| Tip 1 | (76)Resting or sleepingcan be the best way to spend free time. |
| Tip 2 | (77)Exercising is good to keep healthy. |
| Tip 3 | You don't have to do more work; just try(78)watching a movie or television. |
| Tip 4 | The Internet is fun and interesting.Why not (79)surf the Internet? |
| Tip 5 | (80)Visiting some friends can keep you from being alone. |
分析 本文是对如何度过你的空闲时间的一些建议.
解答 76.Resting or sleeping 细节理解题.根据第3段resting or sleeping can be the best way to spend your free time可知休息或睡觉可以是最好的方式来度过你的空闲时间.,故答案为:Resting or sleeping.
77.Exercising 细节理解题.根据It's always good to keep your body healthy可知,故答案为:Exercising.
78.watching a movie or television细节理解题.根据,just sit back and watch television.Free time doesn't have to be about more work.Try renting a favourite movie and relax可知你不必在空闲时间做重要的事情,应该坐下来看电视,试着租一部最喜欢的电影,放松一下.故答案为:watching a movie or television.
79.surf the Internet 细节理解题.根据The Internet is full of fun and interesting things.Visit your favourite websites and learn new things in your free time可知互联网是充满乐趣和有趣的事情,你可以在空余时间上网,结合题干why not…为什么不,后跟代词原形,故答案为:surf the Internet.
80.Visiting some friends 细节理解题.根据最后一句Working too much can make you lonely.Try calling some of them and having a chat,or organizing an outing to spend with your friends可知工作太多会让你感到孤独去看看朋友是有帮助的,故答案为:Visiting some friends.
点评 首先要通读全文,了解大意,紧紧抓住上下文所提供的信息,然后明确词义,词型,词的搭配,并按上下文需要作答,然后读全文,校对答案.
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:单项填空
---Excuse me, sir. When can we have a swim in the pool? ---Not until it _______ next month.
A. repairs B. will repair
C. is repaired D. will be repaired
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Ben,15,Guangzhou,Guangdong I got through a hard time in Junior 2when my grades suddenly dropped(下降) a lot.I faced great pressure.In the following summer vacation,I worked hard by studying for 10hours a day.It was crazy,but when I became one of the top students again,I felt everything had been worthwhile(值得的). |
| Julie,15,Beijing |
| John,14,Hangzhou,Zhejiang |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Country | Special school rules |
| Japan | ①Students should wear uniforms,such as sports suits or skirts. ②Students may not go to movies,leave home after sunset or play video games (68)without permission (from the school ). |
| The US | ①Students must wear(69)(a pair of ) indoor shoes at some US schools. ②Students shouldn't (70)chew gum in many US school buildings or in class. |
| Britain | Students aren't allowed (71)to wear/have strange hairstyles in some Britain schools. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com