精英家教网 > 小学英语 > 题目详情

【题目】根据表格内容回答问题。

Name

John

Mike

Lily

Tim

Birthday

Jun. 4th

Nov. 3rd

Jul. 1st

Apr. 5th

(1)When is John's birthday?

________

(2)Is Mike's birthday on November 1st?

________

(3)Is Lily's birthday on New Year's Day?

________

(4)Whose birthday is on April 5th?

________

【答案】(1)It's on June 4th.

(2)No, it's on November 3rd.

(3)No, it's on July 1st.

(4)Tim's.

【解析】该表格主要介绍了约翰等四个人的生日。

(1)句意:约翰的生日是什么时候?根据表格看出是6月4日,故答案为It's on June 4th.

(2)句意:迈克的生日是11月1日吗?根据表格看出是11月3日,故答案为No, it's on November 3rd.

(3)句意:莉莉的生日是元旦吗?根据表格看出是7月1日,故答案为No, it's on July 1st.

(4)句意:谁的生日在4月5日?根据表格看出是Tim的,故答案为Tim's.

练习册系列答案
相关习题

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】翻译句子

1.在周末你做什么?

_______________________________________

2.我经常去看望我的祖父母。

______________________________________

3.我经常去钓鱼,你怎么样呢?

______________________________________

4.我经常周六的时候去看电影。

______________________________________

5.我的爸爸经常在周末的时候去游泳。

_______________________________________

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】读一读,填入所缺的词。

1.--What do you usually do on weekends?

--I usually go swimming on____________(周六)and watch TV on ___________.(周日)

2.--When do you have music classes?

--We have music on __________(周二)and _____________(周五).

3. My favourite subject is ___________(数学).

4. --How many ____(天)are there in a week?--Seven. I like _____________(周三).

5. I usually go to the theme _________(公园)on Sunday.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,判断正误,正确()错误(×)。

Hello, boys and girls. My name is Daming. I’m twelve. I’m from Tianjin. I usually go to school by bike. From Monday to Friday, we have Chinese, English, maths, music, art and PE classes. On weekends, I often stay at home. Sometimes I go shopping with my friends. Sometimes we go to the Water Park. We like swimming and fishing very much. Now we are playing football. We often have a good time on Sundays.

( ) 1.Daming is eleven.

( ) 2.I often go to school by bike.

( ) 3.Sometimes I go shopping with my mother.

( ) 4.We like swimming and fishing very much.

( ) 5.We are playing football now.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】选择合适的句子补全下面的短文,把序号填在相应的横线上。

A. It is black and white. B. This is an elephant.

C. Don't feed animals in the zoo. D. Look at the fish.

E. It's so cute!

Welcome to the zoo! Come here, children. Many animals are here. Come and have a look!1. ________ It is so tall. It has a long nose and a big body. Its four legs are so big. Look at this panda! It is fat and big. It has a short tail. 2. ________ 3. ________ It likes water. It has big eyes and a long tail. Look at that little monkey. It's small and thin. It runs and jumps. 4. ________ Let's love animals. 5. ________

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,根据短文内容判断正误,在括号内打“√”或“×”

Mike is an English boy. He’s ten. His sister’s name is Mary. She’s five. She is not a student. Mike has a new schoolbag, but not heavy. There are some books in it. They’re Chinese book, English book and math book. There is a black and red pen in his pencil-case. He likes the pen very much.

( )1、Mike’s sister is a student.

( )2、Mike has a new schoolbag.

( )3、The schoolbag is heavy.

( )4、There are three books in the bag.

( )5、Mike doesn’t like the pen at all.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,选择正确的答案。

Hello!I'm a girl. My name is Amy. There are five people in my family,my parents,my brother,my sister and me. My father is a doctor. He's tall and strong. My mother is a teacher. She's thin. She likes music. My brother is 11. He's strong. He's a student. He likes sports. My sister is a student,too. She's quiet.

1Amy is a______ . ( )

A. boy B. girl C. teacher

2—What's Amy's father's job? ( )

—He's a _______.

A. doctor B. driver C. teacher

3Amy's mother is ________.( )

A. thin B. strong C. short

4Amy's brother likes _______.( )

A. music B. sports C. books

5Amy's sister is a _______.( )

A. student B. teacher C. doctor

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】对号入座,将他们的序号填在题前括号内。

____1. Where is the picture? A.他叫什么名字?

____2. What’s his name? B.他是你的小妹妹吗?

____3. Is this your baby sister? C.图画在哪?

____4. She’s a farmer. D.让我们来打扫地板吧。

____5. Let’s clean the floor. E.让我来帮你。

____6. Let me help you. F.她是位农民。

____7. What’s your aunt’s job? G.用勺子和叉子。

____8. Use the spoon and fork. H.去卧室。

____9. Go to the bedroom. I.小憩一会。

____10. Have a nap. J.你姑姑是做什么工作的?

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】作文。

向大家介绍一下你的学校。(不少于五句话)

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

同步练习册答案