分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了电动汽车的一些优点,如电动汽车再生制动,这意味着当您使用电动汽车的刹车,电池有机会再充电.除了驾驶电动汽车的环境效益,也有省钱和省时的好处.总的来说,驾驶电动汽车有很多的好处.可能需要一点时间来适应,但是从长远来看,电动汽车的使用可以帮助人们保护环境,让人们有更多的时间和金钱来更好地去利用.
解答 36.A.细节理解题.根据文章第一段:As the word becomes increasingly populated,it is also becoming alarmingly polluted.Fortunately,there are many ways that you can help deal with the negative effects that we impose(施加)on the environment.可知环境污染越来越严重. 故选A.
37.C.细节理解题.根据文章第二段:In fact,the only reason that electric cars produce any pollution at all is that their electric energy is produced by power plants.Electric cars themselves produce no waste.可知电动汽车本身不产生浪费.故选C.
38.D.细节理解题.根据文章第四段:For one,they cost less to maintain (维修).The cost of charging an electric car is about 20percent of the cost of gas,and electric cars require far less maintenance than gas-powered cars.This is due,in part,to the fact that electric cars have no cooling system,fan belts,radiators,hoses,or oil-just a battery.There are fewer moving parts overall,so there are fewer possible problems.可知电动车花费少是因为它有更少的移动部件,故选D
39.C.细节理解题.根据文章最后一段:Overall,there are numerous benefits of driving an electric car.It may take a little getting used to,but in the long run,the use of electric cars can help preserve the environment and give people more time and money to be put to better use.可知总的来说,驾驶电动汽车有很多的好处.可能需要一点时间来适应,但是从长远来看,电动汽车的使用可以帮助人们保护环境,让人们有更多的时间和金钱来更好地去利用. 所以作者旨在建议人们驾驶电动汽车,故选C.
40.B.标题归纳题.这篇文章主要介绍了电动汽车的一些优点,它的使用可以帮助人们保护环境,所以值得重新审视电动汽车.故选B.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | left | B. | have left | ||
| C. | have been away from | D. | have been left |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.many | B.much | C.good | D.better |
| 42.A.Japan | B.Canada | C.China | D.America |
| 43.A.playing | B.reading | C.writing | D.speaking |
| 44.A.grammer | B.writing | C.English | D.time |
| 45.A.write | B.read | C.hear | D.use |
| 46.A.entered | B.arrived | C.arrived in | D.went |
| 47.A.harder | B.freer | C.busier | D.easier |
| 48.A.sad | B.sorry | C.happy | D.afraid |
| 49.A.come true | B.come out | C.come over | D.come on |
| 50.A.him | B.her | C.me | D.them |
| 51.A.serious | B.friendly | C.famous | D.expensive |
| 52.A.sister | B.father | C.brother | D.expensive |
| 53.A.want | B.tell | C.help | D.order |
| 54.A.book | B.diary | C.letter | D.story |
| 55.A.everything | B.anything | C.something | D.nothing. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How | B. | What | C. | What a | D. | What an |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | other | B. | others | C. | another | D. | the others |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com