分析 当我十一岁的时候上帝给我一个幸福的礼物.一天在我回家的路上,一辆卡车把我撞了,我的腿被撞断,我躺在地上不停地流血,这时我意识到下半辈子我可能就要过没有腿的生活了.真是太令人沮丧了.但是我同时意识到再沮丧我的腿也不会再长回来.所以我决定以后不会再沮丧的度过每一天.当我的父母到达医院的时候他们被我的样子震惊了,我告诉他们我已经接受这个现实了,你们也必须适应.从那时起,我经常看到人们为一些小事焦虑,但是我在享受生活,幸福的秘诀是从你所拥有的获取快乐,听起来简单,但是为什么有那么多的人不开心?人们总是认为开心建立在他们获得东西上,我认为开心是一种心态,即使你有全世界,你还会不满足,快乐来源于享受和珍惜你所拥有的.
解答 51.A.词义判断题.结合第二段I suddenly realized that I might have to live the rest of my life without legs.How depressed I was at that moment!But then I realized that depression won't get my legs back.可知我意识到自己有可能下半辈子就没有腿了,肯定感到很伤心失望,故可知depressed表示伤心失望,故选A.
52.C.推理判断题.结合第二段But then I realized that depression won't get my legs back可知我意识到伤心是不能将我的腿带回来的,也就是伤心对于现在的状况也无济于事,故选C.
53.D.推理判断题.结合第四段I was lucky to realize that it is a waste of energy to pay attention to what you have lost,and that the key to happiness is to take pleasure in what you have可知作者认为人们不开心是因为人们总是关注他们失去了什么,故选D.
54.D.理解理解题.结合倒数第二段."My whole life would improve if I had a new car."But when they get the car and what happens?For a whole week they are walking on air.Then they go right back to be unhappy.可知当有了车之后,一段时间之后,还是回到不开心,故选D.
55.C.理解理解题.结合最后一段Happiness is not a happening; it's a state of mind可知作者是要告诉我们开心是一种心态,故选C.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文找出相关的信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | bad | B. | badly | C. | delicious | D. | well |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Rights (权利) of students | Responsibilities (职责) of students |
| (61)E | We have the responsibility to treat other school members with understanding (62)C |
| We have.the right to express ouropinions. | We have the responsibility to express our opinions at the right time and place. |
We have the right to be safe. | We have the responsibility to make our school safe by not hitting or hurting anyone in any way and not bringing to school anything which could cause harm,for example,knives. |
(63)A | We have the responsibility not to smoke or drink in the school. |
| We have the right to expect our property (财产) to be safe. | We have the responsibility not to steal or destroy the property of others,(64)B |
| We have the right to have a clean and pleasant school. | We have the responsibility to care for our school Environment (65)D |
| We have the right to be helped to learn self-control. | We have the responsibility to learn self-control. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.idea | B.story | C.news | D.thought |
| 17.A.nervous | B.excited | C.interested | D.worried |
| 18.A.crying | B.laughing | C.saying | D.shouting |
| 19.A.about | B.before | C.against | D.like |
| 20.A.nothing | B.something | C.anything | D.everything |
| 21.A.help | B.to help | C.helping | D.helped |
| 22.A.after | B.since | C.before | D.on |
| 23.A.raised | B.spent | C.planned | D.saved |
| 24.A.dream of | B.think of | C.hear of | D.talk of |
| 25.A.what | B.which | C.that | D.how |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | mustn't | B. | may | C. | can't | D. | must |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com