| Traffic problems | On the evening of October 8,there were bouat 140 (76)traffic jamin Beijing.The traffic condition is bad not only during(77)holidays,but also on workdays. |
| Reasons | There are already more than (78)4.5 millioncars in Beijing now and the number is growing. |
| Possible solutions | One solution is to build more subways and encourage people to use them.Another is to(79)controlthe number of cars on the roads. |
分析 文章大意:主要描述的北京的交通拥堵问题.政府想了很多办法,例如多建地铁、限号等.但问题依然存在.
解答 76题答案:traffic jam 细节题.根据第二段On the evening of October 8,there were about 140 traffic jam (堵塞) in the city,可知有140多处交通堵塞,故答案是 traffic jam.
77题答案:holidays 细节题.根据第三段In Beijing,traffic jams happen not only during holidays,but also on workdays,可知北京的交通堵塞不仅发生在节假日,平日里的交通堵塞也很严重,故答案是 holidays.
78题答案:4.5 million 细节题.根据第五段Beijing already has over 4.5 million cars and that number is growing,可知北京已有四千五百万辆车,辆数仍在增长,故答案是4.5 million.
79题答案:control 细节题.根据最后一段Another solution is to control the number of cars on the road,可知还有一个办法是控制路上的车辆.,故答案是control.
80题答案:Encourage people to ride bicycles.细节题.根据文章的大意可知人们可以多骑自行车来解决这个问题,故答案是Encourage people to ride bicycles.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is good for | B. | is bad for | C. | are good for | D. | are bad for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| The passage mainly tell us (81)how to keep an email account safe. | |
| If someone broke into your email account,you might lose (82)your personal information. | |
| Dealing with your password correctly | u You should change it (83)from time to time. |
| u You shouldn't share it(84)with other websites. | |
| u You can't(85)tell anyone your password. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Found:Watch Is this your watch? Call Cindy at 448-9012 | |
| Lost:My yellow ring My name is Linda. Phone number:203506 | |
| Found:Jacket Is this your jacket?It is a red jacket. Call Mona at 678-9921 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Learning How to Learn 24.99 Children who read this book show great interest in story.Many pictures will help understand it easily and quickly. |
| Basic Study Manual 38.50 Read this book and learn:What the three barriers (障碍) to study are and what to do about them at to do if you are fed up with a subject Children read it to improve the ability (能力) to study. |
| How to Use a Dictionary Picture Book for Children 35.00 Read this book and learn: How to find words in a dictionary What the different marks in a dictionary mean How to use a dictionary to pronounce (发音) words correctly Buy this book and help children lock their education.What's more,you'll just pay 50% for it before July 1,2006 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| SUMMER CAMP How will you spend your summer vacation? Come and enjoy yourself at Changbai Mountain. Date:June 20~June 25 Ages:13~18 Price:450 each Tel:Call 59786338 for more information |
| Dalian Ocean Museum Time:9:00~17:00 from Tuesday to Sunday Ticket:25 for adults; 15 for children Tel:0411-57896883 Show you a full picture of sea life! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.There is more than one way to the square. B.We had a good time. C.I at once told her what I had done D.I didn't know why. E.I began to work as a fashion designer two years ago. F.But she didn't think the food was as bad as I said. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com