分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了研究发现猴子越老越有选择性,就如同人一样.
解答 32.C.细节理解题.根据第一段The findings,in the journal Cell Biology,suggest human selectivity may be a very strong part of our evolutionary history 可知研究发现猴子越老越有选择性;故选C.
33.A.细节理解题.根据文章Although older monkeys still took part in and remained interested in group activities,they put less time and energy into social relationships可知老年的猴子更仔细地选择朋友和社交活动;故选A.
34.C.词义猜测题.根据第二段Therefore,if they show similar changes in old age,their selectivity cannot be attributed to their knowledge about a limited future time,"she continued可知因此,如果他们在晚年的变化相似,其选择性不能由于他们的知识有限的未来时间;意为由什么造成;故选C.
35.B.细节理解题.根据最后一段Older females continued to respond particularly strongly to hearing a scream for help from their best friend,"Almeling explained可知年老的雌猴对于伙伴求助的叫声有强烈反应;故选B.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.referred | B.appealed | C.subscribed | D.submitted |
| 37.A.temporary | B.great | C.immediate | D.initial |
| 38.A.down on | B.back on | C.forward to | D.up to |
| 39.A.adventurous | B.civilized | C.mobile | D.primitive |
| 40.A.figure | B.reason | C.cause | D.factor |
| 41.A.drive | B.divide | C.accompany | D.invite |
| 42.A.exposed | B.connected | C.addicted | D.committed |
| 43.A.frequently | B.approximately | C.barely | D.also |
| 44.A.burst | B.extend | C.break | D.change |
| 45.A.communication | B.export | C.interaction | D.travel |
| 46.A.trend | B.tradition | C.option | D.shift |
| 47.A.revealed | B.accumulated | C.discovered | D.accelerated |
| 48.A.as | B.when | C.while | D.so |
| 49.A.achievement | B.responsibility | C.possessing | D.belonging |
| 50.A.exception | B.denying | C.different | D.doubtful |
| 51.A.apparent | B.universal | C.vital | D.essential |
| 52.A.updated | B.international | C.complicated | D.specific |
| 53.A.hopefully | B.luckily | C.necessarily | D.generally |
| 54.A.material | B.spiritual | C.professional | D.colorful |
| 55.A.awards | B.success | C.popularity | D.rewards. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | shall | B. | should | C. | must | D. | may |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | be | B. | were | C. | are | D. | have been |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| WORK & TRAVEL USA Do you want to have the best summer holiday ever? Have you just graduated and want to escape for a unique experience abroad? Only $1950 will make it all happen! This unbeatable program fee includes: ●return flight from Sydney to Los Angeles(onward travel in USA not included). ●3 months'insurance cover ●2 nights'accommodation on arrival plus meet and greet and airport transfer. ●arrival orientation by experienced InterExchange staff ●visa application fees You also have: ●access to a J 1 visa enabling you to work in the USA ●an extensive directory of employers ●InterExchange support throughout the program ●24-hour emergency support throughout the length of the program Call toll-free 1800 678 738 WHAT IS INTEREXCHAGE? InterExchange,one of the world's leading operators of international exchange programs and related services: ●is a non-profit,non-governmental organization ●has 700 professional staff in 30 countries worldwide ●was founded in 1947 InterExchange operates these programs for students all around the world.It offers you trained and travelled staff,plus full support during the application process.You canchooseany job that interests you anywhere in the USA,whether that is working in a law firm in Boston,a famous ski resort in Colorado or serving coffee and doughnuts in the buzzing streets of New York.You can select the period you work and the period you travel; you may want to work for 1 month and travel for 3,or work the entire duration of your stay.The choice is yours YOU CAN TAKE UP THIS OPPORTUNTTY IF YOU ARE: ●a full-time students at an Australian university or TAFE college ●presently enrolled,or finishing this year,or you have deferred a year of study ●over 18 years old by November in the academic year in which you apply to InterExchange ●enthusiastic about the experience of a lifetime… Sign up now!! |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com