above the stage.
Cast (演员阵容):
  Executive Director:Todd Simmons
  Turandot:Lise Lindstrom
  Liù:Katie Van Kooten
  Calaf:Roy Cornelius Smith
Please Note:
  This performance will be at the New Orleans Theater.The box office is located on the street level entrance.
Parking Information:
  Please arrive at least 30 to 45 minutes before the curtains open.The parking lot is conveniently located right across the street from the entrance to Hall I.
  The cost for parking is  10.To facilitate your entry into the lot,please have the correct change available as you enter.
Entering the Performance Hall:
Entry into the performance hall can be made on two levels:
•If you are a box seat holder or have seats in rows A through to L,take the elevator or the stairs to the second floor.
•For those holding seats in rows M through to NH,enter from the third floor lobby (大厅).
32 Turandot is most impressive for .C
  A.its wonderful plot           B.its wonderful cast
    C.its beautiful aria           D.the special semi-stage
33.How can people who have seats in row B enter the performance hall?B
  A.By taking the elevator to the second floor.
  B.By taking the elevator to the third floor.
  C.From the third floor lo bby.
  D.From the entrance to Hall I.

34.Which of the following statements is TRUE?D
  A.The ticket price of Turandot is  10.
  B.You need small change to enter the parking lot.
  C.The box office is located right across the street.
  D.Katie Van Kooten plays the leading role in the show.

35.Where can we most probably find this text?D
  A.In a science report.B.In a travel magazine
  C.In a textbook.D.On a poster.

查看答案和解析>>

同步练习册答案