| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(1) |
考查细节理解。题中所问的是每隔一个月发行的刊物,即双月刊,从广告1和3中有published bimonthly及6 Issues可以确定答案。本题易。 |
(2) |
考查多个细节的辨析。选项A从广告1中可以得到确认;选项B从广告4中得到确定;选项C从广告3确定;选项D和广告2所说内容不符,故是问题所要求的答案。本题易。 |
(3) |
考查细节理解。结合四种杂志的价钱和出版期数可轻松选定。本题易。 |
(4) |
[解析]考查细节理解。每月都可以读到的自然是选月刊,全年出版12期的是Astronomy,答案选D。本题易。 [文章大意]文章介绍了四种杂志的发行期数,发行价格以及杂志的办刊方向等内容。 |
科目:高中英语 来源:活题巧解巧练·高一英语(下) 题型:050
阅读理解
These days, experiences, like many other things, are becoming increasingly expensive. One has to pay a lot for them, even an ordinary one.
Not long ago, I wanted to invite my friend to lunch. What we really reed was a good and quiet place so that we could talk, not a big meal. So I selected one club. I belong to that club, too. What could be nicer? “Let's go to the club. ” I told my friend.
When I ordered a day in advance, I was asked whether I would have a 20 yuan or 30 yuan lunch. I said, “30 yuan . ”I didn't realize until I was asked to pay after lunch, that 30 yuan was for each person.
There were five people that day, and all of us were surprised by the quality of the 30 yuan meal (for all, we thought). The bill came at last. It was 216.40 yuan (150 for the five of us plus the money for drinks, fruits and air-conditioning), I paid the bill without a word.
What could I say? It was not the club's fault. It was my own ignorance(无知)that made me pay the largest bill in my life. On the whole, it was not so bad, we had a good lunch at a quiet place. Besides, this experience will help in other years.
To support my idea, I have developed my own calculation 30 yuan for the lunch and 186.40 for the experience. The experience has made me ten times wiser.
1.Now many things are becoming ________ .
[ ]
A.less experiential
B.are not so experiential
C.as expensive as before
D.more expensive
2.What we really wanted to have was ________.
[ ]
A.a good meal
B.a good and quiet place to talk
C.a club
D.an experience
3.I thought that I had ordered a meld that cast ________.
[ ]
A.me 20 yuan
B.me 30 yuan
C.us 20 yuan each
D.us 30 yuan each
4.What do you think makes me pay the largest bill in my life?
[ ]
A.My fault.
B.My mistake.
C.The club's trick.
D.The club's mistake.
5.“The experience has made me ten times wiser. ”expresses ________.
[ ]
A.my thanks to the club
B.my pleasure to be ten times wiser
C.my honesty
D.my anger
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:学习高手必修四英语人教版 人教版 题型:050
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:福建省晋江市养正中学2008-2009学年高一下学期第一次月考英语试题 题型:050
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:云南省建水一中2012届高三9月月考英语试题 题型:050
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:0103 月考题 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com