题目列表(包括答案和解析)
下面的一段文章为课文原文的浓缩,仔细阅读,根据原文章内容将其补充完整,并尽量背诵。
Timoteo is a gentle 46-year-old man who lives in a village near the most dangerous part of a road in Bolivia.The road is in bad 1 because it is in high mountains, which rise steeply, and have a 2 drop on the other side.Anyone who can survive from such a travel is lucky. 3 average, one vehicle comes off the road 4 two weeks. 5 Timoteo, the death toll has fallen.Every morning he climbs up to the bend with a large circular 6 in his hand, which is red on one side and green 7 .When two vehicles approach from opposite 8 , they can not see each other and the situation may be 9 .But they can see Timoteo.In this way Timoteo 10 the traffic.Actually Timoteo is a 11 , and nobody asks him to do so.Only a few drivers give him a tip which is just enough for him to live on, but most of them just 12 , because they take it 13 .
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
下面的一段文章为课文原文的浓缩,仔细阅读,根据原文章内容将其补充完整。
Great Expectations, written by one of England’s greatest writers, Charles Dickens, is 1 in England in the early 1800s.The main character in the novel is 2 , a poor boy who lives with his 3 sister and her husband Joe, a kind and simple man.
4 is an important symbol of danger and 5 in Great Expectations.It is a misty night when the story begins.The main plot of this novel is that a stranger gives Pip a large sum of 6 , then Pip moves to 7 and becomes a snob.What it means to be a 8 is an important theme in Great Expectations.By the end of the novel, Pip learns that 9 does not buy happiness and that friends are more important than a fancy 10 .The change in Pip is an important part of this novel.
|
短文填词,阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示,2)首字母提示,3)语境提示,在每个空格内填入一个适当的英语单词,并将该词完整地写在右边相对应的横线上。所填单词要求意义准确,拼写正确。
| |||||||||||||||||||||||
下面的一段文章为课文原文的浓缩,仔细阅读,根据原文章内容将其补充完整,并尽量背诵。
Xiamen is one of the most interesting cities on the 1 .It is a lively and 2 place.People feel 3 living there.It is 4 hot and wet in the summer, but it can be quite cold in the winter.Every year, many 5 come to Xiamen, and they can be a 6 to the local people.
You can buy all kinds of things from the 7 in the business 8 .
The 9 district is the most interesting part of the city.Gulangyu is a 10 island with some really interesting 11 .
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com