【题目】选出相对应的答句。
A. They’re pigs.
B. Yes, he is.
C. He’s my father.
D. No, they aren’t.
E. It’s an apple.
F. Thank you.
【1】What are these? (_____)
【2】Who’s this? (_____)
【3】Is this your brother? (_____)
【4】Are those desks? (_____)
【5】Here you are. (_____)
【6】What’s this? (_____)
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【4】D
【5】F
【6】E
【解析】
【1】句意:这些是什么?回答具体事物,复数形式,选项A他们是猪,符合语境,故选A。
【2】句意:他是谁?回答说人物身份,选项C他是我爸爸,符合语境,故选C。
【3】句意:这是你兄弟吗?一般疑问句,用Yes/no回答,选项B是的,他是,符合语境,故选B。
【4】句意:那些事桌子吗?一般疑问句,用Yes/no回答,选项D不,他们不是,符合语境,故选D。
【5】句意:给你。收到东西要表示感谢,选项F谢谢,符合语境,故选F。
【6】句意:这是什么?回答说具体事物,单数形式,选项E这是个苹果,符合语境,故选E。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读信息卡,选择正确答案。
Animal | Age(年龄) | Feature(特征) | Hobby |
cat | 3 | black, big eyes | catching mice, eating fish |
rabbit | 2 | a short tail, long ears | running, jumping |
dog | 4 | a big nose, a long body | swimming, running |
fish | 2 | no wings, a big body | swimming |
【1】We have ____ animal friends. ( )
A. four B. five C. three
【2】Our _____ are both two years old. ( )
A. dog and fish B. cat and rabbit C. fish and rabbit
【3】Both our rabbit and dog like_____. ( )
A. swimming B. running C. jumping
【4】Our _____ has a big body but no wings. ( )
A. dog B. fish C. rabbit
【5】______ likes catching mice. ( )
A. The cat B. The rabbit C. The dog
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将下列句子排列成一段通顺的对话。
(____) This is my mother.
(____) Oh, it’s nice.
(____) No, she isn’t.
(____) Look, this is my family.
(____) Is this your mother?
(____) Who’s your mother?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出相对应的答句。
A. No, it isn’t .
B. It’s orange.
C. I’m sorry.
D. It’s a white rubber.
E. Yes, Mr. Green.
F. Yes, please.
【1】Don’t eat in the library. (_____)
【2】Sit down, please. (_____)
【3】Is this your robot? (_____)
【4】Would you like a pie? (_____)
【5】What colour is the cap? (_____)
【6】What’s this? (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断文后句子的正误。
My name is Amy. Tomorrow is Saturday. We have no classes. My parents aren't going to work, but we are going to be very busy tomorrow. My mother is going to buy something for next week. My father is going to visit my aunt and uncle. I'm going to the bookstore by bus. Then I'm going to buy a dictionary. Tomorrow evening we are going to visit my grandparents and have a big dinner. After that we are going to the cinema. I think we are going to have a nice weekend.
(1)Amy's mother is going to buy something for next week.
(2)Amy's father is going to visit his grandparents in the morning.
(3)Amy is going to play computer games with his sister.
(4)Tomorrow evening Amy is going to watch TV.
(5)Tomorrow evening they are going to the cinema.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据短文内容判断正误。
Chen Jie’s aunt lives in HangZhou ,Chen Jie want there with her parents lastweek. She went there by train. It was a long trip. The next morning. She arrived(到达)in HangZhou. Her aunt went to the train station(火车站)to meet(见)them.
Chen Jie played with her cousin. She ate good food. The next day .She arrived the west lake. It was very beautiful .She took many pictures. She stayed in HangZhou for five days. She came back to GuangZhou yesterday.
( )1.Chen Jie lives in HangZhou.
( )2.Chen Jie’s family went to HangZhou.
( )3.Her aunt was not in HangZhou.
( )4.They stayed in HangZhou for four days.
( )5.The west lake was very beautiful.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解,判断对错。
Good morning! This is the weather report. It’s cool in Lhasa. It is cold in Harbin. It is warm in Beijing. It’s hot in Hong Kong.
【1】It’s snowy in Lhasa. (____)
【2】It’s cool in Harbin. (____)
【3】It’s warm in Beijing. (____)
【4】It’s hot in Hong Kong. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求完成句子。
1. Lots of children from other countries are learning Chinese now. (翻译成中文)
_______________________________________________________________
2. Are you gong to go to middle school? (作肯定回答)
_________________________________
3. We are gong to study French, Chinese and Physics. (对划线部分提问)
__________________________________________
4. He is going to go to school by bus. (对划线部分提问)
________________________________________
5. She is going to study in the middle school.(改为一般疑问句)
_______________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句。
1. children, lots, of, learning, are, Chinese, in, England (.)
______________________________________________
2. emails, lots, of, write, we, can (.)
_____________________________
3. miss, I, will, you (.)
______________________
4. can, I, English, now, speak (.)
___________________________
5. French, I, study, going, to, not, am
___________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com