| Information Card | |
| Reasons | They have (81)given and taught us so much. |
| We have only one set of (82)parents. | |
| Different people's ways | Jett will be around his mother in order not to make her feel (83)lonely. |
| Nar will thank his parents by (84)doing well. | |
| Yanah gives her parent lots of (85)hugs and kisses. | |
分析 文章大意:这是一篇日常生活类阅读,主要介绍向父母表达感激的最好方式.无论我们做什么,都要归功于我们的父母,他们给了我们太多的教育,我们只有一对父母,我们应该向他们展示我们对他们所教的每一件事的感激之情.短文还列举了五个人对父母表示感激的方式.
解答 81.答案:given and taught.根据Wherever we are today,whatever we are,we owe it to (归功于)our parents who have given and taught us so much无论我们今天在哪里,无论我们是什么,我们都应该归功于我们的父母,他们给了我们太多的教育.可知应该是given and taught给予和教育.
82.答案:parents.根据We have only one set of parents我们只有一对父母.可知应该是parents父母.
83.答案:lonely.根据第三段I won't make her feel lonely我不会让她感到孤独.可知,应该是lonely孤单的.
84.答案:doing well.根据第五段I will thank my parents by doing well in school in order not to make them worried我要感谢我的父母在学校里做得很好,以免让他们担心.可知应该用doing well做得很好.
85.答案:hugs and kisses.根据最后一段By showering my parents with lots of hugs and kisses.通过给父母大量的拥抱和亲吻.可知,应该用hugs and kisses.拥抱和亲吻.
点评 单词填空,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.结合语境,根据文章内容,选择合适的词完成答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.out | B.off | C.over | D.away |
| 37.A.catch | B.buy | C.choose | D.control |
| 38.A.lived | B.took | C.spent | D.drove |
| 39.A.father | B.friend | C.husband | D.uncle |
| 40.A.money | B.ice | C.food | D.wood |
| 41.A.in | B.with | C.of | D.on |
| 42.A.who | B.when | C.why | D.where |
| 43.A.handed | B.ordered | C.picked | D.returned |
| 44.A.beautiful | B.great | C.impossible | D.unimportant |
| 45.A.two | B three | C.four | D.five. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Harold | I don't quite understand why they are so interested in the game.Maybe they are just not confident enough to face the real world. |
Allan | I enjoy putting some"bugs(虫子)"in my friends'gardens.We also become closer because of the game.Having fun together is the most exciting thing about it. |
Laura | You know,people in the city like the life in the countryside very much. It helps me relax after work.And it gives me the exciting experience of being a"thief". |
| 1vy | Well,it's just a waste of time.It takes students so many hours to play the game,so they eannot study carefully. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| us | angrily | appear | enjoy | easy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| What they care about | Health | Safety | Food |
| 52% | 33% | 15% | |
| Where they like to live | In a quieter place | In a busier place | In a greener place |
| 15% | 5% | 80% | |
| What they think of working in the city | Bad | Good | No idea |
| 8% | 80% | 12% | |
| Whether they plan to change their living places | Yes | No | Difficult to say |
| 39% | 41% | 20% |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com