题目列表(包括答案和解析)
| I. Students’ problems 小题1:My mother is a doctor. She is too busy with her work to spend the weekends with me. It seems that she doesn’t care me at all. I feel lonely. 小题2:. I am too shy to speak in front of my classmates. They always laugh loudly when I am answering teachers’ questions. 小题3:I am not allowed to meet friends at all. My parents want me to study all the time at home. I feel unhappy. 小题4:I think I work harder than others but I get bad grades. Am I too stupid? 小题5:A senior high school student asked me to give him ¥100 every week without telling others. I am frightened, so I don’t want to go to school now. | ||||
| II. Some good advice
E. Let your parents know your friends are nice. You learn a lot from them as well as have fun with them. You study with them outside, too. F.Tell your mother you need her company sometimes. Also you should do some housework with your mother so she can finish her work quickly. Try to understand her, too. |
阅读理解
阅读下面短文,把A-E五个句子填入文中空缺处使短文内容完整。
George Frederich Handel, a small boy of six, lived in Germany. He loved music most. But his father didn't let him play any music.
1 Quickly he ran to his hiding (躲藏的) place, and he and a friend carried a small piano into the house. He decided to put it in his hiding place. There no one could see it.
That night, when everyone else was asleep, he went to his hiding place. The moon was shining through a broken window.
He sat on a box and began to play the piano. 2
He played on and on, and he filled his house with his music.
"George!" cried his father. "What are you doing? Stop playing now!"
The music stopped. George cried. Then he turned to his father and said, “Father, you must understand. I love music. 3 ”
"Now listen to me, my dear son," said Mr. Handel,"I want you to be a rich man. I want you to live a happy life. I don't want you to be a poor man all your life. You must leave music and become a doctor. Don't let me see you at the piano again."
4 He still loved music very much.
Later a good teacher taught him well and helped him write his own music. George became famous when he was eleven years old. 5
A.But George didn't do as his father said.
B.It is my whole life.
C.Now his music is played all over the world.
D.Then one day he waited until he was alone at home.
E.At that moment he knew that he could only be happy by playing music.
| I. Students’ problems 【小题1】My mother is a doctor. She is too busy with her work to spend the weekends with me. It seems that she doesn’t care me at all. I feel lonely. 【小题2】. I am too shy to speak in front of my classmates. They always laugh loudly when I am answering teachers’ questions. 【小题3】I am not allowed to meet friends at all. My parents want me to study all the time at home. I feel unhappy. 【小题4】I think I work harder than others but I get bad grades. Am I too stupid? 【小题5】A senior high school student asked me to give him ¥100 every week without telling others. I am frightened, so I don’t want to go to school now. | ||||
| II. Some good advice
E. Let your parents know your friends are nice. You learn a lot from them as well as have fun with them. You study with them outside, too. F.Tell your mother you need her company sometimes. Also you should do some housework with your mother so she can finish her work quickly. Try to understand her, too. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com