| Secret of the Dragon Time Monday,July 1,2013, 10:30am Cost Adult:7.40children (number 15years):halfBookings Phone the booking office: 3403 2578 Address Brisbane Botanic Gardens Note Secret of the Dragon is a magical story about two children who are taken on a dragon ride to expel the universe. | The Search for Life: Are We Alone? Time Thursday,July 4,2013, 2:00pm Cost Adult:14.50 Children (under 15years):8.70 Bookings Phone the booking office: 3403 7689 Address Brisbane Botanic Gardens Note Are we truly alone in space?Is there any life out there?These are the questions asked in this show. |
| Magic Class Time Friday,July 12,2013, 10:00am Cost Free Bookings Please call 3403 8470to book your place.Address Centenary Community hub,171Dandenong Rd Note Would you like to be a magician?Then join David,the magician,to learn about real magic with playing cards,coins,ring ropes and DIY projects and be able to become the life of the party. | Science with Me: Making your own guitar Time Saturday,July 20, 2013,3:00pm Cost Free Bookings Please phone 3403 1226to book your place. Address 10,Egginton Close Note Do you want to make a guitar with Katy and her mom?Science with Me is going to be with you.Please remember to bring a piece of wood,a hammer,some rubber bands and some nails with you. |
分析 本题主要介绍了四项活动的时间,消费价格,预定方式,地址及活动内容这五方面的信息.
解答 86.D 细节理解题.根据第二项活动内容介绍The Search for Life:Are We Alone?Note Are we truly alone in space?Is there any life out there?These are the questions asked in this show.描述,可知如果对天空感兴趣,应该去The Search for Life,故选D.
87.B 细节理解题.根据第一项活动Cost Adult:$ 7.40 children (number 15 years):half 介绍可知约翰和他十岁的孩子,应该是7.4+7.4/2=11.1,故选B.
88.A 细节理解题.根据第三项活动Note Would you like to be a magician?Then join David,the magician,to learn about real magic …描述,可知在这个活动中能学到真正的魔术.故选A.
89.D 细节理解题.根据最后一项活动Please remember to bring a piece of wood,a hammer,some rubber bands and some nails with you.描述,可知制作吉他需要一块木头,一把锤子和一些钉子.没有提到需要环形绳索.故选D.
90.D 细节理解题.根据这四条活动介绍,可知他们的共同点是都可以通过电话预定.故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | that | B. | so | C. | if | D. | because |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | goes | B. | went | C. | has been | D. | has gone |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 锻炼 | 小心运动;避免受伤 |
| 课间 | 上下楼梯,不要拥挤(crowd together);…(至少一点) |
| 交通 | …(至少两点) |
| 食品 | 健康饮食,远离垃圾食物(junk food) |
| 其它 | …(至少两点) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Ⅰ Take the medicine with water.One pi1l(片)every eight hours.For further nighttime and every morning.take two bills at bedtime.Don't take more than six pills in 24hour,For children of six to twelve years old,give half the adult dosage(剂量).For children under six years o1d,go to ask your doctor.Take 1ess dosage if restlessness or sleeplessness (失眠) happens. | Ⅱ Each pill of the medicine is taken three times each day for 14years o1d.As usual.a pill 6:00a.m before breakfast,one before 11:00and one before sleep.Not for children under six years old and persons with heart trouble |
| Ⅲ The medicine for a person with a cough. Once two pills a day before sleep for adult(成人).Not take the medicine without cough.Half for children under l2years o1d.Children with a bad cough,go to see a doctor. | Ⅳ The medicine is taken three times a day.Once five pills for an adult with a cold.Half the pi11s for children under 10years old.Take the medicine before three meals or before sleep. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | get to | B. | gets to | C. | will get to | D. | got to |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com