题目列表(包括答案和解析)
In the dark forests ________ some large enough to hold several English towns.
A. stand many lakes B. lie many lakes
C. many lakes lie D. many lakes stand
【详解】本题考查倒装结构,完全倒装。同时stand 和lie的区别。stand是突出的,lie是平躺的,湖不可能是突出的,所以此题应该选择lie。
It is time for students to sell such things as chocolate bars and greeting cards to raise money for their school, class or club. It is inevitable that they will knock on your door and you will easily hand over your cash for overpriced items that you really do not want. That is okay, though, because there are many reasons why children should be allowed to raise money for their schools and clubs.
Fundraising(募集资金) is a great way to help children learn social skills. It is not easy to go up to a complete stranger and ask him for his money. They have to nicely ask for help, show the interested buyer what they have to offer and explain how it will help them in school. If someone refuses to buy an item, that child has to take the failure in stride(不特别费力地), and that is a learning lesson as well.
Students can learn how to deal with money by fundraising. Of course, it might seem safer for us to take charge of our children’s earnings from their fundraising before it is turned into the school. However, by making them keep track of it, count it, and make sure everyone pays the right amount, they are learning an important lesson. Dealing with money is important to know about when they are older.
Fundraising helps improve their schools. It is the children’s school. They have to learn there and grow there. Why not let them help in making it a better place?
Fundraising allows for more life experiences for the child. The raised money is used towards things like parties, trips, or for the music club to go to see a Broadway play. The children receive the rewards for their hard work at raising the money. Without fundraising, these field trips and special school memories would be missed.
In a word, fundraising helps children a lot in many ways.
【小题1】The underlined word “inevitable” in the first paragraph means “_______”.
| A.不可能的 | B.不恰当的 | C.不可避免的 | D.不现实的 |
| A.children can deal with money |
| B.children learn to care for others |
| C.children make a date with friends of the other sex |
| D.children like to make up |
| A.adds to the family’s burden | B.wastes the learning time |
| C.helps to develop the children’s character | D.builds up the children’s bodies |
B sentences
1最近,几次有人在中国东北吉林省长白山的天池看见怪物,这使得怪物再次成为新闻.
2 他生称看见一个黑黑的,圆圆的动物在水中快速游动.
3 他们还认为,在世界其他地方的湖泊里也许有类似的生物.
4 他们说,水温这样低的湖泊不可能生存有体形如此巨大的动物.
5 虽然没人很清楚的看到过怪物,但有关的信息从上世纪末就有了。
6 因为天气不错湖面很平静,李晓和说她和家人可以很清楚的观看怪物。
7 龙可以是和善的或凶猛的,他们能带来好运或引起死亡和破坏。
8 在中国文化中,龙是慷慨智慧的,虽然有点神不可测。
9 有一个比较盛行的说法:如果你在龙年出生,你就会聪明勇敢而且具有与生俱来的领袖资质。
10 为什么在世界不同的地方龙有不同的特征?一些专家认为这是由于神话的起源不同。
第二节:读写任务(共1小题,满分25分)
阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。
One morning, M. Hare was running on the road. Suddenly he saw Mr. Tortoise, who was also running on the road towards him. Mr. Hare an up to Mr. Tortoise and laughed at him. Mr. Tortoise got angry and wouldn’t take failure lying down, so he suggested having a ace to see who could first get to the big tall tree by the roadsides. Mr. Hare agreed with him without hesitation. The race began. Mr. Hare and Mr. Tortoise stated from the same line at the same time. When Mr. Hare was far ahead couldn’t catch up with him. So he stopped and lay down to have a nap. But soon he feel sleep. At the same time. Mr. Tortoise kept on running. When Mr. Hare woke up, he found Mr. Tortoise had already sat under the tree and was smiling at him.
[写作内容]
1.以约30个词概括本文的主要内容;
2.然后以约120个字写一篇记叙文,描写你或你的朋友骄傲而落后的一次经历,并包括以下要点。
A.谈谈这则故事经人的启示;
B. 叙述你的朋友因骄傲而落后的一次真实或虚构的经历
C.谈谈这次经历对你或你的朋友思想态度的影响
[写作要求]
1.可以参照阅读材料的篇章结构组织故事,但不得引用原文中的句子;
2.文中不能出现真实姓名和学校名称。
____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
I prefer a flat in Inverness to in Perth , because I want to live near my Mom’s .
A. one B. that C. it D. this
【详解】考查代词的用法。one表示泛指,相当于“a(an)+名词”,代替的是同类事物中的“一个”;that表示特指,相当于“the+名词”;it所代替的是前面提到过的同一事物;this表示近指。故选答案A。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com