分析 这篇短文主要介绍了在英国,孩子们周一到周五上学,上课之前要点名,通过点名老师就知道孩子是否到校.上午两节课,下午从一点十分上课到三点十五放学,中间没有课间休息.
解答 7 C 推理判断题.根据短文描述可知一周上五天课,每天从上午九点到十二点共三个小时,下午一点十分到三点十五.两个多小时,故一周共上 25个小时以上,故选C.
8 B 细节理解题:根据第二段描述可知老师先按顺序喊学生的名字,听到名字被叫后学生要回复,然后老师记录,故选B.
9 D 细节理解题:根据第三段They have break time from 10:20 to 10:35.During break time,the children have a snack and play games outdoors他们有休息时间,从10:20到10:35.在休息时间,孩子们在户外吃零食和玩游戏.故选D.
10 C 细节理解题:根据第一段School usually starts nine o'clock in the morning 可知学生在九点上课,那么上学的时间就在九点前,故选C.
点评 本文篇幅较短,词汇简单,容易理解,仔细通读全文,把握细节,即可准确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | To begin with | B. | As a result | C. | In fact | D. | After all |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| MENU | |
| Meat dishes mutton¥60 Beijing duck¥35 beef with potatoes¥20 rabbit¥18 fried chicken¥30 fried fish¥25 | Other foods tofu¥4 cabbage¥10 eggs and tomatoes¥12 vegetable salad¥7 egg and tomato soup¥5 rice¥1/bowldumplings¥5/plate noodles¥5/bowl pie¥8/plate |
| Drinks cola¥9/bottle green tea¥10/cup coffe 30/cup milk¥3/bottle yogurt¥3/bag orange juice¥12/glass | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Winston Churchill--a great British prime minister | ||
| General introduction | ●One of the most famous people in Britain. ●Be (56)remembered by people around the world as a war leader. | |
| Wars and adventures | 1893-1911 | ●In 1893,he studied at an army college because he(57) wanted to be a solider in the cavalry. ●In 1895,he began to write articles for(58)newspapers after his father's death. ●In 1911,he was the leader of the world's biggest navy. |
| During the World War I | ●His plan to attack Turkey(59)failed. ●Later he became a solider to fight in France. ●He led his country through the war because of (60)using new tanks. | |
| During the World War II | ●In 1940,he became a prime minister. ●He made speeches to (61)encourage people not to give up. ●The war in Europe(62)ended in 1945and he was cheered by people as a hero in the country. | |
| Churchill's(63) last years | ●He still kept busy and (64)returned. to 10Downing Street as a prime minister at 76. ●At the age of ninety-one,he passed away and left his people great(65) sadness. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | That | B. | It | C. | This | D. | He |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com