题目列表(包括答案和解析)
完形填空
通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。
Miracles will happen if you don't give up trying. Even if you have 1 for one hundred times, you may succeed when you try for the 10lst time.
When I was born, my doctor told my mother that there was something wrong with my 2 . They were too soft to be able to walk. Although the news was bad, my mother didn't become 3 . She didn't believe what the doctor said 4 started to look for other ways.
My mother kept looking for other doctors for me, and finally she 5 . The doctor and his team in the hospital did 6 they could to help me. They also asked my parents to teach me to do some 7 to help me walk. One day when my mother came to pick me 8 . I crawled towards her. She was so surprised and happy that she couldn't believe 9 eyes. Crawling was not walking, but it was a good 10 . Day by day, I could walk by myself.
When I grew up, my mother 11 told me these stories. She said that if I thought of what she said whenever I met 12 , I could do anything successfully. I have been working hard and I have turned out to be a very 13 person. I get best 14 in school and I am a good dancer and swimmer. 15 my mother's strong resolution, I live a happy life now. What the story tells us, as my mother always says, is: Never give up.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|
完形填空
Miracles(奇迹)will happen if you don't give up trying. Even if you have 1 for one hundred times, you may succeed when you try for the 10lst time.
When I was born, my doctor told my mother that there was something wrong with my 2 . They were too soft to be able to walk. Although the news was bad, my mother didn't become 3 . She didn't believe what the doctor said 4 started to look for other ways.
My mother kept looking for other doctors for me, and finally she 5 . The doctor and his team in the hospital did 6 they could to help me. They also asked my parents to teach me to do some 7 to help me walk. One day when my mother came to pick me 8 . I crawled towards her. She was so surprised and happy that she couldn't believe 9 eyes. Crawling was not walking, but it was a good 10 . Day by day, I could walk by myself.
When I grew up, my mother 11 told me these stories. She said that if I thought of what she said whenever I met 12 , I could do anything successfully. I have been working hard and I have turned out to be a very 13 person. I get best 14 in school and I am a good dancer and swimmer. 15 my mother's strong resolution, I live a happy life now. What the story tells us, as my mother always says, is: Never give up.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|
Do you carry too much on the way to school or home? Don’t worry.Try e-readers(电子阅读器)and say goodbye to your heavy schoolbag.
An e-reader has the memory space to hold hundreds of books.So people want to(A)扔掉沉书包 and read with small, light e-readers.For example,Cushing Academy,a high school in Massachusetts,USA,replaced(替换)most of the 20,000 books in (B) its library last summer.Teachers and students will use e-readers instead.
Most e-readers are thin and weigh less than 500g.They can download(下载)an e-book in 60 seconds.“It's (C) so easy.You can have a lot of books right at your fingers!” said Meghan Chensusky.16.
Chinese schoolchildren are also trying e-readers.At the Shanghai World Expo(世博会),an e-schoolbag is now on show.It is a special e-reader.Students can use it to download textbooks from the school servers(服务器).(D)It can also send and receive homework.Some Schools in Beijing and Shanghai have tried this e-schoolbag for a few years.“It’s excellent.I (E)don't have to carry a heavy schoolbag anymore,”said Xiao Qi,15,Beijing.
New e-readers are not just for reading.They have Wi-Fi and multimedia(无线电视和多媒体).Parents worry that these may hurt their children's study habits. “I think Wi-Fi is not necessary for kids,”said Zeng Wenwen,43, Beijing.
1.将文中划线部分(A)译成英语:________________
2.文中划线部分(B)指代的是:________________
3.写出文中划线部分(C)和(E)的同义词或近义词:________ ________
4.将文中划线部分(D)改写为:Homework can also_______ _______and received through it.
5.从文中找出两个修饰或描写e-reader的形容词:________ ________
Do you carry too much on the way to school or home? Don’t worry.Try e-readers(电子阅读器)and say goodbye to your heavy schoolbag.
An e-reader has the memory space to hold hundreds of books.So people want to(A)扔掉沉书包 and read with small, light e-readers.For example,Cushing Academy,a high school in Massachusetts,USA,replaced(替换)most of the 20,000 books in (B) its library last summer.Teachers and students will use e-readers instead.
Most e-readers are thin and weigh less than 500g.They can download(下载)an e-book in 60 seconds.“It's (C) so easy.You can have a lot of books right at your fingers!” said Meghan Chensusky.16.
Chinese schoolchildren are also trying e-readers.At the Shanghai World Expo(世博会),an e-schoolbag is now on show.It is a special e-reader.Students can use it to download textbooks from the school servers(服务器).(D)It can also send and receive homework.Some Schools in Beijing and Shanghai have tried this e-schoolbag for a few years.“It’s excellent.I (E)don't have to carry a heavy schoolbag anymore,”said Xiao Qi,15,Beijing.
New e-readers are not just for reading.They have Wi-Fi and multimedia(无线电视和多媒体).Parents worry that these may hurt their children's study habits. “I think Wi-Fi is not necessary for kids,”said Zeng Wenwen,43, Beijing.
1.将文中划线部分(A)译成英语:________________
2.文中划线部分(B)指代的是:________________
3.写出文中划线部分(C)和(E)的同义词或近义词:________ ________
4.将文中划线部分(D)改写为:Homework can also_______ _______and received through it.
5.从文中找出两个修饰或描写e-reader的形容词:________ ________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com