分析 短文讲了绿色是自然界中一种重要的颜色.它是树叶和青草的颜色.这也是大多数生长中的植物的颜色.有时,绿色意思是年轻的,新鲜和成长.有时,它也描述了一些尚未完成的或不成熟的植物.
解答 答案:52.C 细节理解题.根据第三段第一行句子A person with a green thumb seems to have a magic touch that makes plants grow quickly and well.有绿拇指的人似乎有一种魔力能使植物长得又快又好.可知如果一个人据说是一个绿色的拇指他擅长种植植物.故选C.
53.B 细节理解题.根据第二段第一行句子For example,a greenhorn is someone who has no experience,who is new to a situation.例如,一个新手的人没有经验,对于一个新的情况.可知一个新手的人没有经验的.故选B.
54.D 细节理解题.根据 最后一段第二行句子 It describes the unpleasant feeling a person has when someone has something he wants.A young man may suffer from the green-eyed monster if his girlfriend begins going out with someone else.Or,that green-eyed monster may affect your friend if you get a pay rise and he does not.Green is also the color used to describe the powerful feeling,jealousy (嫉妒).它描述了一个人有不愉快的感觉当一个人有他想要的东西时.一个年轻人可能遭受嫉妒如果他的女朋友开始跟别人出去.或者,嫉妒可能影响你的朋友如果你得到加薪和他不能.可知他的朋友得到了战利品,但他没有.故选D.
55.D 主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第二段第一行句子Sometimes,the word green means young,fresh and growing.Sometimes,it describes something that is not yet ripe or finished.The Green Revolution is the name given some years ago to the development of new kinds of rice and other grains (谷物).有时候,"绿色"这个词意味着年轻、新鲜和成长.有时候,它描述了一些尚未成熟或完成的.绿色革命是几年前给新水稻和其他谷物发展的名字,新的植物生产出了更大的农作物,绿色也可用来描述强大的感觉,嫉妒.嫉妒是不是来自外太空的可怕的动物.可知绿色这个词在英语表达的意义.故选D.
点评 本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.瞻前顾后,仔细推敲,确定最佳答案
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Teenager's problems with (56)their minds. | ||
| Problems Examples | Zhang Qiang | 1.Not understanding his teachers and(57)doing badlyin h 2.Being afraid of exams |
| Wu Yan | Argued with her classmates even her parents because of(58)some different ideas. | |
| (59)Advice | ●Talking to your parents or teachers often. | |
| ●(60)Taking part ingroup activities and play sports. | ||
| ●Going to see a doctor if you feel unhappy or unwell. | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| You should let the mistakes in the past | 81.go away |
| You should work out | 82.Why you keep making the same mistake |
| You can try to find out the cause of this mistake in order to | 83.learn more about it |
| You should see what you have learned from | 84.the experience |
| For a mistake that you made a few days ago,you need to | 85.forgive yourself |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Both,take part in | B. | Both,join | ||
| C. | All,join |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | something | B. | anything | C. | everything | D. | nothing |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com