精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.Fred and Jane are brother and sister.They are American.They are in the same school.Their school is not far(远的) from their home.
Fred is in Mr Black's class.He is thirteen.He is one of the best students in Mr Black's class.Mr Black likes him very much.He does well in(擅长)Chinese,but Mr Black is not.
Jane is eleven.She is inMr Black's class.Mrs Black teaches English.Jane is good at English,but she is not good at Chinese.
1.Fred and Jane areD.
A.Chinese  
B.English  
C.friends  
D.American
2.Jane isB.
A.good at  Chinese  
B.in Mr Black's class  
C.not good at English   
D.Fred's sister
3.Ais good at Chinese.
A.Fred   
B.Jane   
C.Mr Black   
D.Mrs Black
4.Mrs Black isB.
A.a chinese teacher  
B.a teacher of English  
C.one of the best students  
D.Jane's mother
5.Which is NOT right?B
A.Fred and Jane are in the same family.
B.Mr and Mrs Black are Fred and Jane's parents.
C.Mr Black doesn't do well in Chinese.
D.Mrs Black is Jane's English teacher.

分析 文章大意:本文主要讲述了弗莱德和詹妮是哥哥和妹妹,他们是美国人,他俩都在布莱克老师的班里,弗莱德很擅长汉语,而詹妮擅长英语.

解答 1.答案:D.细节理解题.
根据"They are American."他们是美国人,故选D.
2.答案:B.细节理解题.
根据"She is inMr Black's class."她在布莱克老师的班里,故选B.
3.答案:A.细节理解题.
根据"He does well in(擅长)Chinese,"他很擅长汉语,故选A.
4.答案:B.细节理解题.
根据"Mrs Black teaches English"布莱克夫人教英语,故选B.
5.答案:B.细节理解题.
根据"Fred is in Mr Black's class."以及"Mrs Black teaches English"弗莱德在布莱克老师的班里,布莱克夫人教英语,在文中介绍了他俩是老师,故选B.

点评 首先要掌握文章的意思,然后结合具体的题目,再读短文,从文中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.I am not sure whether the watches are thosegentlemen's(绅士).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.What does Peter's father do?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

19.Jim is from Australia.Now he studies in Yucai Middle School in Chengdu.Every morning he(11)DNo.21bus to school.He has four classes in the morning and two in the afternoon.
He(12)C English very well.He often helps his Chinese friends learn(13)A.He doesn't like maths.He thinks it's boring.(14)Bfavorite subject is P.E.He thinks it's(15)A.His P.E teacher is very strict(16)Dhim.His last class(17)Dat 4:00every day.He can be in all kinds of activities in the(18)B.Jim wants to know more about Chinese culture(文化).From Monday to Wednesday he often does Chinese Kungfu.On Thursday he often plays chess for(19)Bhour.On Friday he takes part in(参加) the activities (活动) of(20)Aclub.He likes playing guzheng and Erhu.Every afternoon he gets home about six o'clock.How busy his day is!
11.A.haveB.hasC.getsD.takes
12.A.tellsB.talksC.speaksD.says
13.A.EnglishB.ChineseC.musicD.science
14.A.HeB.HisC.SheD.Her
15.A.funnyB.easyC.boringD.relaxing
16.A.toB.forC.aboutD.with
17.A.beginsB.startsC.studiesD.finishes
18.A.morningB.afternoonC.eveningD.night
19.A.theB.anC.aD./
20.A.musicB.swimmingC.chessD.basketball.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.What does the boy play after school?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.How did the boy use to go to school?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.听第二段材料,回答第2小题.
.What does Cindy want to be when she grows up?

查看答案和解析>>

同步练习册答案