【题目】Samuel Langhorne Clemens, who is better known all over the world as Mark Twain, left school when he was twelve. He had little school education. However, he still became the most famous writer of his time. He made millions of dollars by writing.
Mark Twain was born in 1835 and he was not a healthy baby. In fact, he was not expected(期望) to live through the first winter. But with his mother’ s care, he managed to survive. As a boy, he caused much trouble for his parents. He used to play jokes on all his friends and neighbors. He didn’t like to go to school, and he often ran away from home. He always went in the direction of the nearby Mississippi. He was nearly drowned(淹没)nine times.
After his father’s death, Mark Twain began to work for a printer(印刷厂), who only provided him with food and clothing. Then, he worked as a printer, a river-boat pilot(引航员)and later joined the army. But soon after that he became a miner. During this period, he started to write short stories. Afterwards(后来) he became a full-time writer.
In 1870, Mark Twain got married. In the years that followed he wrote many books including Tom Sawyer in 1876, and Huckleberry Finn in 1884, which made him famous, and brought him great fortune.
Unfortunately, Mark Twain got into debts in bad investments(投资) and he had to write large numbers of stories to pay these debts. In 1904, his wife died, and then three of his children passed away.
At the age of 70, his hair was completely white. He bought many white suits and neckties(领带). He wore only white from head to foot until his death on April 21, 1910.
【1】Which of the following shows the right order about Mark Twain?
a. He became a miner.
b. He worked as a printer.
c. He got into debts.
d. His father died.
e. He became a full-time writer.
f. He joined the army.
A. a—d—b—c—e—f B. d—b—f—a—e—c
C. d—a—f—e—b—c D. c—b—d—f—e—a
【2】In order to make a living, Mark Twain _______.
A. always worked as a printer
B. did many kinds of work
C. wrote stories in the beginning
D. joined the army after he worked in a mine
【3】From the passage we can see that Mark Twain _______.
A. had a happy childhood
B. was a good boy and always did what he was asked
C. was very naughty(淘气的)when he was young
D. lived a pleasant life
【答案】
【1】B
【2】B
【3】C
【解析】本文是一篇记叙文。主要讲述了Mark Twain的幼年故事,以及父亲去世后的种种经历。说明成功来之不易。
【1】细节理解题。根据第三段和第五段“Unfortunately, Mark Twain got into debts in bad investments(投资) ”可知Mark Twain在父亲去世后做了印刷工,之后参军,不久又成了矿工,后来成了作家,但不幸的是因为投资失利而欠下债务。故选B。
【2】推理判断题。联系上下文可知Mark Twain做过印刷工、参军、矿工、作家。故选B。
【3】细节理解题。根据“ He used to play jokes on all his friends and neighbors. He didn’t like to go to school, and he often ran away from home. He always went in the direction of the nearby Mississippi. He was nearly drowned(淹没)nine times.”可知Mark Twain小时候很淘气。故选C。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】In a proper tea ceremony, everyone has their roles. The host is in the position for 【1】 (pour) tea for everyone and you shouldn't take this role. However, in a restaurant, if someone pours tea for you, you can do it for him in 【2】 next round. When someone pours tea for you, lightly knock your two fingers 【3】 the table and say "thank you". If they're older than you, you should pretend to be a little "guilty" because you don't deserve their politeness. This drama should 【4】 (repeat) every time someone pours tea for you.
In any situations, before you pour tea into your own cup, always look around and see. 【5】 there's anyone 【6】 cup is not full. Pour tea into their Cups first, as it's 【7】 (polite) if you pour tea just for yourself.
In Chinese culture, pouring tea for someone can have a lot of 【8】(mean). When a guest comes, they serve tea 【9】 (show) a sign of welcome, when getting 【10】 (marry), a couple kneels on the floor and passes the tea to their parents to express their gratefulness.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Almost all of us heard the story "Here Comes the Wolf" when we are little kids.What we can learn from the story is we must be honest.Therefore, there're lots of case of dishonesty nowadays.
Being honest does great harm to other people or to yourself.Take the case of fake milk powder for an example. After drink this kind of milk,the babies had big heads while their legs and arms were still thin,what badly affected their health.To my great relief,the producers got punishing so that more serious consequences could be avoided.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】我从老师的建议中获益很多,并学会了多尊重别人的感情。
_____________________________________________________________________
【2】他的养父有意卖掉房子还清债务。
_____________________________________________________________________
【3】他们在癌症研究中取得了重大突破并获得诺贝尔医学奖。
_____________________________________________________________________
【4】与原来的计划比起来,这个计划更符合实际。
_____________________________________________________________________
【5】根据我们进行的调查,大部分人不赞成这项科学研究。
_____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Many people like traveling. Travel in Canada has become exciting as a number of lakes including “Great Lakes” in Canada make it attractive. In fact, Canada has more lakes than any other country which contains fresh water. In addition to lakes, Canada has a number of beaches as it has a long coastline on its north, east, and west. Travelers from around the world come in large numbers to enjoy sunbath at various beaches.
Niagara Falls lie on the border of Canada and the US. It is now popular for its beauty and is a valuable source of hydroelectric power. Niagara Falls are most attractive during summer season when weather condition is charming and attractive. At the Canadian side, floodlights illuminate(照亮) both sides of the fall for several hours after dark and the whole scene becomes magnificent.
When traveling to Canada, travelers can enjoy doing shopping at Toronto which is considered a leading city. It symbolizes American culture and the spirit of independence. Migrants form European, Latin American, Asian and Caribbean races inhabit the place and make it a plural society. Ottawa, on the other hand, is the capital of Canada and center of political activities.
Vancouver is an enlightening city in Canada which was named after British Captain George Vancouver, who explored the area in the 1790s. The city is a leading industrial place in Canada. Another tourist attraction in Canada is the capital city of British Columbia, Victoria. The city is located on the southern tip of Vancouver Island.
Travel in Canada is being made easy as transportation facilities are of higher standard. Besides, very few people know that Canada is a high-paying country in terms of wages per hour. In addition to a popular tourist destination, Canada is an economic powerhouse of North America, particularly in agriculture products. Canada dairy industry exports milk products around the world.
【1】What attracts travelers most in Canada according to the first paragraph?
A. Coastlines and sunbath. B. Lakes and beaches.
C. Animals and plants. D. Mountains and water.
【2】The second paragraph is mainly to tell us_________.
A. Canada and the US B. the beauty of Niagara Falls
C. the importance of the fall D. the hydroelectric power
【3】What do we know about Toronto according to the passage?
A. It is a political center in Canada. B. It displays the Canadian bravery.
C. Its people come from different countries D. Travelers can buy something cheap there..
【4】Captain George Vancouver is referred to in the fourth paragraph in order to _____.
A. tell us a history story B. compare Vancouver and Victoria
C. remind us to keep him in mind D. introduce the city of Vancouver
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Healthy eating begins with learning how to eat smart—it’s not just what you eat, but how you eat. Your food choices can reduce your risk of illnesses such as heart disease, cancer, as well as defend against bad mood. Moreover, learning the habits of healthy eating can increase your energy, sharpen your memory and stabilize(稳定)your mind.
Healthy eating is about more than the food on your plate—【1】Healthy eating habits can be learned and it is important to slow down and think about the food as nourishment rather than just something to gulp down between meetings or on the way to your school.
Eat with others whenever possible.
Eating with other people has a lot of benefit—particularly for children—and allows you to follow healthy eating habits.【2】
Take time to chew your food and enjoy mealtimes.
Chew your food slowly and taste every bite. We always tend to rush through our meals, forgetting to taste and feel the food in our mouth. Reconnect with the joy of eating.
【3】
Ask yourself if you are really hungry, or have a glass of water to see if you are thirsty instead of hungry.【4】It actually takes a few minutes for your brain to tell your body that it has had enough food, so eat slowly.
Eat breakfast and smaller meals throughout the day.
【5】and eating small, healthy meals throughout the day(rather than the standard three large meals)keeps your energy up and your metabolism(新陈代谢)going.。
A. Listen to your body.
B. it is about where you eat your food.
C. it is also about how you think about the food.
D. Drink more water when you are hungry.
E. A healthy breakfast can start your metabolism,
F. During a meal, stop eating before you feel full.
G. Eating in front of the TV or computer often leads to mindless overeating.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Your beliefs are very powerful and have the power to create or to destroy your life.【1】If you believe that you are loser,that you never get a break in life or that you can't accomplish anything,these things will be your reality. Believe you are unlimited and that you can do anything you commit to doing.When you do,your accomplishments will know no doubts.
You control your beliefs,and that is how you finally control your life.This is a very important point.【2】
Many of our beliefs come from our environment,the world we live in on a daily basis.【3】If you are constantly around people who are negative and limiting,find other people to hang out with.Get around positive and successful people.
【4】That is why it is so important to experience on a regular basis.Set small,achievable goals,and try your best to reach them."I will finish this project by early afternoon.""I will exercise for 20 minutes tonight."When you experience success,you will believe in success,and that leads to more successes.
Beliefs come from knowledge.The more you learn,the more things you will know to be possible.Always take advantage of opportunities to learn something new.It will bring new possibilities into your beliefs and your life.
Most importantly,you can develop new beliefs by setting new goals for your life.【5】Then,in your mind,see yourself achieving them in all of their sensory details.Mentally live the experience,see the sights,hear the sounds, smell the aroma and feel the feelings.Your developed beliefs will lead you to their reality.
A.If your environment is limiting your beliefs,work hard to change it.
B.Set your goals in your mind and attempt to reach them.
C.Whatever you believe is what you will become.
D.Beliefs also come from past experience.
E.Define your goals clearly and exactly.
F.Belief comes from achievable goals.
G.So how do you develop beliefs?
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】At the crossing of the street you can find the __________(农业的) Bank of China.
【2】It was our __________(祖先) who invented the paper-making, the compass and so on.
【3】How can I __________(积累) enough cash to get out of debt.
【4】He is still involved in __________(自愿的) work promoting local enterprise.
【5】I met her because of a lucky __________(巧合).
【6】If you spend more time reading your English, you can improve it r__________.
【7】In Canada, smoking will be b__________ in all offices later this year.
【8】I need some m__________ to make a dress.
【9】With the d__________ of science, many new things are invented.
【10】Though I haven’t met him for many years,I could r__________ him immediately.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】最近学校正在展开一场急救知识普及活动, 就此你所在的班级举行了一场讨论会,并提出以下几点建议。现请你根据以下要点以First Aid in Fires 为题写一篇文章,说明发生火灾时要注意的几点事项,贴在班级的板报上。
注意事项:
1. 不要惊慌, 保持冷静;
2. 室内有浓烟时, 身体尽量低一些,用湿毛巾捂住鼻子和嘴巴逃出;
3. 不要乘坐电梯或从高层跳下;
4. 你自己还有什么好的建议。
注意:
1. 词数100左右;
2. 可以适当发挥,以使行文连贯。
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com