| Show-Daqian Museum Daqian Museum has over 1000 pieces on display here.Come and see the whole of Chinese history! Place:Daqian Museum Date:July 1-August3l Price:50(half for students) Time:Monday to Friday; 8:30am.-5:30pm. Weekends:9:OOam.-8:OOpm. Tel:487-6887 | The Search for Life:Are We Alone? Time:Friday,July 11,2014,2:00 pm Price:Adult:14.50dollars Children(order15years):8.70 dollars Bookings:Phone the booking office: 488-2768 Address:Brisbane Botanic Gardens Note:Are we truly alone in space?Is there any life out there?These are the questions asked in this show. | |
| Health Centre Time:9:00am--17:30pm Address:16 Xinhua Street Tel:487-1399 Free exams for those over 70 Give you good advice to keep healthy! | An Exciting Trip Have you a wonderful trip!You will enjoy the pleasure of the ferry and see the fantastic city nights. Place:Hong Kong Date:July2-July? Price:¥170 a day Telephone:485-1563 |
分析 本文介绍了四个对青少年和孩子们来说可以在7月份和8月份参加的有趣的活动:大千博物馆展览、生活大搜索、健康检查、令人兴奋的旅行.
解答 46.D 细节理解题.根据Show-Daqian Museum中的"Time:Monday to Friday; 8:30am.-5:30pm.Weekends:9:OOam.-8:OOpm."可知参观这家博物馆的时间是周一到周五的早上8点30到下午5点30.周末的早上9点到晚上8点.故选D.
47.A 细节理解题.根据"Free exams for those over 70"可知在这件健康中心享受免费体检的是70岁以上的人,故选A.
48.B 细节理解题.根据The Search for Life中的"Are we truly alone in space?These are the questions asked in this show."可知如果你对太空生活感兴趣,那么你可以去生活大搜索.故选B.
49.C 计算推理题.根据"Date:July2-July7 Price:¥170 a day"可知香港之旅为期六天,每天一人170元,两人去就是一天340元,6天共2040元.故选C.
50.C 推理判断题.根据四篇广告中的信息,可知四个广告中只有体检中心对70岁以上的人免费,其他都是收费的.故A错误.四个广告中地址是不同的,故B错误.广告中生活大搜索是星期五的活动,不是周末活动.故D错误.四则广告都有电话,都可以通过电话预定,故选C.
点评 本题考查广告类阅读.广告类信息明确,清晰.带着问题直接去广告中找答案即可.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | oldest | B. | lowest | C. | tallest | D. | smallest |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | used to live; used to eating | |
| B. | is used to live; used to eat | |
| C. | is used to live; used to eating | |
| D. | used to living; used to eat |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | part | B. | game | C. | joke |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Of course not. | B. | Better not. | C. | Not at all. | D. | I don't mind. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | heavily | B. | heavy | C. | strong | D. | strongly |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Passage outline | Supporting details |
| Usage of CCTV cameras | They are almost (71)everywhere and are used in many ways. |
| To help the police solve crimes | A woman saw a lonely cat and (72)threw/dropped/put it into a big dustbin. She was fined£250and was not allowed to own pets for five years. |
| To catch people doing stupid things | A man got very drunk and was thrown out of London's Savoy Hotel. He went back home through a lot of troubles and dangers but was not (73)badly/seriouslyhurt. |
| To (74)record/film/catch people doing Smart events | A band had no money but still wanted to make a music record. They played in front of eight CCTV cameras and asked for the footage Copy for (75)free. They edited the footages and make a totally new music video. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com