本题考查与价钱连用的介词的用法.value在本句中是动词.“估价 .后常用value +名词+at+具体多少钱.表示“估计某物值 .此时at表示价格.数量.速度等,后面“花买下某物 .既可用buy sth. at.也可用buy sth. for.思路拓展: ①for表示交换的概念.如:I gave him a record for his stamp. How much did you pay for the bag? I bought this set of coffee cups for $ 20. ②常用at a high/low price来表示“以高/低价 . 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

 In the dark forests ________ some large enough to hold several English towns.

   A. stand many lakes                                    B. lie many lakes

   C. many lakes lie                    D. many lakes stand

【详解】本题考查倒装结构,完全倒装。同时stand 和lie的区别。stand是突出的,lie是平躺的,湖不可能是突出的,所以此题应该选择lie。

 

查看答案和解析>>

阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。

1.A ride on Beijing subway costs just two yuan per person, ________________________. (travel)

无论你去多远,乘坐北京地铁每人次只需要两元钱。

2.As millions of migrant workers head home to reunite with their families, __________________ their children.  (happy)

当几百万民工回家与家人团聚的时候,最高兴的就是他们的孩子了。

3.Not once ______________________ Michael that he could one day become a top student in his class. (occur)

迈克尔从来都没想过有一天他能成为班上的尖子生。

4.—Why are your eyes so red? You _____________________well last night. (sleep)

— Yeah, I stayed up late writing a report.

—你的眼睛为什么这么红?你昨晚肯定没睡好。

—是的,我昨晚熬夜写报告。

5.The airport ___________________ next year will help promote tourism in this area. (complete)

明年竣工的飞机场将有助于促进该地区的旅游业。

6.— Do you think George has passed the driving test?

— No. If so, he ___________________ his car to our college yesterday. (drive)

—你认为乔治通过了驾驶测试吗?

—没有。如果通过了,他昨天就开车来我们大学了。

7.He hasn’t slept at all for three days in a row. _____________________ he is tired out. (wonder)

他连续三天根本没睡觉。难怪他疲惫不堪。

8.I ____________________ take a holiday this year, but I wasn’t able to get away. (intend)

我原打算今年休假,但是太忙脱不开身。

9.In the tent, there were many children from the earthquake- stricken area, ____________________ from 10 to 17. (vary)

在这个帐篷里, 有许多震区的孩子,他们的年龄从十岁到十七岁不等。

10.False advertisements deceive or mislead consumers, thus ____________________ to their lawful rights and interests. (damage)

虚假广告欺骗或误导消费者,这样就对他们的合法权益造成损害。

 

查看答案和解析>>

请阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。 

首先,请阅读下列不同类型汽车的信息:

A.   Toyota Electron - 2006 (new): Toyota's new car is both powerful and economical. Using a combination of fuel and electricity this car will not only save money on petrol bills, but it will also save the environment. Has air conditioner and leather seats.

   Price: $17,500

B. BMW Series 7 - 2006 (new): Judged the "Car of Year" by Wheels Magazine this is the best high-class car on the market.  It is big enough for 5 people but is smooth and fast. Has all the latest safety equipment and computer mapping system.

   Price: $84,900

C. Porsche 911 - 2006 (new): This newest Porsche is packed with the latest safety equipment and engine technology.  It can hold 2 people and the roof can come down automatically for you to enjoy the fresh air. Has DVD entertainment system and computer mapping system.

   Price: $72,000

D. Chrysler Minibus - 2005 (second-hand):  With its unique seating design, this vehicle can hold up to 14 people.  Silver outside with black leather inside and in excellent condition. Has 2 automatic sliding doors plus DVD entertainment system.

   Price: $19,200

E. Ford Fairlane - 1998 (second-hand): With a traditional Ford design, this car is dark blue and is an ideal second car for the family. Mechanically in good condition. Has air-conditioner and CD player.

   Price: $6,900

F. Honda Civic - 1996 (second-hand): This small, white, two-door car is easy to park and cheap to run. Inside and outside both in excellent condition.  It uses very little fuel and is the perfect car for city driving. Has CD player.

  Price: $2,500

请阅读下列购车者的信息,然后匹配购车者与拟购买的汽车:

1.  Robert Anderson.  Robert has just been appointed the manager of a large international company. He wants to get a car that will impress his business colleagues yet is also suitable for transporting his wife and three children.

 

2.  Julie Sunderland. Julie has recently moved into the city where she is studying. She needs a car that is cheap to buy and run so she can get to university and to her part-time job.

 

3.  Bill Woodward. Bill is the coach of the local football team and needs a car that can take the players and equipment to and from their games.

 

4.  Mary Alderson.  Mary's rich dad promised he would buy her a new car for graduating from university. She wants something that is safe, that will allow her to enjoy listening to music and show off to her friends.

 

5.  Kate Power. Kate needs to get a car to travel to her new job;  But she feels guilty about the pollution she will cause so she wants a car that will do the least amount of harm to the environment.

 

查看答案和解析>>

Task Reading:

下面是一篇应用文及其应用场合的信息,请阅读下列应用文和相关信息,并按照要求匹配信息。

首先,请阅读下列A----E运动学校、中心或俱乐部的信息:其中有一项是多余选项。

A.Riding School: You can start horse-riding at any age. Choose private or group lessons any weekday between 9 am and 8:30 pm (3:30 pm on Saturdays). There are 10 kilometres of tracks and paths for leisurely rides across farmland and open country. You will need a riding hat.

B.Sailing Club: Our Young Sailor's Course leads to the Stage 1 Sailing qualification. You’ll learn how to sail safely and the course also covers sailing theory and first aid. Have fun with other course members afterwards in the clubroom. There are 10 weekly two-hour lessons (Tuesdays 6 pm ~ 8 pm).

C.Diving Centre: Our experienced instructors offer one-month courses in deep-sea diving for beginners. There are two evening lessons a week, in which you learn to breathe underwater and use the equipment safely. You only need a swimming costume and towel. Reduced rates for couples.

D.Tennis Club: Learn to play tennis in the heart of the city and have fun at our tennis weekends. Arrive on Friday evening, leam the basic rules on Saturday and play in a competition on Sunday. There's also a disco and swimming pool. White tennis clothes and a racket are required.

E. Watersports Club: We use a two-kilometre length of river for speedboat racing, and water-skiing. A beginners' course consists of ten 20-minute lessons. You will learn to handle boats safely and confidently, but must be able to swim. The club is in a convenient central position and is open daily from 9 am to 4 pm, with lessons all through the day.

请阅读下列运动爱好者的信息,然后匹配57---60 运动爱好者与拟加入的运动学校、中心或俱乐部:

57. Jack Anderson. Jack works in the city centre and wants to take up a sport that he can do regularly in his lunch hour. He enjoys activities which are fast and a bit dangerous.

58. Margaret Lillian. Margaret already plays golf at weekends. Now she has retired and wants to leam a new activity she can do in the countryside in the mornings.

59. Peter Florian. In six weeks' time, Peter is having a holiday on a Thailand island, where he plans to explore the ocean depths. He has a 9-to-5 job and wants to prepare for this holiday after work.

60. Alice Fingelhamm. Alice is 16. She wants to do an activity one evening a week and get a certificate at the end. She would also like to make new friends.

Paper three: Writing

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案