题目列表(包括答案和解析)
LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.
It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.
McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.
“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”
The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.
McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.
“I never had any bad results from customers,” he said.
39. Why was McCormick sentenced to prison?
A. He sold bombs. B. He caused death of people.
C. He made detectors. D. He cheated in business.
40. According to the judge, what McCormick had done ________ .
A. increased the cost of safeguarding
B. lowered people’s guard against danger
C. changed people’s idea of social security
D. caused innocent people to commit crimes
41. Which of the following is true of the detectors?
A. They have not been sold to Africa.
B. They have caused many serious problems.
C. They can find dangerous objects in water.
D. They don't function on the basis of science.
42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .
A. sold the equipment at a low price
B. was well-known in most countries
C. did not think he had committed the crime
D. had not got such huge profit as mentioned in the text
【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。
| 段落 | 关键词、句 | 大意推测 |
| 第一部分(Para. 1-3) | McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London | 新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。 |
| 第二部分(Para. 4) | cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people | 法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。 |
| 第三部分(Para. 5-7) | But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results | 案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。 |
【解析】
39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。
40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。
41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。
解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。
42. D。推理判断题。难度:中等。
解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较。
本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。
人们完成工作的方式通常有两种:独立完成和合作完成。两种方式各有特点。请你以“Working Individually or Working in a Team”为题,按照以下要点写一篇英语短文:
独立完成:自行安排、自己解决问题。
合作完成:一起讨论、相互学习
我喜欢的方式和理由
注意:词数100-120,文章的题目和开头已给出(不计词数)。
Working Individually or Working in a Team
There are basically two ways to get work done
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子。
【小题1】He asked his sister___________________________ (她将什么时候回家). (come)
【小题2】She asked me ____________________________ (我是否看见了他) the day before. (see)
【小题3】The museum ____________________ (我参观过的) years ago is now a school.
【小题4】Do you still remember the day ______________________(我们见面) in the park? (meet)
【小题5】Only if you study hard ____________________ (你才能通过这次考试). (pass)
【小题6】It was John _____________________ (把这些钥匙遗失在这) yesterday. (leave)
【小题7】_____________________ (一旦你理解) the meaning of the poem, you will enjoy it very much. (once)
【小题8】It was the third time that _______________ (他来到) to this mountain village to see the children. (come)
【小题9】Although he is in poor health, ________________ (但是他依然努力工作). (work)
【小题10】No one knows ___________________ (中国会起什么作用) in the international business in the future. (part)
阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题纸上。
1.He asked his sister___________________________ (她将什么时候回家). (come)
2. She asked me ____________________________ (我是否看见了他) the day before. (see)
3.The museum ____________________ (我参观过的) years ago is now a school.
4.Do you still remember the day ______________________(我们见面) in the park? (meet)
5.Only if you study hard ____________________ (你才能通过这次考试). (pass)
6. It was John _____________________ (把这些钥匙遗失在这) yesterday. (leave)
7. ______________________ (一旦你理解) the meaning of the poem, you will enjoy it very much. (once)
8.It was the third time that _______________ (他来到) to this mountain village to see the children. (come)
9.Although he is in poor health, ________________ (但是他依然努力工作). (work)
10.No one knows ___________________ (中国会起什么作用) in the international business in the future. (part)
任务型读写(共10小题;每小题1分,满分10分)
阅读下列短文,根据所读内容在文章后的表格中填入恰当的单词。注意:表格中的每个空只填一个单词。
Researchers from the University of Michigan reported that empathy(感情移入),the ability to understand other people, among college students had dropped sharply over the past 10 years. That could be because so many people have replaced face time with screen time. Today, people spend more time alone and are less likely to join groups and clubs.
But there is another explanation. Turn on the TV, and you’re showered with news and reality shows full of people fighting, competing, and generally treating one another with no respect. Humans learn by example---and most of the examples on it are anything but empathetic.
There are good reasons not to follow those bad examples. Humans are socially related by nature. Having relationships with other people is an important part of being human—and having empathy is decisive to those relationships. Researchers have also found that empathetic teenagers are more likely to have high self-respect. Besides, empathy can be a cure for loneliness, sadness, anxiety, and fear.
Empathy is also an indication of a good leader. In fact, many top companies report that empathy is one of the most important things they look for in new managers. Good social skills---including empathy—are a kind of “emotional(情感的) intelligence” that will help you succeed in many areas of life.
What’s the best way to develop empathy? For starters, let down your guard and really listen to others. One doesn’t develop empathy by having a lot of opinions and doing a lot of talking. In addition, you’d better volunteer at a nursing home or a hospital, be a member of a club or a team, have a “sharing circle” with your family, or spend time caring for pets at an animal shelter.
| Title | Empathy |
| Situation | A【小题1】_____drop of empathy among college students in the past decade. |
| 【小题2】______of empathy dropping | ◆Having less face-to-face【小题3】__________ ◆Showing no 【小题4】__________among people in TV programs |
| Importance of empathy | ◆Being vital for social【小题5】_________ ◆Making【小题6】 _______ more likely to have high self-respect ◆【小题7】_________one’s loneliness, sadness, anxiety, and fear ◆Indicating you can be a good leader |
| 【小题8】______to develop empathy | ◆To be a good 【小题9】________ ◆To work as a volunteer ◆To 【小题10】_________a club, share feelings with your family or care for a pet |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com