分析 文章大意:来自北京的著名心理学医生马先生曾经在一次重要的会议上说:现在许多学生有心理问题,一些学生因为不得不努力学习变得忧虑,其他学生与周围的人相处困难.一些人认为如果看医生,看上去很愚蠢,其他人不愿意谈论他们的秘密,父母和老师们应该更多的关注这类问题.
解答 66-70 CBACA
66题答案:C 细节理解题.根据文章第一段:Now many young students can have problems with their minds.可知现在许多学生有心理问题,故选C.
67题答案:B 细节理解题.根据文章第二段:Another student,a 14-year-old schoolgirl from Shanghai,was very afraid of exams.While she was reading the exam paper,she couldn't think of anything to write.可知14岁的学校女生在当她有考试的时候会出现问题.故选B.
68题答案:A 细节推理题.根据第三段:Some think they will look stupid if they go to see a doctor.Others won't talk about their secrets有些人认为,如果他们去看医生,他们将看起来愚蠢,其他人也不会谈论他们的秘密,可知他们不想告诉别人他们的秘密,故选A.
69题答案:C词汇题.根据文章第三段:Some think they will look stupid if they go to see a doctor.Others won't talk about their secrets.根据后面的句子:其他人也不会谈论他们的秘密.可知前面一些人认为如果看医生,看上去很愚蠢,故选择C.
70题答案:A 细节理解题.根据文章最后一段:Talk to your parents or teachers often.经常和你的父母或老师交谈可知和年轻人和父母一起居住非常关键,故选A.
点评 本文是一篇教育文化类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.the other | B.others | C.another |
| 42.A.bought | B.ordered | C.made |
| 43.A.waiting for | B.waiting in | C.waiting |
| 44.A.some | B.any | C.many |
| 45.A.spend | B.cost | C.pay |
| 46.A.agree with | B.agree about | C.agree for |
| 47.A.until | B.before | C.after |
| 48.A.cake | B.money | C.food |
| 49.A.So am I | B.So I am | C.Nor am I |
| 50.A.smiled | B.stood | C.shouted. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A Dongyang History | Dongyang is an old city in Zhejiang.It's famous for its family making.You can know something about Dongyang here. |
| B Reading Club | Reading makes a full man.Books help us to know more about our history,culture and many other things.Come and share your ideas with us. |
| C Music Club | Can you sing or dance?It's a good chance for you to show yourself. |
| D Basketball Club | Are you interested in playing basketball?Do you often watch NBA in your free time?Do you like Cobe?If your answers are"Yes",you can be one of us. |
| E Photo Club | We are interested in taking photos of people and countryside.If you have the same hobby and have a camera,you can enjoy yourself here. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Time table | ||
| Monday 19:00-21:30 Space and Man Dr.Thomas West Would you like to know more about the outer space? (4weeks) | Tuesday 18:30-20:30 Photography Mr.Brown from Italy Learn to take good pictures,please bring your own camera. (5weeks) | Wednesday 18:30-21:00 Computer Science Prof.Harry Morison from Oxford University Learn how to use Windows 2000.(12weeks) |
| Thursday 19:00-21:00 Modern Medicine Prof.Lucy green Would you like to know medical advances? (4weeks) | Saturday 14:00-17:00 Technical English Prof.Rose Beet Do you want to learn the technical words and articles? (16weeks) | Sunday 8:30-11:30 Exhibition of Personal Inventions You can see many inventions by the students; you may also bring your own inventions. (2weeks) |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com