精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.
Homestay Option
Our homestay option(选择)gives you the best chance to practise your English
and use the language you have learned in real life.
You can choose between:
?Standard(标准的)host family accommodation
?Executive(豪华的)host family accommodation (en-suite bathroom)
Homestay accommodation includes:
?A warm welcome and a friendly feeling from arrival to departure
?A comfortable,clean study environment
?Breakfast and evening meal with the homestay family
Laundry facilities(洗衣设施)
We have various homestay including professional (专业的)people,families
with children and single parent families,so we can meet all students'needs.
Accommodation TypeDetailsCost Per week
Standard HomestaySingle room,half board (full board at weekends)£130
Executive HomestaySingle room,half board,en-suite bathroom (full board at weekends)£140
56.How many accommodation options are offered in the advertisement?A
A.Two.   B.Three.  C.Four.   D.Five.
57.Which is included in homestay accommodation?C
①breakfast         ②supper      ③transport         ④a warm welcome
⑤a nice study environment         ⑥English lessons
A.①③④⑤B.②③⑤⑥C①②④⑤D.③④⑤⑥
58.What does the underlined"half board"mean?B
A.Including all meals a day.
B.Including two meals a day.
C.Including no meals.
D.Including any food you like.
59.Which could be inferred(推断)from this advertisement?C
A.Standard accommodation can save you£l0per month.
B.You have to pay extra money for clothes washing.
C.The host family will be very friendly all the time.
D.There is a professor in each host family.
60.According to this advertisement,the biggest advantage of homestay is that you canD.
A.meet all kinds of people               B.learn more about foreign families
C.save the trouble of cooking meals      D.use English in everyday life.

分析 这是寄宿家庭的广告,介绍了寄宿家庭的特点和提供的服务.

解答 56.A 细节理解题.根据You can choose between:?Standard(标准的)host family accommodation
?Executive(豪华的)host family accommodation (en-suite bathroom)可知广告提供了2种住宿的方式,故选A.
57.C细节理解题.根据Homestay accommodation includes:?A warm welcome and a friendly feeling from arrival to departure?A comfortable,clean study environment?Breakfast and evening meal with the homestay family可知住宿包括热烈欢迎,舒适、干净的学习环境,早餐和晚餐.故选C.
58.B 细节理解题.根据后面的full board 全托可以推断出half board应该是半托,即一天两餐,故选B.
59.C 细节理解题.根据?A warm welcome and a friendly feeling from arrival to departure可知寄宿家庭总是很友好的,故选C.
60.D细节理解题.根据Our homestay option(选择)gives you the best chance to practise your English可知寄宿家庭最大的优势是给你提供练习英语的最好机会,故选D.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.I have two brothers.__________ is a doctor,________ is a teacher.(  )
A.One,the otherB.Some,otherC.One,otherD.Some,others

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.The train is running _____the speed of 200kilometers per hour.(  )
A.withB.atC.inD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.
advice        decide         make       sleep         that
worry         anything       angry      problem      always
From:sandra@oxmail.com
To:elle@oxmail.com
Subject:Need help!
Hi Elle,
I need some help with my problems.I don't know what to do!You're so confident(自信的) and always know what to do,so I hope you can give me some (51)advice.
I have very strict parents who won't let me do (52)anything on my own.They are really (53)angrywith me because of my poor school results.I don't know how to let them know that their pressure (54)makes it hard for me to do well in school.
My friends at school are (55)always trying to get me to do things I don't like.I want to make my own (56)decisions.I don't want to do things because of the pressure from my classmates.How do I deal with them?
I'm also (57)worried about my looks.I think I'm getting too fat.I have too many pimples (粉刺) on my face,too.
All these (58)problems are making me feel very nervous and sad.I'm so stressed (59)that I'm beginning to have sleep problems.I worry so much that I can't (60)sleep What can I do?Please help!
Yours,
Sandra.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.How often one hears children wishing they had grown up,and old people wishing they were young again.Each age has its pleasures and its pains,and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets (悔恨).
Youth (青年时期)is a time when there are few things to make life difficult If a child has good parents,he is fed,looked after and loved whatever he may do.Life is always showing new things to the child~things that have lost their interest for older people because thjey are too well-knowa But a child has his pains:he is not so free to do what he wishes to do,he is continually being told not to do things,or being punished (惩罚)for what he has done wrong.
When the young man starts to make his own living,he can no longer expect others to pay for his food,his clothes,and his room,but has to work if he wants to live comfortably.If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child,he will go hungry.And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents,he may go to prison(监狱).If,however,he works hard,keeps out of trouble and has good health,he can have the great happiness of building up for himself his own position(地位)in society.
99.Who is the happiest person?C
A.The old people who wish they were young again.
B.The children who wish they had grown up.
C.The person who enjoys what each age gives him.
D.The person who wastes his time.
100.When people were young,they used toB.
A.face a lot of difficulties
B.have easy lives
C.deal with many businesses
D.look after their parents
101.Children may feel pain when they areA.
A.not allowed to do everything that they like
B.given too much
C.looked after whatever they may do
D.too well-known
102.If a child breaks the laws of his parents,he willB.
A.be sent to prison
B.be punished
C.work hard
D.go hungry
103.When the young man starts to make his own living,he shouldD.
A.not build up his own position in society.
B.spend most of his time playing
C.not keep out of trouble
D.pay for everything himself.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

15.On a cold December morning,my mother and I were walking home from pizza store.We were served warmly and equipped with the video we had been trying (43)D.I was feeling a little tired (44)AI was carrying our shopping bags of snacks and the video.
They were so (45)Cthat I decided to throw away some of them.So I started to walk towards the dustbin when I noticed a poor man stepping out of the restaurant in front of us.He held a paper bag with his dirty hand.He headed for another nearby dustbin and started looking (46)C something.
I suddenly felt very upset.I know this man would take all he could get,so I walked up to him and handed the drink and some snacks to him.The man,with lines on his face and wrinkles(皱纹) on his forehead,looked up in (47)Cand took what I gave him.
A huge smile spread across his face and this made (48)Afeel indescribable satisfaction(满意).I felt like I couldn't be happier with myself,but then he said,"Wow,first someone gives me this sandwich,then this drink,and now some tasty food,this is my daughter's (49)D day!"
He thanked me (50)A and started off on his bike.I even heard him whistling(吹哨) a song as he(51)B away.
I now understand what is meant by the saying"Giving is getting".Everyone in the world needs help,everyone can (52)Ahelp and everyone will be helped by something kind.
The image(图象) of that man's happiness caused by my small gift appears in my mind every time I have the chance to do something nice.

43.A.to seeB.to readC.to lookD.to watch
44.A.becauseB.whenC.althoughD.after
45.A.dryB.dirtyC.heavyD.salty
46.A.throughB.aroundC.forD.over
47.A.sightB.dangerC.surpriseD.trouble
48.A.himB.meC.usD.them
49.A.busyB.boringC.terribleD.lucky
50.A.happilyB.unhappilyC.quietlyD.quickly
51.A.walkedB.rodeC.ranD.flew
52.A.offerB.receiveC.refuseD.share

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.根据短文内容,从下面方框中选择适当的短语填空,使短文内容完整正确.
in time,had a bad effect on,made progress,felt lonely,As a result
Mike was alone at home last year,because his parents were always busy working in other cities.He (57)felt lonely,so he often turned on the TV and watched different programs.However,these programs (58)had a bad effect on him.He had lost himself in them.(59)As a result,he spent little time on his study.Luckily,his mother realized his problem (60)in time.She talked about it with his teacher and decided to come back to Nanjing.Mike was very glad to live with his mother.So far,he has (61)made progress in his study.He believes he can catch up with his classmates soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.In every country,there are thousands of people who want to help others out.Many join organizations run (管理) by their governments,such as the Peace Crops in the United States and Voluntary Service Overseas in Britain.Since the powerful earthquake took place in Sichuan,more than 200thousand volunteers across China have helped there!They do all kinds of work or come up with ways to help improve life.Some offer their professional skills for free.Others have no qualifications (资历),but they love to work hard to help.
One of the most famous volunteers in the world was Mother Teresa.She could be the best volunteer because she gave her life to help the poorest people of Calcutta.She helped the homeless,cared for the sick,gave out food,and became mother of those without families.
Now more and more teenagers actively look for volunteering opportunities,too.They volunteer because they think it will be fun or they will learn something.They also like the idea of being helpful to others,even if it is just handing out books for the teacher.
As they get older,these reasons are still the same,but there are other important reasons for volunteering such as learning on-the-job,getting work experience,and improving their social life.
All volunteers bring joy to the people they help in so many ways.They might read books to the blind,fix up broken homes,find ways to get water for villages.Could you be a volunteer?What kind of volunteer work could you do?There is someone in the world who needs you.

65.How many volunteers came to China after earthquake happened in Sichuan?More than 200thousand.
66.Do some volunteers who offer their professional skills in Sichuan get money?No,they don't.
67.Who did Mother Teresa give her life to?She gave her life to help the poorest people of Calcutta.
68.Why do more and more teenagers take part in volunteer work?Because they think it will be fun or they will learn something and they also like the idea of being helpful to others.
69.What does the passage mainly talk about?The world needs volunteers..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.The students have about twenty days ______for Spring Festival every year.(  )
A.onB..outC..inD..off

查看答案和解析>>

同步练习册答案