精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.(A)篇,根据内容,判断句子正(A)误(B)
Miss White
Do your children enjoy interesting stories,funny games and exciting dances?
Miss White will be ready to teach children all these things at the City Theater at 10:00on Saturday morning for free (免费).

International Picnic
Are you tired of eating the same food every day?Come to the Nature Park on Saturday and enjoy food from all over the world.Delicious but not expensive.From noon to 5:00p.m.

Ball Game
It's October,and Saturday night (7:00-9:00)is your last chance to see The Red Birds this year.Get your tickets at the gate.You will see it outdoors.It may be cold.Don't forget to wear sweaters and jackets.
Do You Want to Hear"The Zoo"?
"The Zoo",a popular rock group from Australia,will give their first concert this Saturday night,at eight in the Rose Hall,City College.

根据短文内容判断正误,正确的在题号前写A,错误的写B.(10分)
51.On Saturday morning,children can learn dancing at the City Theater.A
52.The Red Birds ball game is indoors in the evening.B
53.You can enjoy different kinds of foods from all over the world if you go to the Nature Park.A
54."The Zoo"is a music group.A
55.According to the advertisements(启事) we can have a nice Saturday night.A.

分析 文章大意:
White女士:white老师会在星期六早上10:00免费教孩子学跳舞.
国际美食节:周六来自然公园,你可以品尝来自世界各地的美食,时间为中午到下午五点.
球赛:周六晚上会有红鸟球赛,在大门处检票,在户外观看比赛.
Zoo音乐会:"The Zoo"是来自于澳大利亚的一支摇滚乐团,在周六晚上举办音乐会.

解答 51.A,推理判断题,文中提到"Miss White will be ready to teach children all these things at the City Theater at 10:00on Saturday morning for free"white老师会在星期六早上10:00免费教孩子学跳舞,由此判断此题正确.
52.B,推理判断题,文中提到"The Red Birds this year.Get your tickets at the gate.You will see it outdoors"周六晚上会有红鸟球赛,在大门处检票,在户外观看比赛,由此判断此题错误.
53.A,推理判断题,文中提到"Come to the Nature Park on Saturday and enjoy food from all over the world"周六来自然公园,你可以品尝来自世界各地的美食,由此判断此题正确.
54.A,推理判断题,文中提到""The Zoo",a popular rock group from Australia""The Zoo"是来自于澳大利亚的一支摇滚乐团,由此判断此题正确.
55.A,推理判断题,文中提到周六的晚上有音乐会和红鸟球赛,由此推测周六晚上可以过得很有趣,此题正确.

点评 对于判断对错题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.He told me _____________ the blender because the milk shake wasn't OK.(  )
A.don't turn onB.don't turn offC.not to turn offD.to turn off

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.请认真阅读下面短文,并根据各题所给首字母的提示,写出一个合适的英语单词完整、正确的形式,使短文通顺.
Now I tell you a short story"Dare to fly".There was a tree in my garden.Two birds with their (66)two babies lived in the tree.
One day,I heard the cry of two baby birds.Maybe they were hungry.And I could not
(67)find their parents.I wanted to give (68)them some food.At that time,the (69)father bird and the mother bird came back.They came back with some food.But they put the food onto the (70)ground.To get the food,the babies had to fly down.
The baby birds were (71)afraid.They just cried and didn't move at first.They asked their parents for (72)help.But the two just stood there and did nothing.
Having no other choice,the baby birds began to look (73)down of the house.After about ten minutes,they were so (74)hungry that they flew off from the house.I could hear their cry when they flew.At last,they landed safely on the ground and (75)ate the food.
These birds teach me a lesson-There are lots of chances.If you want yours,you need to go out for them.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.下列哪个字母和字母A含有相同的元音音素?(  )
A.HB.FC.QD.W

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.
/i:/71.B  C  D  E  G  P  T  V  Z
/e?/72.A  H  J  K
/e/73.F  L  M  N  S  X
/a?/74.I  Y
/ju:/75.U  Q  W

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.--May  Iborrow (借) your bike?--Of course.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.When the baby giant pandas are born,they look like little whitemice (mouse).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-Could I go to the movies with friends tonight,Mom?
-I guess so.But don't______ late.(  )
A.stay upB.stay outC.stay away

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.A.begins  B.near  C.come  D.about  E.down   F.rising

Kitty lives in a tall building in the Garden City with her parents.Her home is on the eighteenth floor.There are many tall buildings around hers.When Kitty gets up in the morning,she likes seeing the sun (46)F from the tall buildings.
Kitty has a good friend called Lucy.They study in the same class.Lucy lives on a farm with her grandparents.The farm is (47)B a lake at the foot of the hills.Lucy likes watching the sun going(48)Ebehind the hills.
One day Kitty and Lucy are talking about the sun.Kitty says,"When I see the sun coming up from the tall buildings,I know a good day (49)A."But Lucy says,"Oh,no.You are wrong.The sun doesn't come up from a tall building.It comes up from some small trees."
Don't you think they are talking (50)D the same sun?

查看答案和解析>>

同步练习册答案