题目列表(包括答案和解析)
任务型阅读(10分):
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Unlike modern animal scientists , dinosaur (恐龙) scientist cannot sit on a hillside and use telescope to watch dinosaurs in order to know how they lived and whether they were good parents . 71 .
It’s very difficult for the scientists to reach an agreement because different results can be got from the same fossils(化石) . 72 . They might have formed when an entire group of dinosaurs got stuck all at once, or they might have been the result of dinosaurs getting stuck one after another over a course of a few centuries . Thus we can say that dinosaurs might have in the first case lived in big groups and in the second lived alone .
73 . A kind of dinosaurs called Sauropods left behind tracks in the western United States that appear to run north and south , suggesting that they even moved long distances together .
As to whether dinosaurs cared for their young , dinosaur scientists have turned to the closest living relatives of dinosaurs —birds and crocodiles — for possible models . 74 . The discovered fossils of dinosaurs sitting on their eggs and staying with their young suggest the parents were taking care of their babies , but we still cannot say that all dinosaurs did the same .
75 . Dinosaur scientists will have to find more proof to reach an agreement .
|
A.There is still a long way to go before the above questions could be answered . |
|
B.Though there are two different results , dinosaur scientists now generally agree that at least some kinds of dinosaurs lived in big groups . |
|
C.Birds give a lot of care to their young , while crocodiles just help their young to the water . |
|
D.Many fossils of the same kind of dinosaurs have been dug out from one place . |
E. Half of the dinosaurs lived alone .
F. Birds hardly pay attentions to their young .
G. Instead , they have to search hard for information from dinosaur’s fossils .
此任务型阅读题答案选项写在以下的横线上
71._______ 72.______ 73.______ 74.______ 75_____
任务型阅读:
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Unlike modern animal scientists , dinosaur (恐龙) scientist cannot sit on a hillside and use telescope to watch dinosaurs in order to know how they lived and whether they were good parents . 71 .
It’s very difficult for the scientists to reach an agreement because different results can be got from the same fossils(化石) . 72 . They might have formed when an entire group of dinosaurs got stuck all at once, or they might have been the result of dinosaurs getting stuck one after another over a course of a few centuries . Thus we can say that dinosaurs might have in the first case lived in big groups and in the second lived alone .
73 . A kind of dinosaurs called Sauropods left behind tracks in the western United States that appear to run north and south , suggesting that they even moved long distances together .
As to whether dinosaurs cared for their young , dinosaur scientists have turned to the closest living relatives of dinosaurs —birds and crocodiles — for possible models . 74 . The discovered fossils of dinosaurs sitting on their eggs and staying with their young suggest the parents were taking care of their babies , but we still cannot say that all dinosaurs did the same .
75 . Dinosaur scientists will have to find more proof to reach an agreement .
A. There is still a long way to go before the above questions could be answered .
B. Though there are two different results , dinosaur scientists now generally agree that at least some kinds
of dinosaurs lived in big groups .
C. Birds give a lot of care to their young , while crocodiles just help their young to the water .
D. Many fossils of the same kind of dinosaurs have been dug out from one place .
E. Half of the dinosaurs lived alone .
F. Birds hardly pay attentions to their young .
G. Instead , they have to search hard for information from dinosaur’s fossils .
此任务型阅读题答案选项写在以下的横线上
71._______ 72.______ 73.______ 74.______ 75_____
英语有许多关于笑的习语,如Laughter is the best medicine; All smiles; Life is a mirror. If you smile to it, it will smile to you.
请你以“Learn to Smile”为题,根据下面所列的内容要点写一篇英语短文。
1.学会对自己微笑:生活中会有不愉快的事;微笑使你自信。
2.学会对他人微笑:微笑使人与人更亲近。
3.微笑是一种语言:人人都能懂。
注意:1.可以适当增加细节,以连贯行文;
2.120词左右。
请你以“Learn to Smile”为题,根据下面所列的内容要点写一篇英语短文。
1.学会对自己微笑:生活中会有不愉快的事;微笑使你自信。
2.学会对他人微笑:微笑使人与人更亲近。
3.微笑是一种语言:人人都能懂。
4. ...
注意:1.可以适当增加细节,以连贯行文;
2.120词左右。
Learn to Smile
请你以“Learn to Smile”为题,根据下面所列的内容要点写一篇英语短文。
1.学会对自己微笑:生活中会有不愉快的事;微笑使你自信。
2.学会对他人微笑:微笑使人与人更亲近。
3.微笑是一种语言:人人都能懂。
4. ...
注意:1.可以适当增加细节,以连贯行文;
2.120词左右。
Learn to Smile
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com