精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
9.CENTRAL PARK PHOTO TOUR﹩79
With Sam L.
Come to shoot in the Central Park of New York that will allow you to take home digital postcards.This tour is a great introduction to Central Park and combines views of the bridges,lakes and skyline.
At each stop of the photo tour,I will provide you with explanations around photography(摄影),camera settings etc.You will be able to put these tips to good use immediately.
NEW YORK RUNMNG TOUR﹩50
With Sebastien B.
Love running?Love New York?Do you want to see the sites of the city?Contact me and we'll take a special tour.All you'll need to do is to put on your sports shoes and we'll be off.I'll show you my favorite running spots along the Hudson River or north of Central Park and away from all the tourists.
If you re thinking of training for something,I'll give you the explanations and tips to make the best of your time training!
GREENWICH VILLAGE FOOD TOUR﹩75
With Manhattan W.
Discover unbelievable places to eat.This is the real Greenwich Village gastronomic(美食的) experience.Along the way,find out how the village has kept its unique character throughout the years,from the Dutch and English controlled periods to today.
Tour runs every day from 12:30 PM-2:30 PM.
NEWYORKBYNIGHTPHOTOTOUR115
With Sam L.
We have already prepared NYC for the most unique points for you.During the-hour walking tour,we share these special comers of NYC.
The night tour teaches night photography techniques while discovering the"darker"side of the city that never sleeps:the UN headquarters,42nd street,Grand Central Terminal,the Chrysler Building,Rockefeller Center and Radio City Music Hall.

21.Who will you contact if you want to take pictures of the Central Park?A
A.Sam L.B.Sebastien B.C.Manhattan W.D.Rockefeller.
22.How much can you spend running along the Hudson River with Sebastien B?B
A.﹩79.B.﹩50.C.﹩75.D.﹩115.
23.What can you do if you choose Manhattan W as your tour guide?C
A.You can shoot some pictures.
B.You can do some sports.
C.You can enjoy some delicious food.
D.You can learn night photography techniques.
24.In which part of a magazine can you read this kind of passage?A
A.Advertisement.B.History.C.Science.D.Politics.

分析 本文是一篇广告.介绍了几位导游以及这几位导游各自的特点.

解答 ABCA
21.A 考查细节理解.根据"This tour is a great introduction to Central Park and combines views of the bridges,lakes and skyline."可知,如果你想拍中央公园的照片,应该和Sam L.联系.故选A.
22.B 考查细节理解.根据"You will be able to put these tips to good use immediately.NEW YORK RUNMNG TOUR﹩50"可知,该项费用为50美元.故选B.
23.C 考查细节理解.根据"This is the real Greenwich Village gastronomic(美食的) experience"可知,选择Manhattan W做导游,我们可以享受美味的食物.故选C.
24.A 考查细节理解.根据文章内容可知,本文是一篇广告,所以在杂志的广告部分,能读到这篇文章.故选A.

点评 阅读理解考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

18.After coming back to life,he found that he was in the middle of the desert.(用动词+宾语+宾语补足语的形式改为简单句)
After coming back to life,he found himself in the middle of the desert..

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配

19.How old is"old"?(64)F.Two hundred years ago,you were old at 35.That was the average life then.At the turn of this century,as medical knowledge advanced,the average life span(长度) increased to 45.In 1950,70-year-olds were really old.Today,a healthy 70-year-old is looking forward to many more active years.
So,how old is old?The answer is one you've heard many times,from all sorts of people."You are as old (or young) as you feel!"The calendar(日历) simply tells you how many years you have lived.(65)G.
Once an unknown author wrote,"(66)B.Nobody grows old by living a number of years; people grow old by giving up their goals."
(67)D.Alice Brophy,when she was with the New York City commission for the Aging,said,"It upsets me when people say,‘Gee,you look young for your age!'What does that mean?Is there some model that you're supposed to look a certain way at 65and 75and 85?You know you can die old at 30and live young at 80"
There are many wrong ideas about aging.(68)C.Here are some of the more common ones.For example,most older people are in poor health,or older people are unable to change.

A.It's extremely terrible to be grown old.
B.Youth is not a time of life but it is a state of mind.
C.These ideas stereotype(固化) people on the basis of age.
D.Old is a point of view.
E.Older people are stubborn,unable to change.
F.The answer has changed over the years.
G.Your body tells you how well you've lived.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

17.学生被要求每隔两米种一棵树.(apart)The students were asked to plant a tree aparteverythree meters..

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

4.Nowadays,(71)the number of earthquakes happening around the world is increasing.Why?A universal idea is that human activity does great harm(42)to the environment.
I can still remember it was in the year 2008(73)that an earthquake happened in my hometown.That was the first time I(74)had experience (experience) such a terrible disaster.At first my brother and I felt something strange.However,we didn't take much notice.Then everything began to shake.Only then(75)did we realize there was an earthquake.I was too frightened to move.Thanks to my brother,with (76)whose help I rushed outside,we escaped(77)being killed (kill).No sooner had we got out than the whole building fell down,(78)burying (bury)everything within.How lucky we were!
More luckily,great importance(79)has been attached (attach) to protecting our environment ever since the occurrence of so many earthquakes.As long as we change our way of life we are to achieve great success.After all,it is our(80)responsibility (responsible) to protect the only planet we can live on.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

14.In recent years online shopping has been popular in most cities,where people are able to make full use of the rapidly-developed Internet technology.Nowadays,can we find a person(71)who/that has not experienced online shopping?Definitely not.
Online shopping(72)is welcomed(welcome) by most people due to various reasons.From the perspective of consumers,it can save ome time for people who don't have much spare time.Just  click the mouse,they can get(73)whatthey want while staying at home.For the retailers(零售商),it can cut some costs for those who don't have much circulating funds.(74)Compared(compare)with the traditional trade mode,it doesn't need renting a house.(75)However,there are still some disadvantages in online shopping.First,a face-to-face deal makes online shopping less(76)reliable(rely)and trustworthy.Second,people will lose(77)thefun of bargaining.
(78)Itis undeniable that shopping on the Internet has become an irresistible trend in  modern society.It's of great urgency that we need to make the relative laws in accordance (79)willthe rapid growth of online shopping.Only in this way can we enjoy the pleasure and (80)convenience(convenient) of online shopping without the concern of being cheated.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

1.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改.
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词.
删除:把多余的词用斜线(\)划掉.
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
Attention please,everyone.I have announcement to make.You will pay a visit to the museum on October 1st  I think we will be interest in it.In the course of the visit,the guide will give us an account of the past or the development of the city.She say something about the advanced workers,included some teachers.We will see many pictures there.I am sure of that we can learn a lot.After the visit,we will have a discussion in group and each of us must write a composition.We are to star out as earlier as 7:20a.m..We must gather against time at the school gate.That's all,Thanks.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.Some scientists believe.that birds sing some of the time just because they are happy.However,they sing most of the time(61)for a very different reason.Their singing is (62)actually(actual) a warning to other birds to stay out of their territory.
Do you know what a"territory"is?A territory is an area(63)that/which an animal,usually the male,claims as its own.Only he and his family are welcome there.No other families of the same species are welcome.Your yard and house(64)are (be) your territory where only your family and friends are welcome.If a stranger should enter your territory and threaten you,you might shout.Probably this would be enough (65)to frighten(frighten) him away.
If so,you have actually scared the stranger away without (66)having (have) to fight him.A bird does(67)thesame thing.But an outsider(68)is expected (expect) almost any time,especially at nesting season.So he is screaming all the time,whether he can see an outsider or not.This screaming is(69)whatwe call a bird's song,and it is usually enough to keep an outsider away.
Birds sing loudest in the spring when they are trying to attract a mate and warn others not to enter(70)their(they) territory.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

19.假如你是郑州某中学的学生李华,你的英国朋友Jason非常喜欢中国的传统文化,作为交换生要来你校学习一年汉语,请用英语给他写一封电子邮件告知他将可能面临的困难或问题以及如何帮他克服困难,适应生活.
注意:1.词数100左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯;
3.信的开头和结尾已经给出,但不计入总词数.
Dear Jason,
I am really pleased that you will be coming to our school to study Chinese.I think you'll face some difficulties in your study because Chinese is not easy to learn.(高分句型一)You'll also suffer from homesickness because of living far away from your country,but there is no need to feel worried.(高分句型二)
Our classmates are very friendly and easygoing,so it'll be easy for you to get used to the life here.I'll introduce you to my family and friends,and you won't feel lonely,I'm sure.Besides,it'll help you to learn Chinese and Chinese culture.
In a word,I'll try my best to make you feel at home,and I'm looking forward to meeting you.(高分句型三)
Yours,
Li Hua.

查看答案和解析>>

同步练习册答案