分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了当青春期开始的时候,身体分泌荷尔蒙.这些激素引起了青少年身体的变化.但对于某些人来说,他们似乎也导致情感变化,以及可能会让坏情绪有点容易应付的建议.
解答 62-65:DBCB
62 D 细节理解题.根据文章第二段:When puberty(青春期) begins,the body starts producing hormones(荷尔蒙).These hormones cause physical changes in the body.But in some people,they also seem to cause emotional(情绪的) changes.可知当青春期开始的时候,身体分泌荷尔蒙.这些激素引起了青少年身体的变化.但对于某些人来说,他们似乎也导致情感变化.故选D.
63 B 综合分析题.此题是询问什么不可能使青少年情绪低落,根据其选项内容,只有优秀的分数不会.故选B.
64 C 细节理解题.根据文章:•Recognize you're not alone.•Talk to people you trust.•Get enough sleep.以及•Create.可知通过这四种方法可以更容易的控制情绪波动.故选C.
65 B 主旨题.这篇文章主要讲述了当青春期开始的时候,身体分泌荷尔蒙.这些激素引起了青少年身体的变化.但对于某些人来说,他们似乎也导致情感变化,以及可能会让坏情绪有点容易应付的建议.故选B.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:短文填空
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)
![]()
My family moved into our home nine years ago and we called the area in front of our house "rock garden" as it was full of rocks.
Last summer, I found a tiny little p 1. in the yard but I didn't know its name. I knew I didn’t plant it. We decided to let it c 2. growing until we could find out what it was.
Weeks passed and as I made my way back to the mysterious plant, it s 3. to be a sunflower. I decided to treat it with care and remove the weeds(杂草) a 4. it. As I pulled rocks from the area to get to the weeds, I noticed something u 5. . The sunflower had not started where I saw the stalk(茎)began. It had b 6. under a big rock.
That's when I realize that i 7. a tiny little sunflower didn't let a big rock stand in its way of developing, we also have the ability of doing the same thing. We need to believe in o 8. knowing we have the abilities in a 9. our aims. Like the sunflower, it was sure of the success.
Stand tall like the sunflower and be proud of who and what you are and the e 10. will begin to support you. You will find a way to reach your goals.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Tip 1 | (76)Resting or sleepingcan be the best way to spend free time. |
| Tip 2 | (77)Exercising is good to keep healthy. |
| Tip 3 | You don't have to do more work; just try(78)watching a movie or television. |
| Tip 4 | The Internet is fun and interesting.Why not (79)surf the Internet? |
| Tip 5 | (80)Visiting some friends can keep you from being alone. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| How to Get Rid of Bad Habits | |
| Make a list | Write down(71)(all the reasons) whyyou want to get rid of your bad habits. |
| Join in some activities | You'd better do something else when you want to stop your bad habits. |
| Give yourself a reward | Decide how to reward yourself if you(72)succeed/are successful/get successin getting rid of your bad habits. |
| Keep off your bad habits | Stay away from(73)junk food if you want to be thinner |
| Be patient | It's (74)hard/difficult/not easy/impossibleto get rid of a bad habit in a short time. |
| Ask for help | When you talk to others,they may give you(75)some advice/some ideas/some suggestions/help. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com