分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了注意你的行为举止,在不同的国家的文化是不一样的,你需要不用对待.
解答 36.B.推理判断题.根据前文In addition,they should try not to be noisy when eating可知人们认为发出声音那是不好的餐桌礼仪;故选B.
37.E.推理判断题.根据后文If a table is too noisy,other customers might not be happy可知在许多西方国家,餐馆是安静的地方;故选E.
38.D.推理判断题.根据后文In China,one person usually pays for every one.In western countries,when friends eat together,they usually share the cost可知不同国家付款的方式也不同;故选D.
39.A.推理判断题.根据前文In US,it's common to leave tips of 10%,15% or 20% of the check.The amount depends on how good the waiter was可知好的服务员可以得到很多钱;故选A.
40.F.推理判断题.根据前文The way people eat food is different around the world,but you can find the same kinds of food in many countries可知例如,中国和意大利的食物在全世界都很受欢迎;故选F.
点评 考察学生的推理判断能力和联系上下文的能力,在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.此类的填空题一定要联系上下文,根据上下文的内容加上自己的理解,再作出正确的判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What a fun | B. | How fun | C. | How funny | D. | What fun |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| accessible John is worried about his son Jack because the child has easy (156)access to drugs outside.Nowadays many drugs are so(157)accessible to teenagers.What can he do next? |
| adaptation When Jenny moved to Austria with her parents last summer,she found it hard to (158)adapt herself to the new environment.With the help of her new friends in the new school,she succeeded in the(159)adaptation in less than three months.Now she is sure of her future school life because she has become an (160)adaptable person. |
| construct Mr.Smith was very proud and excited the moment he was accepted to(161)construct the library in the town.Now the library was completed on time.His wife,Helen,had offered him many(162)constructive suggestions during the(163)construction of the library.The people in the town will never forget Mr.Smith,a(164)constructor who later donated one million books to the library. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
| percent | 35% | 25% | 20% | 20% |
| way | 公汽 | 地铁 | 私家车 | 骑单车或步行 |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | other's | B. | the other | C. | other | D. | another |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com