精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
14.Handwriting can make or break the first impression.If your handwriting is difficult for others to read,you will sometimes feel embarrassed.(56)C.It needs lots of practice to improve your handwriting.
(57)A.Try each of them out on a piece of paper by signing your name.Find out which type of pen you can write best with.You may be amazed at the change in your handwriting just by changing to another pen.
(58)B.Do not just do what feels comfortable because that is just your old bad habit coming back into play.Try to hold the pen lightly and don't press too hard.
Use your chosen pen to write Os on some pieces of lined paper.Write until you have filled up all the lines.Be careful with each O that you write.(59)E.Practice writing Os as much as possible.Remember:practice makes perfect.You may practice for weeks or months if you need to.(60)G.
As your handwriting shows signs of improvement,go ahead and keep on practicing by writing more words.
A.Gather different types of pens.
B.Practice holding your pen in different ways.
C.However,a bad writing habit is hard to break.
D.Choose a type of pen with which you write best.
E.It won't help if you write a lot of careless Os on the paper.
F.Two to three months'practice is enough to get good handwriting.
G.After you are confident in your Os,do the same thing with your name.

分析 如果你的书写别人很难认出,你会感到尴尬,所以糟糕的书写习惯很难改掉.

解答 56-60 CABEG
56.C 考查上下文理解.根据第一段If your handwriting is difficult for others to read,you will sometimes feel embarrassed可知,如果你的书写别人很难认出,你会感到尴尬,所以糟糕的书写习惯很难改掉,故答案为C.
57.A考查上下文理解 在第二段这句话提到Try each of them out on a piece of paper by signing your name.试一下每一张纸,Gather different types of pens收集不同类型的笔,故答案为A.
58.B考查上下文理解.文章中Try to hold the pen lightly and don't press too hard.提到握笔轻轻地,别太用力压,可知此段是有关握笔姿势的,故答案为B.
59.E考查上下文理解.前句提到Be careful with each O that you write.在书面每个字母时都要小心,因为如果不小心,写在多的也没有用,故答案为E.
60.G考查上下文理解.根据前句You may practice for weeks or months if you need to.可知,在你练习好几个星期或者好几个月之后,对自己有足够的信心在去做其他,故答案为G.

点评 考察学生的推理判断能力和联系上下文的能力,在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.此类的填空题一定要联系上下文,根据上下文的内容加上自己的理解,再作出正确的判断

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

4.To our confusion,the written record of our conversation doesn't _______ what was actually said.(  )
A.contribute toB.turn toC.submit toD.correspond to

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.Theperformances(表演)are on the 5th and 6th of this month.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:完形填空

2.Adam Harper drinks a lot of coffee to stay up for study.Recently,Adam(71)felt(feel) that drinking that much coffee was making  (72)it  hard for him to sleep at all.
He also complained of stomachaches.So he decided to stop drinking coffee.When Adam got up on October 3,he began his day (73)without this morning coffee.By 11:00,Adam was in (74)terrible(terribly) condition.He was tired and had a headache.At 11:30,in the meeting with his student advisor,he found it (75)impossible (possible) to concentrate.What was going on?
Caffeine,a chemical  (76)found (find) in coffee,was most likely the reason for how Adam felt.Caffeine is a stimulant(刺激物)(77)that/which boosts energy levels and improves concentration.The result of lowering caffeine consumption is a"coffee headache"and the(78)loss(lose) of concentration.
The good news is that these feelings usually pass after four to five days.Doctors suggest(79)taking(take) some aspirin for the headache.So,if Adam can wait,in less than a week,he may be feeling much (80)better(well).

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

9._____ the yard,I found it _____ with lots of _____ leaves.(  )
A.Entering; covering; fallen
B.Having entered; covered; falling
C.Entering; covering; falling
D.Entering; covered; fallen

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Women are friendly.But men are more competitive.Why?Researchers have found it's all down to the hormone oxytocin (荷尔蒙催生素).Although known as the love hormone,it affects the sexes differently.
"Women tend to be social in their behavior.They often share with others.But men tend to be competitive.They are trying to improve their social status,"said Professor Ryan.
Generally,people believe that the hormone oxytocin is let out in our body in various social situations and our body creates a large amount of it during positive social interactions (互动) such as falling in love or giving birth.
But in a former experiment Professor Ryan found that the hormone is also let out in our body during negative social interactions such as envy.
Further researches showed that in men the hormone oxytocin improves the ability to recognize competitive relationships,but in women it raises the ability to recognize friendship.
Professor Ryan's recent experiment used 62men and women aged 20to 37.
Half of the participants(参与者)received oxytocin.The other half received placebo (安慰剂).
After a week,the two groups switched with participants.They went through the same procedure with the other material.
Following each treatment,they were shown some video pictures with different social interactions.Then they were asked to analyze the relationships by answering some questions.The questions were about telling friendship from competition.And their answers should be based on gestures,body language and facial expressions.
The results indicated that,after treatment with oxytocin,men's ability to correctly recognize competitive relationships improved,but in women it was the ability to correctly recognize friendship that got better.
Professor Ryan thus concluded:"Our experiment proves that the hormone oxytocin can raise people's abilities to better  distinguishmany kinds of social interactions.And the behavior differences between men and women are caused by biological factors (因素) that are mainly hormonal."
57.What causes men and women to behave differently according to the text?B
A.Placebo.
B.Oxytocin.
C.The gesture.
D.The social status.
58.What can we learn from Professor Ryan's former experiment?C
A.Oxytocin affects our behavior in a different way.
B.Our body lets out oxytocin when we are deep in love.
C.Our body produces oxytocin when we feel unhappy about others'success.
D.Oxytocin improves our abilities to understand people's behavior differences.
59.Why did Professor Ryan conduct the recent experiment?A
A.To test the effect of oxytocin on the ability to recognize social interactions.
B.To know the differences between friendship and competition.
C.To know people's different abilities to answer questions.
D.To test people's understanding of body language.
60.The underlined word"distinguish"has the closest meaning toC.
A.accept   
B.discover    
C.differ    
D.explore
61.The author develops the text byD.
A.explaining people's behaviors    
B.describing his own experiences
C.distinguishing sexual differences  
D.discussing research experiments.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

6.He found________ almost impossible to express what he wanted to say.(  )
A.thatB.thisC.itD.one

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

3.My mother was chatting on the phone,meanwhile(在此期间)my father was cooking in the kitchen.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

4.

21.With help from Mr.H,you canB.
A.stop using batteries
B.finish  your homework on time
C.remember your teacher's instructions
D.get your room tidied on your way home
22.A PENGO WATCH CONTROL can help you toD.
A.repair your TV
B.organize your homework
C.be a James Bond
D.know what the weather is like
23.Where would you be most  likely to find the two texts?C.
A.On a notice board.
B.In a company brochure.
C.On a teenage website.
D.In a college newspaper.2.

查看答案和解析>>

同步练习册答案