题目列表(包括答案和解析)
短语翻译
1.在相同的年级
2.他的中文名字
3.用英语(表达)
4.在二年级五班
5.我的学生们
任务型阅读(本题有5小题,每小题1分,共计5分)请阅读下列文字材料,从方框A、B、C、D、E、F六个选项中选出五项与71—75题中的描述一一对应。
_______ 1. Many people like animals and take them as their pets. Nowadays pet hospitals are very busy. Kind persons who love animals are needed to work in busy animal hospitals.
_______2. Scientists think that pets will probably be much smaller because people in the future will be living in much smaller places. Scientists are already working on making very small farm animals. The same things might be done to make smaller cats and dogs.
_______3.It’s said that some day you might own a
panther as a pet. Scientists might have to start turning wild animals into
pets. This might be the only way t
o
save them from dying out.
_______4. What about a robot for a pet? This may sound silly, but it could become true. Robot dogs have been made to bark like real dogs. These “pets” might become more and more popular in the future. After all, robots don’t lose hair or chew on things the way real pets do.
_______5. Lots of people miss their pets while they are on holiday. One hotel in Minnesota has solved this problem. They lend cats to their guests. Many experts believe this idea will become more and more popular. It is very possible that in the future you will be able to order a pet, as well as room service, at a hotel.
A. Pet hotels
B. Smaller pets
C. Robots for pets
D. A panther for pet
E. Pet restaurants
F. Assistant needed in pet hospitals
假设你的名字叫Jackie, 来自英国,今年12岁。请根据下列信息,写一篇不少于60个词的短文,介绍一下你自己的情况。要求语句通顺,条理清楚。
需要写出的信息如下:
1. 所在班级:七年级五班;
2. 喜爱橙色和秋季,喜欢打篮球;
3. 父亲是工人,母亲是护士,目前全家都在中国。
4. 所住的房子不大但很漂亮。有三个房间。房子后面还有一棵很高的树。经常会有小鸟在树上唱歌。
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
假设你的名字叫Jackie, 来自英国,今年12岁。请根据下列信息,写一篇不少于60个词的短文,介绍一下你自己的情况。要求语句通顺,条理清楚。
需要写出的信息如下:
1. 所在班级:七年级五班;
2. 喜爱橙色和秋季,喜欢打篮球;
3. 父亲是工人,母亲是护士,目前全家都在中国。
4. 所住的房子不大但很漂亮。有三个房间。房子后面还有一棵很高的树。经常会有小鸟在树上唱歌。
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com