| SUMMER CAMP How will you spend your summer vacation? Come and enjoy yourself at Changbai Mountain. Date:June 20~June 25 Ages:13~18 Price:450 each Tel:Call 59786338 for more information |
| Dalian Ocean Museum Time:9:00~17:00 from Tuesday to Sunday Ticket:25 for adults; 15 for children Tel:0411-57896883 Show you a full picture of sea life! |
分析 这是两个广告,夏令营和海洋博物馆,包括时间和价格等信息.
解答 71.C细节理解题.根据第一个广告的Tel:Call 59786338 for more information可知要想去夏令营可以和这个电话联系,故选C.
72.A细节理解题.根据第二个广告的Ticket:25 for adults; 15 for children可知十岁的汤姆,他和他的父母上星期三去看了海洋动物,他们要付25+25+15=65元,故选A.
73.B细节理解题.根据第二个广告的Dalian Ocean MuseumTime:9:00~17:00 from Tuesday to Sunday可知海洋博物馆周一不开门营业,故选B.
74.A细节理解题.根据第一个广告的Date:June 20~June 25可知夏令营的时间是6月20日到25日,汤姆的暑假是从6月15到8月25日.可以去夏令营,故选A.
75.B细节理解题.根据第一个广告的Price:450 each;第二个广告的Ticket:25 for adults; 15 for children可知夏令营的价格是450元,玛丽可以去海洋博物馆.故选B.
点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Traffic problems | On the evening of October 8,there were bouat 140 (76)traffic jamin Beijing.The traffic condition is bad not only during(77)holidays,but also on workdays. |
| Reasons | There are already more than (78)4.5 millioncars in Beijing now and the number is growing. |
| Possible solutions | One solution is to build more subways and encourage people to use them.Another is to(79)controlthe number of cars on the roads. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
ENJOY YOUR FAVORITES IN STAR CINEMA
Drinks are provided.Food may be bought from the shop and eaten in the area provided outside the cinema. Ticket price:Adults:$16; Children under 6:6; students under 16:10 Smoking is not allowed anywhere in the cinema.Mobile phones must be kept off. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What | B. | What colour | C. | How | D. | How many |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| LOST A white cat,Sam,with two big blue eyes.If you find it,please call Mary at 6913-1661.Many thanks. | Titanic 3D Weekdays evening Xingguang Cinema 50 (half for children under 12) Call David at 6132-5862 |
| BOOK SALE A Christmas Carol -by Charles Dickens A story of Christmas The true meaning of Christmas was 38.8 now 28.8 | HOUSE FOR SALE 2sunny bedrooms with a kitchen and a small garden. Call Mandy at 6591-2127for more information. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Clothes | Price |
| black pants blue pants green pants | 20 dollars 18 dollars 22 dollars |
| shorts ( all colours) | 10 dollars |
| hats (all colours) | 14 dollars |
| socks (all colours) | 5 dollars |
| red skirts blue skirts white skirts | 12 dollars 14 dollars 11 dollars |
| white T-shirts green T-shirts | 7 dollars 8 dollars |
| red sweaters yellow sweaters | 30 dollars 28 dollars |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com