题目列表(包括答案和解析)
LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.
It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.
McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.
“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”
The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.
McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.
“I never had any bad results from customers,” he said.
39. Why was McCormick sentenced to prison?
A. He sold bombs. B. He caused death of people.
C. He made detectors. D. He cheated in business.
40. According to the judge, what McCormick had done ________ .
A. increased the cost of safeguarding
B. lowered people’s guard against danger
C. changed people’s idea of social security
D. caused innocent people to commit crimes
41. Which of the following is true of the detectors?
A. They have not been sold to Africa.
B. They have caused many serious problems.
C. They can find dangerous objects in water.
D. They don't function on the basis of science.
42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .
A. sold the equipment at a low price
B. was well-known in most countries
C. did not think he had committed the crime
D. had not got such huge profit as mentioned in the text
【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。
| 段落 | 关键词、句 | 大意推测 |
| 第一部分(Para. 1-3) | McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London | 新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。 |
| 第二部分(Para. 4) | cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people | 法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。 |
| 第三部分(Para. 5-7) | But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results | 案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。 |
【解析】
39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。
40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。
41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。
解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。
42. D。推理判断题。难度:中等。
解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较。
本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。
People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”
For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.” If this should happen, the speaker might feel down in the mouth. In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.
Another situation is when someone falsely claims another person said something. The other person might protest: “I did not say that. Do not put words in my mouth.”
Some people have lots of money because they were born into a very rich family. There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth. This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.
Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off..
But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.
61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?
A. When he feels down. B. When he is regretful.
C. When he is spoken ill of. D. When he gets angry.
【答案】C
【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”
62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?
A. Do not bad mouth me.
B. Stop mouthing off.
C. Do not put words in my mouth.
D. I really put my foot in my mouth this time.
【答案】D
【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”
63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.
A. he is badly-off B. he is hard-working
C. he has lots of money D. he has enough to eat
【答案】A
【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。
64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.
A. I have run a long way B. I have talked too much
C. I have learned a lot D. I have been a mouthy person
【答案】B
【解析】
65.What is mainly talked about in the text?
A. Expressions about the word“mouth”. B. Functions of the organ“mouth”.
C. Opinions about“mouthy people”. D. Meanings of the word“mouth”.
【答案】A
【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”
Tykoon is an online website that allows you to teach your child financial principles through allowances, assignment of tasks and daily chores. As the parent, you can assign a cash value to the things you want your child to do. Then, your child can go in, accept the task and add to their wish list of what they would like to purchase with the money that they earn.
Let’s start with the parent side of things. The parent must be the one to set up the account. You simply enter your information and your child’s information to get started. You are then able to assign allowance amounts to your child.
Then you can add tasks for your child to accept and link them to either their weekly allowance or a pre-determined amount. Your child is then able to accept or decline their tasks. They can see how much each task earns, how often they need to do it and what they will get if they do! They can add items that they are working toward earning and can even earn nn-cash incentives such as extra TV time or staying up late!
Tykoon is a great way to start teaching your child about responsibility and financial principles in fun and safe way. Through the creation of their own profile and the ability to accept or decline tasks, they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets! So, head over and sign up for a free account today and watch your child get excited about doing their chores!
And right now, as a special reward, if you share Tykoon with your friends and have five friends sign up and stay active for more than a month, you’ll earn a $25 Amazon.com gift card! So get your child enrolled(注册), tell your friends and let’s start teaching all our kids about the important financial principles today!
66.The purpose of the text is to___________.
A. make an advertisement B. share teaching experience
C. describe an online website D. present a way of making money
【答案】A
【解析】第一段介绍Tykoon,二,三,四段介绍怎样操作以及所带来的好处, 最后一段是奖励措施。因此, 本文的目的是做广告,吸引大家都来参与。
67.The underlined word“incentives” in Paragraph 3 is closest in meaning to “_________”.
A. promises B. rewards C. gifts D. tasks
【答案】B
【解析】根据下文such as extra TV time or staying up late!,可见,“incentives”表示的是一种奖励。
68.What can kids learn from Tykoon?
A. The ability to manage their budgets. B. The responsibility to do daily chores.
C. The skills to earn their own living. D. The tricks to accept or refuse tasks.
【答案】A
【解析】根据第四段they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets!他们被教给在以后生活中他们自己管理自己财务时需要的技巧。
69.It can be inferred from the last paragraph that_________.
A. no parents will resist the special reward B. Amazon is a very popular website
C. Tykoon wants to attract more visitors D. friends should share information
【答案】C
【解析】如果你能分享给5个朋友,让他们也签约并且保持活跃至少一个月,你就会得到价值25美元的亚马逊礼品卡。
70.What is the best title of the text?
A. Tykoon—A Safe Way to Manage Your Financial Issues
B. How to Create Funny Tasks for Your Kids on the Website
C. Opening an Online Account with the Help of Tykoon
D. Teaching Your Kids Financial Principles with Tykoon
【答案】D
【解析】纵观全文可知。
第一节 听力
听下面5段对话。每段对话后有1小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对话仅读一遍。
1.How does the man come here?
A.By bus.
B.By taxi.
C.By car.
2.Why isn't Helen present?
A.She forgot to come.
B.She changed her decision.
C.She wasn't invited.
3.What's the probable relationship between the two speakers?
A.Husband and wife.
B.Mother and son.
C.Doctor and patient.
4.What's the man's job?
A.A shop assistant.
B.A tailor.
C.A salesman.
5.What does the man mean?
A.He can't go to the cinema.
B.He can go to the cinema on Saturday morning.
C.He can go to the cinema on Saturday evening.
第二节(共15小题;每小题1分,满分15分)
听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题。从题中所给的A、B、C三选项中选出最佳选项。听完每段对话或独白前,你将有时间来阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟时间作答。每段对话或独白读两遍。
听下面一段材料,回答第6、7题。
6.What is the job?
A.To work for a newspaper.
B.To serve in a phone company.
C.To look after 5 children in California.
7.On what condition would the woman accept the job?
A.If working there was great fun.
B.If she could be free to go on business.
C.If the return ticket was paid and the salary was good.
听下面一段材料回答第8至10题。
8.Where was Meryl Streep born?
A.In Africa.
B.In the U.S
C.In English.
9.How old was she when acted in her first film?
A.49
B.37
C.28
10.How was she when acted in her first film?
A.She did well in sports.
B.She was an excellent piano player.
C.She was good at acting.
听下面一段材料回答第11至13题。
11.Who is the man probably speaking to?
A.Children.
B.Students.
C.Teachers.
12.Where is the speaker?
A.In the classroom.
B.In the library.
C.In the office
13.How does the man treat his job?
A.He doesn't care about it.
B.He is serious about it.
C.He is tired of it.
听下面一段材料回答第14至16题。
14.How high is the mountain?
A.7 170 meters.
B.7 117 meters.
C.7 171 meters.
15.How many mountaineers of the association reached the top of the mountain?
A.4
B.15
C.19
16.What can we learn from the passage?
A.Some mountaineers had ever reached the peak in 1999.
B.The eldest mountaineers of the association is 30 years old.
C.Some mountaineers of the association reached the top of the mountain in a week.
听下面一段材料回答第17至20题。
17.The man drinks tea because ________.
A.he doesn't eat anything in the evening.
B.he can't eat without it.
C.he cannot work without it.
18.What does the man do when he has a break?
A.He leaves the studio.
B.He puts some music on and plays the drums.
C.He does something different.
19.A.He enjoys working long hours.
B.He enjoys looking for new ideas and problems to solve.
C.He enjoys playing the drums and listening to music.
20.A.A singer.
B.A worker.
C.An inventor.
第三节 听一段对话,根据你所听到的内容判断以下句子是否正确。正确的请用“T”;错误的请用“F”。本段对话读两遍。(共5小题每小题3分,满分15分)
21.Stella has just had a quarrel with Mr.Smith.( )
22.Stella has made another three bad mistakes so far.( )
23.Stella has been woken up at 5:30.( )
24.The milkman likes doing housework with a radio on.( )
25.Stella will have a talk with the milkman.( )
第四节 听下面对话或独白,根据所听内容,在相应题目的空白处填上适当的词或短语.每段对话读两遍。(10×3)
Good afternoon, and welcome to English.We hope that your 26 here will be a pleasant one.Today I would like to draw your attention to a few of our 27 .
The first one is about 28 .Now, you may not buy alcohol in this country if you are under 18 years of age, nor may your friends buy it for you.
Secondly, noise.Enjoy yourselves 29 , but please don't make unnecessary noise, particularly at night.We ask you to 30 other people who may wish to be quiet.
Thirdly crossing the road.Be careful.The traffic moves on the left side of the road in this country.Use the crossings for walking and do not 31 when crossing the road.
My next point is about litter.It is 32 the law to throw away waste material in a public place.When you have something to 33 please put it in your pocket and take it home, or put it in a litter bin.
Finally, 34 smoking, it is against the law to buy cigarettes or tobacco if you are under 16 years of age.
I'd like to finish by saying that if you 35 any sort of help or assistance, you should get in touch with your local police station, who will be pleased to help you.Now, are there any questions?
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com