分析 文章大意:这篇文章讲述了永进中学举办了一次"挣钱"活动,他们出去卖东西赚钱.一些出售报纸,一些选择瓶装水,一些出售环保购物袋.通过这次活动,学生们了解到了家长挣钱是很不容易的.
解答 50-52 BCB
50题答案:B 细节题.根据第一段:About 200 Junior1and Junior 2 students were divided into 30 teams.可知,大约两百名初一和初二的学生参加了这个活动.故选B
51题答案:C 细节题.根据第三段:But unfortunately,they met urban management officers.The officers asked them to leave.但不幸的是,他们遇到了城管官员,警察要求他们离开,可知不允许他们在这里买东西.故选C
52题答案:B 细节题.根据第五段:Now I know how hard it is for our parents to make the money we need to lead happy lives.可知,学生们从这次活动中学到了家长挣钱是非常的不容易.故选B
点评 本文是一篇教育文化类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Five things to do before you are 18 | |
| Camp out in the garden | Things to do at night:(81)tell thrilling stories,play games and eat sweets. |
| (82)Learn to swim. | It's for doing water sports and safety. |
| Collect things | (83)A special album can help keep your collectioa |
| Try at least one kind of team sport | You should (84)work well with others in team sports. |
| Write your family tree | It can help you (85)remember each person in your family. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.they think they should have done B.you have done nothing C.people try and tell you they are not so bad D.someone just said to me E.it's a time to remember the things |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 75.A.Because | B.After | C.Although | D.Since |
| 76.A.public | B.private | C.popular | D.primary |
| 77.A.anyone | B.someone | C.no one | D.everyone |
| 78.A.messages | B.thoughts | C.ways | D.news |
| 79.A.hardworking | B.lazy | C.proud | D.polite |
| 80.A.learn from | B.get on with | C.care for | D.worry about. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.back | B.part | C.argue | D.move |
| 32.A.picture | B.enjoy | C.show | D.spend |
| 33.A.carefully | B.happily | C.safely | D.quietly |
| 34.A.walk | B.look | C.hear | D.feel |
| 35.A.surface | B.centre | C.front | D.corner |
| 36.A.thoughtful | B.regretful | C.hopeful | D.thankful |
| 37.A.jumping | B.holding | C.stepping | D.pointing |
| 38.A.call | B.awake | C.save | D.remind |
| 39.A.funnier | B.prouder | C.sadder | D.cooler |
| 40.A.missing | B.touching | C.loving | D.changing. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| many me sleep surprise office |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | takes | B. | take | C. | is taken | D. | are taken |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com