分析 本文是一篇人物故事类阅读,属于议论文,在古埃及,一个店主发现他可以吸引顾客商店只需更改其环境,现代商业已经在他的带领下,有更多的策略.本文以此展开,主要解释为什么要水果放要店里的最显眼的位置,其目的是促进后面的商业交易.
解答 41.C.推理判断题.根据第二段提到they know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy some more junk food later in their trip为了是能够在稍后卖出那些垃圾食品,故选C项.
42.D.推理判断题.根据第三段提到Stores notice that the smell of baked goods encourages shopping,so they make their own bread each morning and then fan the bread smell into the store throughout the day可知烤面包的味道能促进购物,因此他们让面包味充满着整个商店,故选D项.
43.D.推理判断题.根据最后一段提到When entering the house,the customer would see the Pacific Ocean throught the windows,and the the pool throught an open stairway leading to the lower level.The instant of water on both levels helped sell these $10million houses当人们进入房间,看到窗外的太平洋和游泳池时,销售业绩会增长,故选D项.
44.A.推理判断题.本文在解释为什么要水果放要店里的最显眼的位置,目的是促进后面的商业交易,故选A项.
45.D 细节题.根据文章内容,本文在描述商品摆放位置会促进交易的时候例举了化妆品店、水果店以及房间的设计,由此可知,本文是以举例的方式展开的.故选D
点评 本文是一个政治经济类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | succeeded | B. | tried | C. | managed | D. | thought |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | turned out | B. | found out | C. | given out | D. | carried out |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Winning | B. | Won | C. | Having won | D. | To win |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title | What to avoid during your job search |
| Brief introduction | ●Satisfying jobs are fewer than (71)expected. ●When you are (72)hunting/looking for a job,there are some related things that need your attention. |
| Important rules | Remembering your expectations ●Don't compromise on your requirements or it will have a bad (73)effecton your life. ●(74)Although/Though your requirements are difficult to meet,you should try hard. |
| Taking the chance ●Take some odd jobs and this might help you (75)achieve/reachyour goal finally. ●When something unexpected happens,taking the chance is a very (76)important thing that you should consider it seriously. | |
| (77)Marketingyourself ●Never lose (78)confidence when you look at what you have and encourage yourself. ●Show your skills and abilities. ●If the job that you want is a(n) (79)challenge,set your goals and work hard. | |
| (80)Conclusion | Don't short-change yourself because low goals may harm yourself. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:听力题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com