题目列表(包括答案和解析)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读下列短文,并回答问题。
Jack did not live too far away from school, but he liked to walk to school every day. On his way to school he always went past a playground. When it rained, like many other boys, Jack liked playing in the water. One afternoon when the boy came home, he was all wet. His mother became very angry and said, “Don't play in the water after school.” The next day he was very wet again, and his mother became even angrier. “I'll tell your father if you go to play in the water again.” she said, “And then he'll punish (惩罚) you.” The third day the boy was dry when he came back from school. “You are a good boy today,” his mother said, “You didn't play in the water.”
“No ,” he answered, “Because there were so many older boys in the water that I couldn't play in it.”
1.How did Jack go to school?
2.When it rained, what did Jack like doing?
3.Why was Jack's mother angry?
4.Why was the boy dry the third day?
阅读理解
阅读下面短文,简要回答下列问题。
Jack did not live too far away from school, but he liked to walk to school every day. On his way to school he always went past a playground. When it rained, like many other boys, Jack liked playing in the water. One afternoon when the boy came home, he was all wet. His mother became very angry and said, “Don't play in the water after school.” The next day he was very wet again, and his mother became even angrier. “I'll tell your father if you go to play in the water again.” she said, “And then he'll punish (惩罚) you.” The third day the boy was dry when he came back from school. “You are a good boy today,” his mother said, “you didn't play in the water.”
“No,” he answered, “because there were so many older boys in the water that I couldn't play in it.”
1.How did Jack go to school?
2.When it rained, what did Jack like doing?
3.Why was Jack's mother angry?
4.Why was the boy dry the third day?
阅读下列短文,从所给的四个选项中,选出最佳答案.
Mr Jones and Mr Brown worked in the same office.One day Mr Jones said to Mr Brown, “We are going to have a small party at our house next Wednesday evening.Would you and your wife like to join us?”
Mr Brown said, “Thank you very much.That is very kind of you .We are free that evening, I think.But I will telephone my wife and ask her.Maybe she wants to go somewhere else that evening.”So Mr Brown went to the other room and telephoned.When he came back, he looked very uneasy (心神不安的).
“What's the matter?”said Mr Jones.“ Did you speak to your wife?”“No,”ansewered Mr Brown.“She wasn't there.My small son answered the telephone.I said to him, 'Is your mother there, David?' and he answered, 'No, she is not in the house!' 'Where is she then?' I asked.'She is somewhere oustside!' 'What is she doing?' 'She is looking for me.'”
根据短文内容,选择正确答案.
(1) A small party will be held ________.
[ ]
A.in seven days
B.in the evening
C.in the office
D.at Mr Brown's house
(2) Mr Jones invited _________ to the party.
[ ]
A.Mr Brown
B.Mrs Brown
C.Mr and Mrs Brown
D.all his friends
(3) The telephone was _________.
[ ]
A.in the same office
B.near the office
C.in the post-office
D.near Mr Jones' house
(4) Mr Brown spoke to _________ on the phone.
[ ]
A.Mrs Brown
B.Mrs Jones
C.David
D.David's friend
(5) —Why was Mrs Brown looking for David ? Because ________.
[ ]
A.He went out of the house
B.He was answering father's phone
C.David had lost his way
D.She didn't know David was at home.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com