【题目】选词填空。
he, pupil, girl, Canada, teacher
【1】My name's Ann. I'm from ________.
【2】Tim is a ________. He is only 8 years old.
【3】This is John. ________ is a boy.
【4】This is Miss Fang and she's an English ________.
【5】Amy is from the UK. She's 10 years old. She's a ________.
【答案】
【1】Canada
【2】pupil
【3】He
【4】teacher
【5】girl
【解析】
所给词义:he他,pupil学生,girl女孩,Canada加拿大,teacher老师
【1】句意:我叫安。我来自_____。所给词Canada加拿大符合语境,故答案为Canada。
【2】句意:蒂姆是一个_____。他才8岁。8岁的是学生pupil,故答案为pupil。
【3】句意:这是约翰。________是个男孩。约翰是男性用he指代,首字母大写,故答案为He。
【4】句意:这是方小姐。她是一位英语_____。所给词teacher老师符合语境,故答案为teacher。
【5】句意:艾米来自英国。她十岁了。她是一个_____。所给词girl女孩符合语境,故答案为girl。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读一读,请阅读小短文,根据短文内容,判断下列句子的对错。对的写“T”错的写“F”。
Hi! I’m Li Yang. I have a new friend. Her name is Lily. She is ten years old. She is tall and thin. She has big eyes and small mouth. She has long hair.
【1】Lily is Li Yang’s new friend. (_______)
【2】Lily is tall and strong. (_______)
【3】Lily has small eyes and a big mouth. (_______)
【4】Lily has long hair. (_______)
【5】Li Yang is ten years old. (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求写词语。
one (序数词)_____________ longer (反义词) _____________
thin (比较级) _____________ tooth (复数) _____________
I (同音词) _____________ swim (现在分词) _____________
have (第三人称单数) _____________ read (过去式) _____________
buy(过去式) _____________ doesn’t (完全形式) _____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出与画线单词同类的一项。
【1】I'm from Canada. ( )
A.ChinaB.teacherC.today
【2】I'm a student. ( )
A.newB.andC.teacher
【3】She is from the UK. ( )
A.friendB.USAC.boy
【4】He is a teacher. ( )
A.boyB.studentC.she
【5】I'm a boy. ( )
A.girlB.pupilC.where
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出相对应的答句。
A. No, it isn’t .
B. It’s orange.
C. I’m sorry.
D. It’s a white rubber.
E. Yes, Mr. Green.
F. Yes, please.
【1】Don’t eat in the library. (_____)
【2】Sit down, please. (_____)
【3】Is this your robot? (_____)
【4】Would you like a pie? (_____)
【5】What colour is the cap? (_____)
【6】What’s this? (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文判断,对的用T,错的用F。
Nancy likes to take a walk in the park on the weekends. Now she is taking a walk with her good friend Yang Ling. There are many different public signs(标记) in the park. Nancy knows a lot about them. Suddenly she sees a short man walking on the grass. She points to the sign and says to him, “Sir, look at the sign! You can’t walk on the grass.” The man smiled and says, “You’re right, young man. But I’m the keeper of the park . I look after the grass. I’m picking up the garbage on it.”
( )1. Perhaps it is Monday.
( )2. Nancy and Yang Ling are in the park.
( )3. The sign means “keep off(保护) the grass!”
( )4. The short man is taking a walk on the grass.
( )5. The word “garbage” in Chinese means “垃圾”.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据短文内容判断正误。
Chen Jie’s aunt lives in HangZhou ,Chen Jie want there with her parents lastweek. She went there by train. It was a long trip. The next morning. She arrived(到达)in HangZhou. Her aunt went to the train station(火车站)to meet(见)them.
Chen Jie played with her cousin. She ate good food. The next day .She arrived the west lake. It was very beautiful .She took many pictures. She stayed in HangZhou for five days. She came back to GuangZhou yesterday.
( )1.Chen Jie lives in HangZhou.
( )2.Chen Jie’s family went to HangZhou.
( )3.Her aunt was not in HangZhou.
( )4.They stayed in HangZhou for four days.
( )5.The west lake was very beautiful.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从括号中选出合适的词填空。
A: 【1】 (Is / Are) that a chicken?
B: No. It’s a 【2】 (chicken / bird).
A: What are 【3】 (that / those) on the tree?
B: They’re 【4】 (pears / cows).
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,判断句子正(√)误(×)。
Hello! I’m John. I’m ten years old. I’m in New York. It’s Sunday(星期天)today. I don’t go to school. I get up at 7:10. It is cloudy and cool. I can go outside. I’m very happy. My home is near the library. After breakfast, I go to the library at 8:30. I read some books in the library. I have some rice and chicken for lunch. In the afternoon, I play football with my friend Ben. Then I go home at 4:40. What a nice day!
【1】It’s cool and sunny today. (______)
【2】The library is near John’s home. (______)
【3】John goes to the library at eight forty. (______)
【4】For lunch, John has some rice, He has some chicken, too. (______)
【5】John goes home at four thirty. (______)
【6】John and Ben play football in the afternoon. (______)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com