精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.What do you want to be?

46.Linda dreams ofD.
A.playing football                        B.being a policewoman
C.taking care of animals                   D.having her own restaurant
47.Anne's friends want to live aBlife.
A.hard             B.comfortable         C.busy               D.exciting
48.If you want to be a vet,you don't need toC.
A.study for about seven years              B.be wry clever
C.be tall and strong                      D.do well in your exams
49.Betty thinksCis a sad thing.
A.studying hard     B.working all the time   C.animals dying      D.taking exams
50.It is clear thatB doesn't want to do a full-time job.
A.Betty            B.Anne             C.Linda            D.Jamie.

分析 本文讲述了Anne、Linda、Betty三人对于未来职业的展望,Anne想要成为一名警察,Linda想要成为一名厨师,Betty想要成为一名兽医.

解答 46.D 细节理解题.根据Linda一文中"I'm going to buy a restaurant"可知Linda想要有自己的餐馆.故选D.
47.B 细节理解题.根据Anne一文中"I just want an easy life,so do my friends."可知我想要简单的生活,我的朋友们也是.故Anne的朋友想要的是简单的生活.故选B.
48.C 细节理解题.根据Betty一文中"You have to study for about seven years,and you have to be very clever and get good marks for all your exams.You must have work experience with animals before you study too."可知成为兽医的条件是学习七年兽医知识、要聪明并且考试成绩优秀、要有与动物在一起的工作经验.故不需要的就是身高问题.故选C.
49.C 细节理解题.根据"The only thing I don't like about this job is that you can get very sad when animals die."可知Betty不喜欢这一职业的一点就是当动物们死的时候会很伤心.故选C.
50.B 细节理解题.根据Anne一文中I want a part-time job which gives me lots of money!可知Anne想要兼职工作,不喜欢全职工作.故选B.

点评 本题考查细节理解类阅读.可先读题目,根据所问的内容,到相对应的文章中找答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Where's her second son?I haven't seen him for a long time.
-He _______ Maine looking for a place to work.(  )
A.will go toB.has gone toC.had gone toD.goes to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The woman in white is a nurse.(改为复数句)
Thewomen in white arenurses.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-Hi,Tom!A math book is on the teacher's desk.Whose is it?
-I think it's Mary's.Because _____ name is on the book.(  )
A.hisB.herC.my

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.请阅读下面短文.根据短文内容从下面七个选项中,选择五个还原到文中,短文意思通顺、结构完整,并在答题卷上讲其序号涂黑.
(86)B I like it because although it is hard work,every day is different!It all depends on what is wrong with the animals that come in.
At my clinic,I work long days on Mondays,Wednesdays and Fridays,and short days on Thursday,Thursday and Saturdays.Sunday is my day off so I can spend some time with my family.
(87)EMy clerk opens the door,turns on some music,and makes everyone a cup of tea or coffee.My assistant cleans and feeds the animals.The phones start to ring,and people make appointments.This is a very busy time of day!
At 9am,pet owners start to arrive with their scik pets.Appointments take up the whole morning.(88)CI don't examine any new sick animals.I use these two hours to have lunch and do all my paper work.
At 2pm,I start to see sick animals again.At 5p.m.,three students from a local school who love animals arrive to help out.(89)GI am always happy to see their smiling faces!
From 5pm to 7pm,I continue to see sick animals.Then,at 7pm we close our doors and the clean-up begins!We tidy the clinic mand feed and clean the animals.Of course,we also stroke them and give them hugs!Then,we turn off the lights and go home.(90)F
I am very happy being a vet,though unexpected things sometimes happen!

A.Do you like pets?
B.It is fun being a vet.
C.At midday,I stop for two hours.
D.Animals are not easy to deal with.
E.My day at my clinic begins at 7am.
F.This is the type of the day I want to have.
G.They are very kind and warm-hearted.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Walking on the beach makes you feelrelaxed.(放松)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Kelly is an African elephant.Now she is 19years old.She lives in the zoo.Kelly has produced more than 100paintings since last year.She has made over $ 3,500for the zoo.Zoo leaders say Kelly first showed the art ability about 5years ago.Zoo workers watched her make the marks in the sand with her trunk(象鼻).She rubbed out(抹去) the marks,then made the new ones.The zoo workers gave her brushes and paints.Soon Kelly was painting pictures.Newspaper reporters wrote about Kelly,and then people went to buy her pictures.And in this way she made a lot of money for the zoo by painting.
This is how Kelly does the painting.A zoo worker holds different color paints and Kelly touches the colors she wants.Then the worker gives her the chosen colors to the brushes in her trunk and Kelly begins to paint.

51.We most probably read this story inB.
A.a magazine     B.a newspaper      C.a history textbook
52.Kelly first learned to draw picturesA.
A.in the sand with her trunk      
B.to make money
C.when she was 5years old
53.People asked for Kelly's pictures becauseA.
A.they just wanted to have fun
B.the zoo leaders asked them to do so
C.the zoo workers asked them to do so
54.Kelly rubbed out the marks she had made in order toA.
A.make other ones        B.clean her trunk       C.ask for more brushes and paints
55.From the story we can know thatC.
A.Kelly can draw nice pictures all by herself
B.Kelly doesn't like to draw pictures at all
C.Kelly can draw pictures with the help of the zoo workers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-Who taught you how to play basketball?
-Nobody,I learnt it by           .(  )
A.meB.myC.myselfD.mine

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.July and August are the months of fun-filled activities for kids and teenagers as long as you know where to find them.When you want some fun activities,consider these ideas happening in the months.
Show-Daqian Museum
Daqian  Museum  has  over  1000  pieces on
display here.Come  and  see the  whole  of
Chinese history!
Place:Daqian Museum
Date:July 1-August3l
Price:50(half for students)
Time:Monday to Friday; 8:30am.-5:30pm.
Weekends:9:OOam.-8:OOpm.
Tel:487-6887
The Search for Life:Are We Alone?
Time:Friday,July 11,2014,2:00 pm
Price:Adult:14.50dollars     
Children(order15years):8.70
dollars
Bookings:Phone the booking office:
              488-2768
Address:Brisbane Botanic Gardens
Note:Are we truly alone in space?Is there any life out there?These are the questions asked in this show.
 
Health Centre
Time:9:00am--17:30pm
Address:16 Xinhua Street
Tel:487-1399
Free exams for those over 70
Give you good advice to keep healthy!
An Exciting Trip
Have you a wonderful trip!You will enjoy the
pleasure of the ferry and see the fantastic city
nights.
Place:Hong Kong   Date:July2-July?
Price:¥170 a day   Telephone:485-1563
 
46.You can visit Show-Daqian Museum onD.
A.Monday 6:OOpm     B.Wednesday 8:00am
C.Saturday 8:30am      D.Sunday 2:30pm
47.One can get free exams in Health Centre if he isA.
A.73           B.67           C.27             D.15
48.Den Qiang is strongly interested in space life.He may go toB.
A.Show Daqian Museum               B.The Search for Life
C.Health Centre                       D.An Exciting Trip
49.Mr.Zhang and his 10-year-old son want to see Hong Kong.How much should they payC?
A.Y340           B.¥1020           C.¥2040           D.¥2380
50.What do the four activities have in commonC?
A.They are all free.
B.They happen in the same place.
C.They can all be booked by phone.
D.They are all weekend activities.

查看答案和解析>>

同步练习册答案