【题目】阅读短文,选择最佳答案。
Good morning, boys and girls. Shanghai is a big city. Nanjing Road is in the centre of Shanghai. It is very busy. Every day many people go to Nanjing Road. They like visiting the shops. They can buy clothes, clocks and watches, food and many other things there. They can also eat in the restaurants or stay in the hotels there.
Many people visit Nanjing Road in the evening. The lights are bright and beautiful then.
Shanghai is very nice. I live in Shanghai. I like Shanghai very much.
【1】It's in the . ( )
A. evening B. afternoon C. morning
【2】Shanghai is a city. ( )
A. small B. big C. old
【3】There are many on Nanjing Road. ( )
A. shops B. cinemas C. libraries
【4】People can buy there. ( )
A. clothes B. watches C. both
【5】At night we can see many there. ( )
A. bright light B. bright lights C. some bright lights
【答案】
【1】C
【2】B
【3】A
【4】C
【5】B
【解析】
【1】根据短文叙述Good morning, boys and girls.(上午好,孩子们。)可知时间是上午。C选项正确。故答案为:C.
【2】根据短文叙述Shanghai is a big city.(上海是一个大城市。)可知应填big. B选项正确。故答案为:B.
【3】根据短文叙述They can buy clothes, clocks and watches, food and many other things there.(他们在那里可以买衣服,钟表和手表,食物以及其他的东西。)可知有许多商店。A选项正确。故答案为:A.
【4】根据短文叙述They can buy clothes, clocks and watches, food and many other things there.(他们在那里可以买衣服,钟表和手表,食物以及其他的东西。)可知A选项和B选项的东西都可以买到。C选项正确。故答案为:C.
【5】根据短文叙述The lights are bright and beautiful then.(那时灯光很明亮,很漂亮。)可知可以看到灯。有many修饰light用复数,A选项是单数不合适,C选项中有some和many冲突,不合适。只有B选项合适,故答案为:B.
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句。
1. We, brothers, are (.)
_____________________________________________________________________
2. can, your, make, You, now, houses (.)
_____________________________________________________________________
3. house, is, strong, My, very (.)
_____________________________________________________________________
4. are, We, of, afraid, wolf, the (.)
_____________________________________________________________________
5. have, I, idea, good, a (.)
_____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】汉语翻译成英语
1.现在几点了?
______________________________________
2.现在是三点吗?
_______________________________________
3.八点在电视上有动画片。
_______________________________________
4.现在是晚餐时间。
_______________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】真情阅读
氧(yǎng)吧
小兔开了一家网吧,小狗开了一家冰吧。
小猴在山上栽树,树儿长大了,长高了。他在林子里开了一家氧吧。氧吧有( )的空气,有( )的花儿,有( )的蝴蝶,有( )的小鸟。很多小动物来到氧吧,呼吸新鲜的空气,享受大自然的美好。大家都说:“新奇、有趣的氧吧真好啊□”
到氧吧的动物越来越多□氧吧的生意红红火火□
【1】选择下列词语填入文中括号里(填序号)
①唱歌②新鲜③飞舞④香香
【2】小兔开的是_____ 吧,小狗开的是____吧,小猴开的是____吧
【3】如果你想知道“氧”字的意思,应先查大写字母____,再查音节_______
【4】朗读短文,在文中□处填上标点符号。
【5】氧吧是什么样的?请你用“______________”画出来。
【6】到氧吧的动物______________,氧吧的生意____________
【7】你想开什么“吧”呢?写一写吧。
________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】照样子(替换、添加、去掉都可以)改写单词并写词组。
例:tall talk talk to Danny
(1)no
(2)home
(3)hall
(4)pay
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据问句选答句,请把字母代号填在括号里。
A.Those are stamps from Canada.
B. No, I don’t.
C. Yes, I have.
D. Yes, he does.
E. I go swimming on Sunday.
( ) 1. Do you collect postcards, Simon?
( ) 2. What are those?
( ) 3. Have you got any stamps from China?
( ) 4. Does he enjoy watching TV?
( ) 5. What do you do on Sunday?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,完成表格。
Good morning. This is the world weather report. It's warm in Beijing today. Children can play football outside. It's cold in New York. And it's snowy. Children can make a snowman. It's cool in Toronto. Children can fly a kite. It's hot in Sydney. Children can swim in the sea.
City(城市) | Weather(天气) | What to do (做什么) |
Beijing | ||
New York | ||
Toronto | ||
Sydney |
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉词组互译。
1. 擅长__________ 2. 看故事__________
3. 唱歌跳舞__________ 4. 当心__________
5. 八条腿__________ 6. give it a cake __________
7. your fingers__________ 8. watch films __________
9. a good idea__________ 10. Don’t shout. _____
11. 在冰箱里______ 12. 一杯牛奶 ________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
This is my friend Joe. His father is a worker. He likes to cook and plant flowers. His mother has blue eyes and long hair. She is a doctor. She likes to water flowers. Joe has a sister. Her name is Rose. Rose is a student. She goes to school by bike. They speak English. And they live in London. It’s the capital city of the U.K. Joe’s family likes to go to Big Ben. It’s very famous.
( )1. There are five people in Joe’s family.
( )2. Joe’s mother likes to water flowers.
( )3. Joe’s sister drives to school.
( )4.Rose speaks English.
( )5.They live in the capital city of the U.K.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com