| Benjamin Franklin made one of the greatest miracles in American history. | ||
| In the early years | He was born in Boston on January 6,1706in a family of (56)17 children. He was never (57)educatedformally and left school at ten. He learned to be a (58)printerand produced his own newspaper. | |
| His later achievements | In literature | He was (59)considereda talented writer because of his magazine Poor Richard's Almanack. His Autobiography is (60)filled with his own opinions and suggestions. |
| In (61)science | He (62)devotedhimself to science at the age of 42. He was the (63)inventorof the lightning rod and a new type of stove. He (64)confirmedthe laws of electricity. He contributed to the understanding of earthquakes. | |
| In politics | He drafted the Declaration of Independence and the United States Constitution. He won support from (65)France during the War. He served as an ambassador to England and France. | |
分析 文章大意:主要介绍了本杰明•富兰克林的杰出贡献.
解答 56.17 57.educated 58.printer 59.considered 60.filled
61.science 62.devoted 63.inventor 64.confirmed 65.France
56题答案:17 考查细节理解题,根据文中的二段Franklin,one of seventeen children可知富兰克林,十七个孩子中的一个,故答案是17.
57题答案:educated考查细节理解题,根据文中的一段Although he never received a formal education可知 虽然他没有受过正规的教育,应该是被受过教育,要用一般过去时的被动语态,构成是was/were+过去分词,教育educate的过去分词是educated,故答案是educated.
58题答案:printer 考查细节理解题,根据文中的二段Once he worked as a printer,可知 当过印刷员,故答案是printer.
59题答案:considered考查细节理解题,根据文中的二段It was very popular and people considered him as a talented writer可知 这是非常流行的,人们认为他是一个天才作家,本题是被认为是天才,要用一般过去时的被动语态,构成是was/were+过去分词,consider的过去分词是considered,故答案是considered.
60题答案:filled考查细节理解题,根据文中的his Autobiography,full of his own opinions and suggestions他的自传,充满了自己的见解和建议可知可以用be filled with充满,故答案是filled.
61题答案:science考查细节理解题,根据文中的Man of science可知在科学方面,故答案是science.
62题答案:devoted 考查细节理解题,根据文中的When Franklin was forty-two,he left his printing business to devote himself to science当富兰克林四十二岁的时候,他把他的印刷业务致力于科学可知用devote的过去式devoted,故答案是devoted.
63题答案:inventor考查细节理解题,根据文中的Franklin invented the lightning rod (避雷针) and a new type of stove,富兰克林发明了避雷针和新型炉可知他是这两个发明的发明家,故答案是名词inventor.
64题答案:confirmed考查细节理解题,根据文中的confirmed the laws of electricity and contributed to the scientific understanding of earthquakes确认了电力规律,有助于科学认识地震可知,故答案是confirmed.
65题答案:France考查细节理解题,根据文中的won French support during the War可知是法国,故答案是France.
点评 解答此类题时先弄清楚短文的意思和文章的脉络;然后在文章中找到对应的信息;并要进行词类的转换和概括.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | better at | B. | better in | C. | good at | D. | best in |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | so that | B. | such that | C. | in order to | D. | in order |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What,winding | B. | How,windy | C. | When,winds | D. | Why,windy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | drink lots of water | B. | take a rest | ||
| C. | see a dentist |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Xinhua News:China will allow the Two-Child Policy(政策).A couple can have two children.Thus,birth health,childcare and other public service level will also be improved,but what the young think is quite different. |
Er Niu:San Wa,I have heard your parents will bear a brother for you? San Wa:Yeah!OMG(Oh,my God!)!You know,I'm old enough,but they should bear a younger one! Er Niu:How did they tell you about this? San Wa:Well,Father said,"It's just like a game.Now that the larger number is worn out,a smaller one has to be applied(申请)." ****************************************************************************** November 5th in Nanchang,Jiangxi.He has already had a house in the name of his son,if a younger son is born,it will lead to a fight about the house division in the future. ****************************************************************************** have a child.If it is born and greatly different from me,who would think it is my brother or sister?Perhaps they would say I am married and have it.I am afraid of being misunderstood." |
| The policy China allows[ | 81the Two-Child Policy |
| The persons chatting with Wechat | 82Er Niu and San Wa |
| The age of Mr Lee's son | 8318 years old |
| The thing Mr Lee's son wants for his new brother | 84the bigger half share of the house |
| The thing Sunyan's son is afraid of | 85being misunderstood |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to; to walk | B. | for; walking | C. | to; walking | D. | for; to walk |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | take away | B. | turn off | C. | put away |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com