| Country | Special school rules |
| Japan | ①Students should wear uniforms,such as sports suits or skirts. ②Students may not go to movies,leave home after sunset or play video games (68)without permission (from the school ). |
| The US | ①Students must wear(69)(a pair of ) indoor shoes at some US schools. ②Students shouldn't (70)chew gum in many US school buildings or in class. |
| Britain | Students aren't allowed (71)to wear/have strange hairstyles in some Britain schools. |
分析 短文大意:每个学校都有自己的一套规则让学生守纪律,该文介绍了一些有趣的学校规则.
解答 68.without permission (from the school ) 69.(a pair of ) indoor shoes 70.chew gum 71.to wear/have strange hairstyles
68题答案:without permission 细节题.根据文中第二段:Some Japanese schools tell students that they may not go to movies,leave home after sunset or play video games without permission from the school.可知日本的一些学校告诉学生,他们未经学校允许不能去看电影,日落后离开家或玩视频游戏.所以填写 without permission (from the school ).
69题答案:(a pair of ) indoor shoes 细节题.根据文中第三段:For safety,at some US schools,students must have a pair of indoor shoes to change into at school every day.可知在美国的一些学校,为了安全学生在学校的每一天必须有一双室内鞋换.所以填写(a pair of ) indoor shoes.
70题答案:chew gum 细节题.根据文中第三段:Gum chewing is not allowed in many US school buildings,as it is difficult to clean up.And if students chew gum in class,they may not concentrate on their study.可知在美国的许多学校不允许嚼口香糖.所以填写chew gum.
71题答案:to wear/have strange hairstyles细节题.根据文中的第四段:Britain Students shouldn't wear strange hairstyles in some British schools在一些英国的学校学生不应该有奇怪的发型,故答案是to wear/have strange hairstyles
点评 本文是一篇教育文化类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Tip 1 | (76)Resting or sleepingcan be the best way to spend free time. |
| Tip 2 | (77)Exercising is good to keep healthy. |
| Tip 3 | You don't have to do more work; just try(78)watching a movie or television. |
| Tip 4 | The Internet is fun and interesting.Why not (79)surf the Internet? |
| Tip 5 | (80)Visiting some friends can keep you from being alone. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| The Petit Appetit Cookbook | |
| List Price:﹩35.00 Price:﹩23.10 You save:﹩11.90 | Product Description:Fresh,healthy meals that give little mouths something to smile about…In the Petit Appetit Cookbook,mother and professional cook Lisa Barnes offers healthy foods to help create delicious menus and begin a lifetime of proper eating habits for babies and very young children. |
| Everyday Raw Express (Paperback) | |
| List Price:﹩19.99 Price:﹩13.57 You Save:﹩6.42 (32% off ) | Product Description:Many people love eating raw food,but often the recipes take hours or even a period of several days to prepare.Everyday Raw Express offers delicious soups and smoothies,pastas and desserts,all prepared in 30minutes or less. |
| If You Give a Dog a Donut (Hardcover) | |
| Reading Level: Ages 4~8 List Price:﹩16.99 Price:﹩10.19 | Product Description:If you give a dog a donut,he'll ask for some apple juice to go with it.When you give him the juice,he'll drink it all up.Then,before you can say"Woof!"…Dog is off on a backyard adventure! |
| Good Night Sun Hello Moon (Board book) | |
| Reading Level:Ages 4~8 List Price:﹩10.99 Price:﹩9.34 | Book Description:Bedtime is a special time and this beautiful book will be a special part of saying goodnight.As kids turn the page,a little bit of the sun goes away and a little piece of the moon appears.The sweet story about a little bunny who doesn't want to go to bed will help send little ones off to sleep night after night. |
| Where the Wild Things Are (Hardcover) | |
Ages 4~above List Price: ﹩16.95 Price:﹩11.53 You Save:﹩5.42 | Book Description:Max,a boy who feels misunderstood at home,as he sets out in a small boat,finding new worlds across the sea.He lands on the amazing island of the wild things,a place where being a beast isn't a bad thing.The wild things make Max their king,but he sails back to his own room where he finds his mother and his supper waiting for him. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Alice Hamilton,17 I'm going to help the forest Center build new hiking paths in the mountains.It's going to be terrific.I will spend the whole summer living in a tent and breathing the fresh mountain air.I'm going to sleep under the stars.It will be a nice sport,and I will be able to do something good at the same time! | |
| Jason Moore,18 This summer,I'll volunteer with Special House Program.They build good,low-cost houses and sell them to the poor.They'll teach me what to do,so I am going to help people and also have a chance to learn how to build houses. | |
| Trish Anderson,16 I'm going to teach children choose and read books that they like.I want to be a teacher.Every day,I'm going to help children choose and read books that they like.I want to be a teacher,and I love children and reading,so this is going to be a great experience for me. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| How to Get Rid of Bad Habits | |
| Make a list | Write down(71)(all the reasons) whyyou want to get rid of your bad habits. |
| Join in some activities | You'd better do something else when you want to stop your bad habits. |
| Give yourself a reward | Decide how to reward yourself if you(72)succeed/are successful/get successin getting rid of your bad habits. |
| Keep off your bad habits | Stay away from(73)junk food if you want to be thinner |
| Be patient | It's (74)hard/difficult/not easy/impossibleto get rid of a bad habit in a short time. |
| Ask for help | When you talk to others,they may give you(75)some advice/some ideas/some suggestions/help. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.smiles | B.tears | C.interest | D.care |
| 32.A.birth | B.loss | C.performance | D.protection |
| 33.A.unless | B.until | C.so that | D.as if |
| 34.A.morning | B.afternoon | C.noon | D.night |
| 35.A.amazed | B.frightened | C.angry | D.sad |
| 36.A.jumping | B.sleeping | C.moving | D.growing |
| 37.A.laugh | B.cry | C.cough | D.shout |
| 38.A.or | B.so | C.and | D.but |
| 39.A.pain | B.danger | C.harm | D.fear |
| 40.A.hopeful | B.careful | C.useless | D.informal. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com