精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

NEW YORK(Reuters) ―The Internet and advances in technology are transforming fashion,making it easier for designers to create collections and less expensive for them to show and sell their work,experts say.

Instead of spending tens of thousands of dollars on a runway(T形台) show at New York Fashion Week,some designers presented collections for spring and summer2010 online, while others are expanding the reach of their brand by making it easier for shoppers to buy their clothes online.

Designer Norma Kamali and Polo Ralph Lauren Corp both have applications for Apple Inc.'s iPhone that allows shoppers to buy clothes from their phone.

^TTiis is the technology that, s changing our lives," said Kamali,who displayed her spring and summer2010 collection as well as exclusive lines(专卖品) for eBay Inc. and Walmart.com at the Apple store in Manhattan' s Soho neighborhood.

Kamali's iPhone application has a "Try Before You Buy" option,which allows clothes to be sent overnight to a customer,who provides her credit card information, so she can try them on at home before deciding to buy.

Menswear designer Miguel Antoinne and womenswear designer Marc Bouwer both put on virtual fashion shows, while models at fashion designer Vivienne Tarn's show carried a laptop computer adorned(装饰) with a Tarn design.

Mazdack Rassi,co-founder and creative director of Milk Studios,a downtown space that showed about70 collections during New York Fashion Week,and was considering projecting shows on the side of a building so people at nearby park could watch.

With cable TV and the Internet,designers know that their shows can be seen by many more people than just the editors and media who attend.

Designers are finding that technology can also help the actual design work by allowing artists to explore new ideas and processes.

But Simon Collins,the dean of fashion at Parsons―the new school for design,said even though technology is helpful, there is still no substitute for talent and hard work. "Absolutely,there'll be people out there that have successful businesses that don,t know the first thing about draping(剪裁) and construction,just think it up,put it on the computer,fire it off the factory and it works," Collins said. "But they're the exception, not the rule."

(   ) 8. According to the passage,one advantage of the Internet is that it allows the designers to

     A.  share their collections with other designers

    B.  display their work at a lower cost

    C.  receive information about the popular fashion trend

    D.  inform the editors and media of their collections

(   ) 9. Which of the following is true about Kamali?

     A.   She, s aware of the importance of the Internet.

    B.   She's against buying clothes online.

    C.   She thinks New York Fashion Week will attract fewer and fewer people.

    D.   She's considering holding a show on the side of a building. 

(   ) 10. We can infer from the passage that        .

     A.   it's difficult to become a well-known designer

    B.   it's dangerous to do online shopping

    C.   few people pay attention to virtual fashion shows

    D.   designers are finding various ways to make their shows known to the public 

(   ) 11. According to the last paragraph,we know that Collins        .

     A.   is a successful businessman

    B.   does not agree that technology is helpful in designing works

    C.   pays more attention to people' s natural gift and hard work

    D.   does not understand the fashion of actual design work

(   ) 12. The purpose of the writing is to        .

     A.   celebrate the success of New York Fashion Week

    B.   stress the role of technology in fashion

    C.   introduce the activities in New York Fashion Week

    D.   advertise New York Fashion Week

8. B细节理解题。从第一段"...making it easier for designers to create collections and less expensive for them to show and sell their work, experts say."可知。

9. A逻辑推理题。从第三段"...have applications for Apple Inc.'s iPhone that allows shoppers to buy clothes from their phone."和第四段可知Kamali充分意识到网络的重要性。

10. D逻辑推理题。从倒数第三段"Withcable TV

and the Internet,designers know that their shows can be seen by many more people than just the editors and media who attend."联系上下文可4食论出。

11.C细节理解题u从"there is still no substitute for talent and hard work."可知Collins认为没有什么可以代替天赋和勤奋。

12.B主旨大意题.第一段开篇就点明了主题。

题目来源:高考丢分题英语 > Unit 3 Inventors and inventions

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

28. When preparing for exams, perseverance and efficiency are "            to achieve good grades. (take)

当为考试做准备的时候,毅力和效率是获得好成绩所需的。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

6. According to South Korean Military Service Law,            between 20 to 30 years old to undertake two years of military service. (compulsory)

根椐《韩囯兵役法》,20岁至30岁的健康男性有义务服两年左右的兵役。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

1 . He was so deep in thought thinking of the problem         the tree without noticing it. (knock)

他思考问题太投入了,以致一不留神撞到了树上。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

8. Every great culture in the past had its own ideas of beauty              and literature. (express)

以往历史上的每种伟大的文化,其审美观都会在艺术和文学中体现。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

(   ) 5. Becoming aware of our mother' s age,not just in the number of years but        her psychological and physical state,often helps us understand her better.

A. in case of    B. in terms of    C. by means of    D. in favour of

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

2.                 at the conference that left me wondering about the real purpose of his visit.(remark)

正是他在会上发表的这番言论使我对他来访的真正目的产生了疑惑。

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

(   ) 5. With the development of the Internet and information technology,the new media times come eventually,        your embracement or opposition.

A. regardless of    B. instead of    C. but for    D. except for

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

25. You are certain to live your dream        great efforts and lay emphasis on improvements in efficiency.(condition)

你一定会梦想成真,条件是你努力并强调效率的改进。

查看答案和解析>>

同步练习册答案