【题目】A
![]()
June | ||||||
Sun | Mon | Tur | Wed | Thurs | Fri | Sat |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
【1】 What can you buy in Bob’s store?
A. Milk. B. Sandwiches. C. Bananas. D. Banana milk shake.
【2】 What does the phrase "Your Second Home in Town" mean?
A. It looks like your home.
B. You can sleep there after dinner.
C. You can buy it as a second home.
D. You can relax and enjoy the food just like at home.
【3】 How many hours does Bob usually work every day?
A. 9 hours. B. 10 hours. C. 12 hours. D. 11 hours.
【4】 If you want to buy two at 9:00 in the morning, how much will you pay?
A. $30. B. $6. C. $15. D. $24.
【5】 Bob is thinking of taking a trip for two days. When is the best time for him according to the following calendar?
A. June 3rd and 4th. B. June 4th and 5th.
C. June 18th and 19th. D. June 11th and 12th.
【答案】
【1】D
【2】D
【3】C
【4】D
【5】D
【解析】
【文章大意】这是一篇关于鲍勃冷饮店的广告说明,提供美味的香蕉奶昔以及其他的冷饮,介绍了价格、餐馆营业的时间及折扣信息等。
【1】细节理解题。根据文中Delicious banana milk shake and other cold drink.可知在鲍勃餐馆能买到香蕉奶昔,故选D。
【2】词义猜测题。既然是广告可以理解为顾客在这里有家的感觉,既可以在这里放松又可以享受美食。故答案为D。
【3】细节理解题。根据文中的Open hours: 9:00 am—9:00 pm可知鲍勃餐馆开放12个小时 故选C。
【4】数字计算题。根据文中的20% off from 9:00am-10:00am可知在上午9点买可以便宜3元。买两份需要24元。故选D。
【5】细节判断题。通过文中的Closed on the second Monday of every months可知,鲍勃如果要出去旅游可选11号和12号。故选D。
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】 What kind of vehicle(车辆) will you choose when traveling between provinces? Many people may like traveling by train because it's safer and cheaper. Now the highspeed railways have connected eastern and western China as well as the south and the north.
A new highspeed railway opened on Sept. 10th, 2016. It connects Zhengzhou in Henan Province with Xuzhou in Jiangsu Province. With this railway, China's highspeed railways are over 20, 000 kilometers long. It_is_the_world's_longest_and_makes_up_60_percent_of_the_world's_total_highspeed_railway_lines._
Besides length, China also does better in speed. China is the only country with trains running at 350 kilometers an hour, such as the Beijing-Tianjin and Beijing-Shanghai highspeed railways.
With these surprising numbers, it is easy to forget that China wasn't the first in the highspeed rail game. Japan started 50 years ago, while Germany did 20 years ago. China only began to build its highspeed railways 14 years ago.
China's highspeed railways are developing fast now. Behind it, there is the country's growing need for transportation. According to Xinhua News, China's highspeed trains gave 961 million trips to people last year.
Yet, China's building of highspeed railways is still going on. China plans to have 38, 000 kilometers of highspeed railway by 2025.
1、2题完成句子;3题简略回答问题;4题用英语简要归纳文章的主题句;5题将文中画线句子译成汉语。
【1】Many people may choose to travel by train because it's______________.
【2】With this railway opened on Sept. 10th, 2016, China's highspeed railways are________________ long.
【3】Which country is the earliest one to build the highspeed railways according to the passage?
________________________________________________________________________
【4】This passage is mainly about ________________.
【5】________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】在飞机飞行时,飞行方向是用飞行路线与实际的南或北方向线之间的夹角大小来表示的,如图,用AN(南北线)与飞行线之间顺时针方向夹角作为飞行方向角,从A到B的飞行方向角为35°,从A到C的飞行方向角为60°,从A到D的飞行方向角为145°,试求AB与AC之间夹角为多少度?AD与AC之间夹角为多少度?并画出从A飞出且方向角为105°的飞行线.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】用方框中所给词组的适当形式完成句子
![]()
【1】Lily __________ to her friends every day.
【2】Will people work __________ in 200 years?
【3】We have to stay at home tomorrow because there will be __________.
【4】Look! Jim is __________ his friends near the lake.
【5】The twins(双胞胎) will wear __________ clothes at the party this evening.
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】把下列短文抄写在方框内
Mt. Qomolangma was first conquered (征服)in 1953, when Sir Edmund Hillary and Sherpa Tenzing, his guide, became the climbers to reach the top. More than 750 times have people tried to conquer the mountain, but not all successful, yet every climber knows the dangers. This doesn’t stop teams of climbers arriving at the base camp every year with the courage of reaching the top.
Two such climbers, and two unlucky ones are Scott Fischer and Rob Hall. Fischer, an American guide with much experience, was lost in a terrible storm which swept across the mountain. A rescue team found him and his friend, but didn't manage to bring Fischer to safety in the terrible conditions because he was dying. New Zealander RobHall, another experienced climber and guide, was lost near the top. These two men had something in common: they were both guides and always took a "tour" of less experienced climbers up the mountain.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】用方框中所给单词的适当形式完成下列小对话
![]()
【1】A: What’s your plan for the weekend?
B: I am going to visit Beijing with my parents.
A: Oh, you should(应该)take a ______ with you.
【2】A: Where are you going, Daming?
B: I am going to a ______ to buy some books and magazines.
【3】A: Do you know the tall man over there?
B: Yes. He is Mr Smith, our new English teacher.
A: You are ______.
【4】A: Your city is really beautiful.
B: Thanks. A lot of ______ come to visit it every day.
【5】A: Sandy, ______ you open the window, please?
B: Certainly.
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】C
Welcome to Robot Toy Store! We’ve got some new robots. You will love them!
| Name:Robodog Price:$ 85.25 For children of 8 and above. It can feel happy, angry and sad! It will play with you, but it will never ask you for water and food. |
| Name:Robopanda Price:$ 165.29 For children of 8 and above. It will tell stories and play games with you. It’s a 2015 Hot Holiday Toy! Come and get your own Robopanda! |
| Name:Mr. Strong Price:$ 119.99 For children of 6 and above. He can move his legs, arms, hands and listen to you and talk with you in simple English. |
| Name:Mr. Cool Price:$ 299.99 For children of 10 and above. There’s a screen on his face, and you can play video games. It will also teach you how to say "Hello" in 20 different languages. |
根据材料内容选择最佳答案。
【1】 Tom wants a toy from the store, and he has 100 dollars. Then he can buy ________________.
A. Robodog B. Robopanda C. Mr. Strong D. Mr. Cool
【2】Jim wants a robot toy to talk with him. Then ________________ is a good gift for him.
A. Robodog B. Robopanda C. Mr. Strong D. Mr. Cool
【3】 Robodog can ________________.
A. play video games B. play with children
C. tell interesting stories D. speak different languages
【4】 Which robot toy is for children of 10 and above?
A. Robodog. B. Robopanda. C. Mr. Strong. D. Mr. Cool.
【5】 What do you know about Robopanda?
A. It’s very popular in 2015. B. It will ask you for food.
C. It feels happy if you play with it. D. It can talk with you in English.
查看答案和解析>>
科目:初中地理 来源: 题型:
【题目】读图回答下面的问题。
![]()
(1) 写出图中字母所代表的板块名称
A__ _ _ _ _ _,B__ _ _ _ _ _,C__ _ _ _ _ _,
D__ _ _ __ _,E__ _ _ _ _ _,F__ _ _ _ _ 。
(2) 板块构造理论认为板块内部比较________,板块交界地带比较___________。
在板块G周围有一条火山地震带是___________________________火山地震带,另外一个重要的火山地震带是_______________________________。
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com