分析 文章大意:本文描述的是Edward的成绩单
解答 36-40:CABBC
36题答案:C细节题.根据文章第一段内容A SCHOOL REPORT可知答案为C
37题答案:A细节题.根据文章内容可知BCD有提到,没有提到体育,答案为A
38题答案:B细节题.根据文章的第六段内容"English:He is the best in the class.Keep it up.中文:他是班上最好的.坚持下去可知答案为B
39题答案:B细节题.根据第五段"Math:He is a little weak in this but he has tried his best to catch up with others"数学:他有点弱,但他已经尽力赶上别人可知他的数学不好,所以选B
40题答案:C判断题.根据文章第11段内容Edward can do a lot better.More work is needed next term,可知爱德华可以做得更好,下学期还需要更多的工作,答案为C
点评 本文是一篇教育文化类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
A few years ago, I worked at a church(教堂). Since my son was home schooling, he went with me to the church every day. Most mornings, we’d stop at a local store, and get a chocolate drink for him and a cup of coffee for me.
The clerk(店员) at the store made our lives more enjoyable each day, and so we returned again and again. She had found her own way of enjoying life and her job. I’m not even sure if she realized that her warmth and brightness put a smile upon the face of each customer(顾客).
When a customer brought cakes to the counter, any other clerk could have asked: “Would you like some milk with those cakes?” Instead, she asked: “Would you like a lottery ticket(彩票) with those cakes?”
She might have asked me if I wanted sugar with my coffee. But instead, she asked: “Would you like some batteries(电池) with that coffee?”
Yes, life is what you make of it. This clerk’s method of dealing with what some think is a boring job, and with the customers she met daily, made the hours in her day more enjoyable. In doing that, she also refreshed the lives of others and made them laugh.
Sometimes, if my day at the church had been very tiring, we’d stop at that store before going home. We’d giggle (咯咯笑) as we left the store, the clerk’s words echoing (回响) behind us.
“Would you like some shampoo (洗发香波) with that orange juice?”
1. When did the writer and her son usually stop at the local store?
A. In the morning. B. At noon.
C. In the afternoon. D. In the evening
2. Why did the writer and her son return to the store again and again?
A. Because the drinks were delicious there.
B. Because the food was cheap there.
C. Because they felt happy there.
D. Because there was only one store.
3.What was the clerk like?
A. She was serious. B. She was lively.
C. She was nervous. D. She was silly.
4.The clerk at the store may ask the customers, “_________”
A. Would you like some milk with the cakes?
B. Would you like some bread with the milk?
C. Would you like batteries with the toys?
D. Would you like pencils with the cake?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 75.A) measure | B) protect | C) observe | D) describe |
| 76.A) used | B) written | C) acted | D) known |
| 77.A) colours | B) sizes | C) shapes | D) names |
| 78.A) Calm | B) Crazy | C) Close | D) Cute |
| 79.A) only | B) ever | C) seldom | D) even |
| 80.A) precious | B) funny | C) lucky | D) regular. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com