分析 这篇短文主要讲述了各国关于成年人标准的认定,但是无论在那个国家,是否是成年人了取决于你的独立性和责任意识.
解答 41.A 细节理解题 根据短文最后一段Once you are finally able to take care of yourself and make your own decisions,then you can say that you are truly all grown-ups.描述,可知无论在哪个国家,独立的成年人才是真正地成人,故选A.
42.D 细节理解题 根据However,even if they can do all these things,most Australians have to wait until their 21st birthday to really celebrate becoming an adult.描述,可知在澳大利亚过了21岁才算是真正地成为了成年人,故选D.
43.B 细节理解题 根据短文最后一段No matter what age you are,becoming an adult is really about learning how to be independent and responsible(负责任的).描述,可知是否是成年人了取决于你的独立性和责任意识.故选B.
44.D 细节理解题 根据短文第二段Traditionally,people were given a key to their houses by their parents when they turned 21,meaning they could come and go as they like.描述,可知这是澳大利亚的传统.故选D.
45.C 细节理解题 根据Some children cannot wait to grow up.Because once you become an adult,you are free to make your own decisions.描述,可知成年人可以自主地做出决定.故选C.
点评 做这道题时要先通读全文,弄清短文大意,然后根据相关句子选出正确答案,最后仔细检查.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | any more;to listen | B. | no more;to listen | ||
| C. | any more;to listen to | D. | no more;to hear |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Topic | Your jumps can be(56)improvedwith lots of hard work. |
| (57) Suggestions | Run from the place which is at least 20 feet behind the bar to get the time to react (58)better |
| Run perpendicularly to the bar and try your best to jump. Don't be (59)afraid of your competitors'faster speed. | |
| Practise lifting weights before the day you jump to improve your body balance and get stronger muscles. | |
| Summary | (60)Keep yourself working hard and someday you'll have good jump skills. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.I'm so lucky that I can meet my guide as soon as I get off the plane. B.I'm Miss Wang,a guide from Beijing,Travel Service. C.You're so kind.D.Here you are. E.It will take us right to the hotel.F.Are you Miss Green from New York? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | some,little | B. | some,a few | C. | any,few | D. | any,a little |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com