分析 短文讲述了一个改变生活最好的办法是每天花费一小时来读书,如果你是一个推销员,谷歌是最好的并且最有用的书对于提高你的销售,不要说自己没有时间也不要说自己没有钱去读书,你可以去公共图书馆或者搜索数据库.让读书来改变我们的生活.
解答 答案:51.D 细节理解题.根据第一段第一行句子Here"s one very simple but lifechanging advice that I first heard from Brian Tracy.Cut down on the TV at night by just one hour.Instead,use that hour to read books that could improve your life.这是一个非常简单,而且可以改变生活的建议,我第一次从Brian Tracy听到,晚上减少一个小时看电视.相反,用这一个小时读书可以提高你的生活.可知从布瑞恩特雷西听到每天读一小时的书,可以改善你的生活.故选D.
52.A 细节理解题.根据第二、三段句子If you're a salesman,google for the best and most useful books on improving your sales.This applies(适用) to all fields,not just the work-related(与工作相关的) ones.如果你是一个销售员,谷歌是最好并且最有用的书对于提高你的销售,他不仅仅是与工作相关的.可知如果你想改善你的工作你就应该读与工作相关的书籍.故选A.
53.B 细节理解题.根据第四段第一行句子But if you read for one hour a day on weekdays,that"s about 260 hours a year.但是如果你在工作日每天阅读一小时,那一年大约260小时.可知是在一年中的每个工作日,而不是全年.故选B.
54.C 细节理解题.根据第七、八段句子I really don"t have the money…Answer:Visit your public library or search the database(数据库).我真的没有一些钱,可以去公共图书馆或者搜索数据库.可知如果你真的没有钱可以去公共图书馆读书.故选C.
55.D 细节理解题.根据文章内容及其倒数第二段句子Recently selling audiobooks through MP3-downloads has become popular…最近通过mp3下载有声读物已经成为流行.可知作者的建议是销售有声读物是解决没有时间读书的好办法.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Three times a month. B.I like movies,too. C.I usually do my homework. D.My good friend,Kate. E.Harry Potter. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | see; see | B. | look; see | C. | see; look | D. | look; look |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | forget | B. | forgot | C. | remember | D. | remembered |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | when Kobe joined the Lakers | |
| B. | how long Kobe has joined the Lakers | |
| C. | when did Kobe join the Lakers | |
| D. | how long Kobe has been in the Lakers |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A new set of national standards for paper cups came out in 91.June. | |
| New standards | (1)Paper cups must not be too 92.soft. (2)Recycled materials are not allowed. (3)Set 93.rules for patterns on paper cups. |
| Warnings | (1)Unusually white cups may be 94.dangerous because they may contain something that is bad for our health. (2)It's very easy to take the ink into bodies when people 95.drink if the pattern is too close to the top. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| village add low cook not salt surprise possible nor save |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com