| WANTED Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter. Call AL Hotel at 556779! |
| SUMMER JOB Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,please call Karen at 558366. |
| HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of him/her,call us at 766588.80or more.Today!Hurry! |
| CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:633800 |
分析 这篇短文中作者主要介绍了四则广告,介绍了各自不同单位的招聘信息.
解答 56.A推理判断题.根据短文文章的标题WANT ADS可知,下面介绍的都是招聘广告信息;故最有可能的就是来自于报纸;故选A.
57.C细节理解题.根据短文第三则广告中Do you like babies?Can you look after one baby for two days?可知和本题的题目要求:如果你喜欢孩子,周末有空,是相吻合的;故选C.
58.B细节理解题.根据短文第四则广告中 If you hope to get the job paid at $20 once,call us this evening可知一周两次可以得到40美元的报酬,那么一个月应该是160美元;故选B.
59.D细节理解题.根据短文第一则招聘广告中then we have a job for you as a waiter.可知该饭店需要招聘服务员;故选D.
60.B细节理解题.根据短文第二则广告中的信息 Do you like to write stories?可知,该学生会对第二则广告感兴趣的;故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | where is it | B. | where it is | C. | where was it | D. | where it was |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16A.cleaned | B.reached | C.lost | D.made |
| 17A.Parents | B.Students | C.Teachers | D.Workers |
| 18A.borrow | B.get | C.give | D.lend |
| 19A.happiest | B.heaviest | C.tallest | D.youngest |
| 20A.how | B.where | C.why | D.if |
| 21A.her | B.him | C.us | D.you |
| 22A.crying | B.riding | C.singing | D.walking |
| 23A.Again | B.But | C.Later | D.So |
| 24A.complete | B.discuss | C.support | D.understand |
| 25A.help | B.invite | C.stop | D.visit |
| 26A.days | B.weeks | C.months | D.years |
| 27A.class | B.movie | C.race | D.school |
| 28A.catch up with | B.get on well with | C.make friends with | D.talk with |
| 29A.easily | B.quickly | C.firstly | D.finally |
| 30A.busy | B.happy | C.interested | D.nervous. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| wealthy they found forty early |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 15.A.clearly | B.quickly | C.exactly | D.correctly |
| 16.A.example | B.experience | C.lesson | D.case |
| 17.A.out of | B.across | C.next to | D.far from |
| 18.A.next | B.busy | C.right | D.last |
| 19.A.shouting | B.telling | C.whispering | D.expressing |
| 20.A.cheered | B.encouraged | C.surprised | D.satisfied |
| 21.A.attacked | B.killed | C.warned | D.beat |
| 22.A.Since | B.While | C.As | D.Before |
| 23A.happier | B.busier | C.safer | D.luckier |
| 24.A.donate | B.lend | C.spread | D.hang. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com