D.词义猜测题.根据上文private 及单词所在的语句not open to public scrutiny可知:它们同义.由此可推知此题答案为D. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

(2011·安徽卷)B

Think about the different ways that people use the wind. You can use it to fly a kite or to sail a boat. Wind is one of our cleanest and richest power sources(来源), as well as one of the oldest. Evidence shows that windmills(风车)began to be used in ancient Iran back in the seventh century BC. They were first introduced to Europe during the 1100s, when armies returned from the Middle East with knowledge of using wind power.

For many centuries, people used windmills to grind(磨碎)wheat into flour or pump water from deep underground. When electricity was discovered in the late 1800s, people living in remote areas began to use them to produce electricity. This allowed them to have electric lights and radio. However, by the 1940s, when electricity was available to people in almost all areas of the United States, windmills were rarely used.

During the 1970s, people started becoming concerned about the pollution that is created when coal and gas are burned to produce electricity. People also realized that the supply of coal and gas would not last forever. Then, wind was rediscovered, though it means higher costs. Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind.

60. From the text we know that windmills              .

A. were invented by European armies

B. have a history of more than 2800 years

C. used to supply power to radio in remote areas

D. have rarely been used since electricity was discovered

61. What was a new use for wind power in the late l9th century?

A. Sailing a boat. 

B. Producing electricity.

C. Grinding wheat into flour.

D. Pumping water from underground.

62. One of the reasons wind was rediscovered in the 1970s is that             .

A. wind power is cleaner

B. it is one of the oldest power sources

C. it was cheaper to create energy from wind

D. the supply of coal and gas failed to meet needs

63. What would the author probably discuss in the paragraph that follows?

A. The advantage of wind power.

B. The design of wind power plants.

C. The worldwide movement to save energy.

D. The global trend towards producing power from wind.

【解析】选D。推理判断题。根据末段句子Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind可知,接下来作者应该谈论利用风能发电的情况,因此选择D项。

查看答案和解析>>

Many people who work in London prefer to live outside it, and to go in to their offices or schools every day by train, car or bus, even though this means they have to get up early in the morning and reach home late in the evening. 

One advantage of living outside London is that houses are cheaper. Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent. With the same money, one can get a little house in the country with a garden of one’s own. 

Then, in the country one can rest from the noise and hurry of the town. Even though one has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep better at night and during weekends and on summer evenings, one can enjoy the fresh, clean air of the country. If one likes gardens, one can spend one’s free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has the reward of one who has shared the secret of Nature. 

Some people, however, take no interest in country things: for them, happiness lies in the town, with its cinemas and theatres, beautiful shops and busy streets, dance-halls and restaurants. Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London. An occasional walk in one of the parks and a fortnight’s (two weeks) visit to the sea every summer is all the country they want: the rest they are quite prepared to leave to those who are glad to get away from London every night. 

1.Which of the following statements is NOT true? 

A.People who like country things prefer to live outside the city.

B.People who work in London prefer to live in the country.

C.Because of certain disadvantages of living outside London, some people who work in London prefer to live inside London.

D.Because of certain advantages of living outside London, many people who work in London prefer to live outside London.

2.One can use the same money for ________ to buy a little house with a garden in the country.

A.getting a small flat with a garden

B.having a small flat with a garden

C.renting a small flat without a garden

D.buying a small flat without a garden

3.When the flowers and vegetables in the garden come up, those _______ have the reward of one who has shared the secret of Nature. 

A.who live in the country

B.who have spent time working in the garden

C.who have a garden of their own

D.who have been digging, planting and watering

4.People who think happiness lies in the town would feel that _______ if they had to live it outside London. 

A.their life was meaningless

B.their life was invaluable

C.they didn’t deserve a happy life

D.they were not worthy of their happy life

5.The underlined word rest in the last paragraph refers to ________.

A.the rest time

B.the rest people

C.the rest of the country

D.the rest of the parks and of the sea

6.C。推断题。根据其上文:这些人偶尔去公园散散步后去海边度两周假;本句接着说:其余的就留给那些每天晚上喜欢离开伦敦的人,那么,“其余的”显然指“其余的乡村”。从而可推知题

查看答案和解析>>

阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。

例:We________(起床)before dawn.It was still dark outside.(get)

答案:got up

 

31.__________(最长的三条河流)in the world are the Niles,the Amazon,and the Changjiang River.(long)

32.Seldom____________(他们玩)video games ever since they entered college.(play)

33.The city__________(我成长的)is very hot and damp in summer.(grow)

34._________(我花了)one thousand dollars to buy the painting last week.(cost)

35.I fell so sick .I wish Mum__________(没有逼我)to eat so much.(force)

36.―You’d better go and_________(把你的轿车洗洗).

   --No,I’ll do it myself.(wash)

37.With the rapid development of science and technology,I can’t imagine________

(我的家乡会是什么样子)in ten years.(what)

38.Ir is your efforts,not your intelligence,_______(决定)your success.(determine)

39.He looks sleepy.He must________(熬夜了)last night,writing the essay.(stay)

40.At present,lots of food,water,tents,and medicine__________(正在运往)from all over China and other parts of the world to the earthquake-stricken areas.(transport)

查看答案和解析>>

Finding summer jobs for teenagers has not always been easy, but now you no longer have to worry about what your kid can do to earn their own money. Recently I found some different sites online that offer information about what kids can do. Below is some of that information, along with questions to think about to help you come up with your own ideas.
Ideas for summer work: 
● Parks and Recreation Programs.
● Babysitting (当临时保姆) during the day of school.
● Working part-time at a day care for the summer.
● Car washing.
● Working at local vegetable stands.
The easiest way for you to find ways for your child to make money is to think about others’ inconveniences (不方便). Think of things you need done, or would like to have done, and what you would consider paying for these things to get done. Once you have some ideas, you can sit down with your child and talk to them about what they would be interested in doing. Then once you have an idea of what they want to do you can help them come up with fair prices.
Preferably you would want to only have your child working with people you know and trust, or in the least bit you could have your child pick a partner. That way with each of them carrying cell phones, even those without service can call 911, they will be much safer.
You can find out more information and many more ideas for kids to use to make money during their summer holidays by visiting http://www.kidswantmoney.com.
【小题1】根据第一段Recently I found some different sites online that offer information about what kids can do. Below is some of that information, along with questions to think about to help you come up with your own ideas.及下文描述,可知选A,分享他在网络上的发现。
【小题2】根据短文倒数二三段描述,可知当年轻人找假期工作时,要考虑的是为谁工作,工资问题和这个工作是否安全,不包括在哪儿工作,故选D。
【小题3】根据You can find out more information and many more ideas for kids to use to make money during their summer holidays by visiting http://www.kidswantmoney.com.描述,可知选D。
【小题4】The author wrote the passage to _____.

A.share his discoveries onlineB.introduce jobs for teenagers
C.advertise a website for teenagersD.talk about his summer work experience
【小题5】 Which of the following is NOT considered when teenagers look for summer jobs?
A.Who they’d better work for.B.How much should be charged.
C.Whether the jobs are safe.D.Where the workplace is.
【小题6】What can we learn about http://www.kidswant-money.com?
A.The author set up the website.
B.It gives information about educating children.
C.People need to pay to visit the website.
D.It offers ideas for children to make money.

查看答案和解析>>

阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后 。

1.You’d better write the number ___________. (forget)

趁还没有忘记这号码,你得赶紧把它写下来。

2.I don’t think she is a woman who is hard ___________. (deal)

我认为她不是一位很难对付的女人。

3.These ideas          in more detail in Chapter 7. (explore)

这些想法将在第七章里作更详细地探讨。

4.The only thing                 is red wine. (care)

他唯一喜欢的就是红葡萄酒。

5.The miner               , which makes people so happy. (rescue)

这位矿工已得到营救,这让人们很高兴。

6.The second-hand dictionary                  20 yuan is just as useful. (spend)

我花了20块钱买的二手字典一样有用。

7.He told the boys                 computer games. (grow)

他告诉孩子们不要着迷于电脑游戏。

8.Compared with Jack, Tom is                what the teacher said.(sensitive)

与杰克相比,汤姆对老师所说的话更敏感。

9.There isn’t a single time when he looks at the photo        his childhood. (think)

他每次看到这张照片,都会想起他的童年。

10.At present the Milu deer live in centers where they                  . (protect)

目前,麋鹿生活在保护中心,在那里它们正在受到很好的保护。

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案