【题目】阅读理解,判断正误。
My name is Lucy. I'm a student. I live in Canada. I'm sending an email to my friend Lingling. She lives in Beijing. Beijing is a big city. I like Beijing. It's beautiful. I want to go to Beijing. I miss her. I hope I can come to Beijing soon.
(1)Lucy is writing a letter to Lingling.
(2)Lingling lives in Beijing.
(3)Lingling is a girl.
(4)Lucy doesn't like Beijing.
(5)Lucy wants to go to Beijing.
【答案】
(1)
B
(2)
A
(3)
A
(4)
B
(5)
A
【解析】这是一篇自己朋友情况的短文.
(1)这是细节理解, 根据短文叙述I'm sending an email to my friend Lingling.(我正在给我的朋友玲玲发邮件.)可知不是写信. 题目叙述错误. 所以答案是: 错误.
(2)这是细节理解, 根据短文叙述She lives in Beijing.(她住在北京.)可知题目叙述正确. 所以答案是: 正确.
(3)这是推理判断, 根据短文叙述She lives in Beijing.(她住在北京.)主语用she"她"可知题目叙述正确. 所以答案是: 正确.
(4)这是细节理解, 根据短文叙述I like Beijing.(我喜欢北京.)可知题目叙述错误. 所以答案是: 错误.
(5)这是细节理解, 根据短文叙述 I want to go to Beijing. (我想要去北京.)可知题目叙述正确. 所以答案是: 正确.
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将下列句子重新排序,组成一段完整的对话。
A. No. May I see that one, please?
B. How much is this postcard?
C. Yes, I want to buy some postcards.
D. Can I help you?
E. Sure.
F. It's two yuan.
G. I'll take five, please.
H. Do you like this one?
→→→→→→→
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】假如你有一个农场,你希望自己的农场里有什么?试着描述一下自己理想的农场吧。
要求:(1) 语法正确,条理清晰。
(2) 不少于30个单词。
参考词汇:farm, big, horse, duck, hen, pig, nice
参考句型:I have a… There is/are… It’s…
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Think and write.用所给单词的适当形式填空。
1. ________ (I) name is Tim. Jim, Tom and I ________ (be) brothers.
2. Now you can make ________ (you) houses.
3. Who ________ (be) afraid of the big bad wolf?
4. Tom and Tim ________ (be) afraid of the big bad wolf.
5. ________ (not) throw stones.
6. Hi, I’m Peter. I like ________ (skate).
7. I have ________ (a) idea.
8. I can ________ (make) a birthday card.
9. I have some bananas and some ________ (bread).
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解,选择正确的答案。
Old Jack goes to see a doctor.The doctor looks over(检查)him carefully and says,“Medicine can't help you.You must have a good rest.Go to a quiet place for a month.Go to bed early,drink some milk,walk a lot and smoke one cigar(抽一支雪茄烟) a day. "Thank you very much,”says old Jack.“I can do everything you say.'
Four weeks later,Old Jack comes to the doctor again.“Well,”says the doctor.“I am glad to see you.You look much younger.'
“Oh,doctor,”says Old Jack,“I feel quite well now.I have a good rest.I go to bed early.I drink a lot of milk and walk a lot.Your advice(建议)helps me.But you ask me to smoke one cigar a day,and it nearly kills me at first.It is no joke(笑话)to smoke at my age.”
(1)( )The doctor .
A.asks him to take some medicine
B.asks him not to take any medicine
C.gives him some medicine
(2)( )Old Jack after four weeks.
A.doesn't
B.looks younger
C.is young
(3)( )Which one is true(正确的)?
A.Old Jack smokes now.
B.Old Jack doesn't smoke now.
C.Old Jack smokes three cigars a day.
(4)( )What does old Jack need?
A.Some medicine.
B.Some water.
C.A lot of rest.
(5)( )The best title(标题)of this story should be
A.Old Jack
B.old Jack is ill
C.The doctor's advice
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】看拼音,写词语。
fēi cháng lái wǎng yǐ jīng zhōng biǎo zuò xià ràng kāi
(_________) (_________) (__________) (___________) (________) (________)
1.张平zuò(_____)在沙发上yǐ jīnɡ(______)把书bāo(_____)收拾好,只等着出发了。
2.弟弟fēi chánɡ (_____)喜欢吃西ɡuā(______),这cì(______)奶奶又买了一大kuài(_______)给他。他吃完了,hái(________)用shé(_______)尖舔舔嘴角,那样子真逗人。
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断正(√)误(×)。
Hi! I’m Jim. I like to sing songs. I have some friends. They are Lily, Lucy, Frank and Peter. Lily likes to dance. Lucy likes to draw pictures. Frank likes to swim. Peter likes to run in the morning.
( ) (1) Jim likes to sing songs.
( ) (2) Lily likes to sing songs.
( ) (3) Lucy likes to dance.
( ) (4) Frank likes to swim.
( ) (5) Peter likes to run in the afternoon.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】快乐阅读。
小白兔
小白兔长着一身雪白的毛,像个白雪球。它的耳朵长长的,总是竖得高高的。它的三瓣嘴就像一个小小的三角形。它有一对像宝石一样的红眼睛,一眨一眨,好可爱。小白兔尾巴短短的,只有小指头那么长,真是兔子尾巴长不了。
小白兔爱吃白菜、青草,更爱吃胡萝卜。白兔吃胡萝卜最有意思。它一口一口地撕咬着,小胡须也一翘一翘的。一对红眼睛盯着人看,好像怕人抢了似的。
小白兔胆子很小,很怕生人,如果离它近一点,它就马上离开,跑到别的地方去。
【1】短文共有(______)自然段。
【2】第( )段写小白兔吃食。小白兔爱吃( )、( )、( )。
【3】填上合适的量词。
一( )毛 一( )三角形 一( )宝石 一( )眼睛
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据实际,回答下列问题。
1.Do you like dogs? Why?___________________________
2.Do you like pandas? Why? ___________________________
3.Where are you going in summer? ___________________________
4.Will you go to Australia? ___________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com