【题目】用所给词的正确形式填空:
1.Let me (tell) you about my daily life.
2.I_____(be)from England.
3.School_____(begin)at night.
4.I have four______(class)in the evening.
4.He usually_____(work)in the office
【答案】1. tell 2. am 3. begins 4. classes 5. works
【解析】
1. 本句意思是让我告诉你关于我一天的情况。让某人做某事的句型为:Let sb do sth.这里要用的是动词原型,故答案为:tell。
2. 本句意思是我来自英国。本句主语是I,因此系动词应该用am。
3. 本句意思是学校晚上开始上课。本句主语是学校,这是一个第三人称单数形式,故动词要用单三式,故答案为:begins。
4. 本句意思是我晚上有四节课,这是复数形式,class的复数是classes。
5. 本句意思是他通常在办公室工作。本句主语是他,这是第三人称单数形式,因此动词work要用到单三式works。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断对“T”错“F”。
I’m Amy. I have a new schoolbag. It’s black and white. It looks like a panda. It’s big. The yellow one is mine ,too. It’s too small for me . What’s in my schoolbag? A pencil-box and some books .But not all the books are mine .I’m new here. The storybooks are Zhang Peng’s .This English book is his ,too. Lucy and Lily are twin sisters. The science book and Chinese book are theirs.
( )1. Amy has a new schoolbag.
( )2. There are some CDs in Amy’s schoolbag .
( )3. The science book is Amy’s.
( )4. Lucy and Lily are twin sisters.
( )5. The science book and Chinese book are Zhang Peng’s .
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】写出短语的汉语意思。
1. have a fever____________
2. have a cold____________
3. have a toothache____________
4. have a headache____________
5. have a sore throat____________
6. have a stomachache____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,回答问题。
John usually goes to school by bus. He leaves his house at seven and arrives at his school at about seven twenty. His school is on a hill(小山)
From Monday to Friday John usually has four classes every day. He is good at English. He wants to be an English teacher. He hopes that he will go to England to study English.
【1】在A, B, C 中选出一个最佳答案
1. How does John usually go to school?(_____)
A. On foot. B. By bus. C. By train
2. John is good at . (_____)
A. English B. Chinese C. Maths
3. What does John want to be? (_____)
A driver. B. An English teacher. C.A doctor.
4. Where does John want to go? (_____)
A. America B. Canada C. England
5. How many classes does John have every day? (_____)
A. Four. B. Three. C. Six.
【2】根据短文内容填空
1. John usually goes to school by ______ .
2. His school is on a ______ .
3. He wants to become an ______ .
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据短文内容判断正误,在括号内打“√”或“×”。
I’m Chinese girl. My English name is Lily. I like English very much. I can speak(说)some English now. I have a good friend. Her name is Ann. She has long hair and blue eyes. She’s from America. This is my classroom, It’s not big, but it’s nice and clean. There are twenty-four desks and chairs in it. They are new. I like my classroom very much.
1. Lily can not speak English. ( )
2. Ann is from England. ( )
3. Ann has blue eyes. ( )
4. Lily’s classroom is big. ( )
5. There are twenty-four chairs in Lily’s class. ( )
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,回答下列各题。
Hi! I'm Mike. I'm ten years old. This is my grandpa. He likes beef. He is a driver. This is my uncle. He is tall and thin. He likes noodles. He is a cook. This is my baby sister. She is three. She is cute. She likes fish. And I am a student. I like vegetables.
【1】写出短文中提到的人物。
____________________________________________________
【2】根据短文,补全句子。
His grandpa is a __________, and he likes _____________.
His uncle is a ___________, and he likes.____________.
Mike is a ________________, and he likes ______________.
【3】根据短文,判断句子正(T)误(F)。
(___)His grandma is a driver.
(___)His uncle is tall and thin.
(___)His baby sister is cute.
(___)Mike is three years old. He likes fish.
(___)Mike is 10 years old. He is a pupil.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读一读,做一做。
画画
星期天下午,我坐在阳台上画画。
我先用绿色的水彩笔在纸上画了一片森林。森林碧绿碧绿的,树木长得非常茂密。我又在森林的上方,画上湛蓝的天空。天空中还飘荡着一朵朵洁白的云。接着,我在森林里画了几只小鸟,黄黄的羽毛,尖尖的嘴巴,很有趣。
最后,我给图画取了个名字:《小鸟的家》。
【1】短文一共有(___________)个自然段,第二自然段有(________)句话。
【2】我在白纸上画了(________)、(______)、(____)和(________)。
【3】用“—”画出文中表示颜色的词语。
【4】照样子写词语:
碧绿碧绿(_________) (__________) (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】句型转换。
1. The children like Teddy bears best. (同义句)
Teddy bears _____ the children's _____ toys.
2. 他比我小两岁。
He is two years _______ ______ me.
3. His father loves playing cards when he is free. (对画线部分提问)
What his father love ________ when he is free?
4. You can’t play football on the street.(祈使句)
________ ________ football on the street.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Read and tick or cross. 阅读短文,判断下列句子的说法是否与短文内容一致,一致的在括号内写“T”,不一致的在括号内写“F”。
Hello! I am Wang Hong. I like peaches very much. I don’t like grapes. My father likes watermelons. He doesn’t like strawberries. My mother likes bananas. She doesn’t like pears.
【1】Wang Hong likes apples. (______)
【2】Wang Hong doesn’t like grapes. (______)
【3】Her father likes watermelons. (______)
【4】Her mother likes bananas. (______)
【5】Her mother doesn’t like oranges. (______)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com